2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
من به شوهرم توضیح میدم در مورد اسپرم ش فقط نگاه میکنه و با چشماش باهام حرف میزنه و جواب میده😁😂

بیچاره گنگه براشون 

خدای مثل اینه که کتاب بزاری جلو بیسواد 😀

ما زنا چون پیگیریم و وسطشیم میدونیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید عزیزم شما شوهرت مرکز مام ازمایش داد ؟ با ابن سینا خیلی فرق داشت ؟

مام ازمایش نداد گلم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
میگم تسه اگر کلا اسپرم های بهتری میده چرا کلا انجام نمیدم من شوهرم مورفو سه بود نمیدونم یا دو ...... ...

چیبگم والا 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم  در آزمایش همسرتون مورفو پایین هست یا تحرک؟ نخوداب _ نیمروی پیاز و تخم مرغ رو امتح ...

سلام مهتاب جانم هر دوش پایینه، اره دوماه استفاده کردیم رفته بودیم دکتر خامنه شاگرد خیراندیش حرکت ا شد پنج برای اولین بار ولی باردار نشدم البته اون تایم شرایطی پیشاومد زیاد رابطه نداشتیم 

اتفاقا منم به دکتر گفتم همسرم ميگه من مشکلی ندارم و علائم عفونت ندارم دکتر هم با شوخی گفت بهش بگو اگ ...

میفهمم چی میگی خواهر واقعا از بچه هم بدترن منم مکافات دارم با دارو خوردنش انشالله خوب میشی قطعا از شوهرته باور کن من گاهی تا خود صبح از خوارشو سوزش خوابم نمیبرد انقدر میخواروندم خون میومد

دکتر مردان ابن سینا خیلی بهتر از رویانه .انجا حداقل دارو میدن رویان میگن خوبی برو 😊

به ما دارو نداد هر بار سره دارو گرفتن و خوردنش  دعوا داشتیم میگفت دکتر نمیده خرج الکی میدی دستم با اینکه صد بار به دکترش میگفتم

حتمااااا و همیشه همراه خودت شوهرتم دارو بخوره خوب میشی منم چند سال الکی خودم میخوردم تا دارو مصرف می ...

عفونت تو ازمایشاسپرم معلوم ه؟ جنتی گفت شوهرت نداره اگه داشت معلوم بود تو ازمایش اسپرم  منم همیشه دارم 

عفونت تو ازمایشاسپرم معلوم ه؟ جنتی گفت شوهرت نداره اگه داشت معلوم بود تو ازمایش اسپرم  منم همیش ...

تو آزمایشی که تو مرکز ناباروری برای اسپرم گرفتن فقط حرکت و مورفولوژی و از این جور اطلاعات بود درمورد عفونت گزینه ای نبود یا من ندیدم ،الان همسر من میگه هیچ مشکل یا علامتی دال بر عفونت نداره ولی دکتر زنان خارج مرکز منو معاینه کرد گفت حتما باید همسرتم دارو بخوره

دکتر مردان ابن سینا خیلی بهتر از رویانه .انجا حداقل دارو میدن رویان میگن خوبی برو 😊

من اطلاعاتی درمورد دکتر مردان ابن سینا ندارم ولی درمورد دکتر مردان رویان باهاتون موافقم یعنی به خودشون زحمت نمیدن یه مکمل بنویسن البته رویان دکتر زنانشونم اهل مکمل دادن نیستن نهایت میگن اوابوست بخور

سلام دوستای خوبم چه خبر از ضخامت اندومترتون؟ من دیروز روز دوم پریودیم بود.دیگه امیدوارم این ماه در ...

سلام عزیزم فعلا منتظرم پریود شم شما داروهاتو شروع کردی؟ دوباره اسنرادیول داد یه تغییر داد؟

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
سلاممممم من با دوتا شازده پسر تپل مپل اومدم خونه واسه م دعا کنید دوستان بیش از اندازه محتاج دعاهات ...

انشالله بسلامتی مثل تعیین جنسیت هستید که 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای