2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046486 بازدید | 684516 پست
پلی کیست هم نبودم با دارو ها شدم ولی تیروید کم کارو از اول داشتم رحمم همیشه برای انتقال 3 خطی میشد ...

خب اگر شوهرت مشکل نداشته باشه که طبیعی میشده بارداربشی

به نظرم دوتایی پیش یه دکتر برید که همزمان بررسی بشید

حتی پلی کیستیک هم طبیعی باردار میشن.از اقوام ما با یه دوره اقدام باردارشد با اینکه تنبلی داشت.ولی شوهرش اصلا مشکلی نداشت

هروقت شوهرت گفت بگو بیا باهم بریم دکتر.به نظرم نرو مرکز چون جدا بررسی میکنن خوشم نمیاد.

من تازه متوجه شدم که شوهرم هم مشکل پیدا کرده

آخرین آزمایش همسرم نظرتون چیه دوستان میشه کامل بهم توضیح بدین من هیچی سر در نمیارم

سلام گلم  منم درحد تونم متوجه شدم همسرتون اصلا اسپرم سالم نداره.بنظرم هرموقع توان روحی ومالی داشتی به مراکز دولتی مراجعه کنید وهمسرتون روزتخمک کشی شما تسه بشه این تنها راه که میتونه بهتون کمک کنه.یعنی این بهترین راه هست.اصلا خودش نمونه نده فقط تسه.درصدموفقیت بیشترمیشه توکلت به خدا باسه.

من دوستم تسه انجام دادهمسرش فقط یه اسپرم همونم خدا یه جنین تشکیل داد والان یه دختر داره.خودش هم مشکل داشت ولی وقتی همسرت این وضعیت داره.نباید تو روسرزنش کنه.

اصلا این یه مشکل شخصی خانواده رو دهنشون ببند.منم همین شرایط میشد اسپرم همسرم ضعیف و وقتی جنین میزاشتن نمیشد من میشدم مقصر.خلاصه یه روز به مادرشوهر جواب درست وحسابی دادم دیگه دخالت نکرد.البته درتنهایی.همسرم از این حرفامیزد ولی خودم متقاعد میکردم.

توکلت به خداباشه خیلی جوونی هنوز فرصت هست.یکم استراحت کن .دوباره شروع کن.موفق میشی ان شاءالله 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ،، من رفتم دکتر زنان بیرون از مرکز برای معاینه گفتش هم زخم داری هم عفونت برای خودم و همسرم آزیترومایسین و مترونیدازول و کرم نوشته ،حالا بنظرتون این داروها تو روند تخمک کشی و انتقال تداخل ایجاد نمیکنن ؟؟؟؟ میدونم عفونت و زخم باید درمان بشه ولی همش همسرم ميگه این قرصا نکنه تاثیر منفی رو اسپرم و تخمک داسته باشن ،،، درضمن نمیدونم چرا مرکز ناباروری نگفته که زخم و عفونت دارم چون تو پلپ اسمیر زده بود التهاب و عفونت ،،،، من تا حالا زخم نداشتم بنظرتون با دارو خوب میشه ؟؟ با زخم انتقال بدم باعث منفی شدنه ؟؟؟؟

واقعا دکترا بر چه اساسی دکتر شدن؟! این آزمایش دقیقا آخرین ازمایشیه ک باهاش جنین تشکیل شده! چرا خود ...

واقعا متاسفم عزیزم کاملا درکت می کنم . واقعا متعجبم از دکتری که گفته خوبه! شک کردم بازم نگاه کردم ولی واقعا مورفولوژی صفره! البته تو هر بار نمونه دادن بلاخره در حدچندتا دونه اسپرم سالم هست ولی میزانش در حدی نیست که به درصد برسه! شاید رو همین حساب قبولش کردن. ولی بهترین کار این بوده که خودشون ازش نمونه بگیرن اصلا هم کار سختی نیست همسرم اخیرا به خواست خودمون انجام داد . سالم ترین اسپرم ها توی بیضه هستن. ممکنه سری قبلی زود تر از ۳ روز نمونه داده باشه یا حتی تو خواب انزال داشته باشه!و کیفیت نمونه اومده باشه پایین.  پس جای ناراحتی آروم باش اگر مجدد تو سیکل انتقال قرار گرفتی بگو همسرم نمی تونه تو مرکز خودش نمونه بده  خونه مون هم دوره که بره و بیاد.استرس داره. اینطوری مجبور میشن با سرنگ ازش بگیرن اسم عملشم tefna يا تسه هست. بایک آمپول بی حسی براش انجام میدن. دو دیقه کار داره. نتیجشم واقعا بهتره. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خب اگر شوهرت مشکل نداشته باشه که طبیعی میشده بارداربشی به نظرم دوتایی پیش یه دکتر برید که همزمان بر ...

شاید باورتون نشه ولی منم فقط با تنبلی خفیف شش ساله درگیرم،هیچ مشکل دیگه ای هم نیست

مرسی عزیزم که جواب دادی ولی سبک زندگی ما همینه  موندم چرا شوهرم اینجوری شده

عزیز دلم میگم برایه بعضی ها با دارو واصلاح سبک بهتر میشه ولی اکثرا هیچی روشون تاثیر نداره داشته باشه هم جزعی پس خدا رو شکر کنیم حداقل فهمیدیم مشکل کجاست

سلام دوستان ،، من رفتم دکتر زنان بیرون از مرکز برای معاینه گفتش هم زخم داری هم عفونت برای خودم و همس ...

عزیزم با زخم بهتره به نظرم انتقال ندی باید اونو اول درمان کنی والله به خدا مراکز به نظرم فقط به فکر پولن خدا به بزرگیش به داده ماها بسه 

عزیزم با زخم بهتره به نظرم انتقال ندی باید اونو اول درمان کنی والله به خدا مراکز به نظرم فقط به فکر ...

دقیقا خدا به دادمون برسه ،،یا به یه سری چیزا الکی گیر میدن کلی هزینه تراشی و اتلاف وقت میکنن یا به خیلی چیزهای مهم بی توجه هستن ،، یعنی این همه وقت رفتم مرکز یکبار نگفتن بیا اول عفونتتو درمان کن منم یه دکتر زنان بیرون مرکز برای درمان میرن ،،، اصلا فاز این مراکزو درک نمی‌کنم شدن بنگاه های درآمد زایی اصلا به فکر جون و روح و پول آدمها نیستن آخه مگه آدمی که عفونت داره و زخم حتی باردار هم بشه میتونه بارداری موفقی داشته باشه دلمم از این میسوزه هم تخمک کشی کردم هم قبلش یه چیزی مثل عکس رنگی گرفتن هم جواب پاپ اسمیر دیدن ولی دریغ از یه تجويز آنتی بیوتیک فقط زومشون رو یه مسائل دیگست ،،،  

صحبت از دکتر مردان هم شده بگم که دکترای اورولوژی رویان هم بدترن دریغ از یه دارو دادن کلا میگن آقایون مشکل ندارن

دقیقا خدا به دادمون برسه ،،یا به یه سری چیزا الکی گیر میدن کلی هزینه تراشی و اتلاف وقت میکنن یا به خ ...

گلم زخم اصلا ربطی به بارداری نداره یعنی حتی به طور طبیعی میتونی باردار شی بعد زخم رو درمان کنی چون زخم یه چیزیه که چند سال یه بار شاید کمی بزرگ شده اینطوری نیست که زود پیشرفت کنه ،عفونت هم توی بارداری طبیعی مانع مثبت شدن میشه توی ای وی اف برای مثبت شدن تاثیری نداره‌ ولی بعد مثبت شدن باید حتما پیگیری بشه شاید به خاطر این هست که دکترای نازایی اهمیتی به عفونت نمیدن‌ ،چون منم هر وقت عفونت بگیرم باید خودم بهشون بگم که اونم اصلا معاینه نمیکنن یه چندتا آنتی بیوتیک از حفظ میدن 

راستی زخم رو اول مطمئن شو بعد چون ۹۰ درصد دکترای معمولی الکی به همه میگن زخم داری برای اینکه بگن بیا فریز کنیم به خاطر پول ،پاپ ایمیر رو به دکتر نازایی هم نشون بده ازش بپرس ببین زخم داری یا نه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
واقعا متاسفم عزیزم کاملا درکت می کنم . واقعا متعجبم از دکتری که گفته خوبه! شک کردم بازم نگاه کردم ول ...

آخه عزیزم تسه برای اونایی هست که آرزو اسپرم هستن و کلا اسپرمشون صفره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش