2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
دیروز عصر انقد عصبیم کرده بود با لهن بد گفتم اینجا چه غلطی میکنی برو اونور نزدیک بود با صندلیم بزن ...

فاطمه جان رک بگو حد خودتو بدون وگرنه منم جور دیگه ای رفتار میکنم اگه متاهل هستش بگو همسرتون تو محیط کار اینجور دوست دارین باهاش رفتار بشه 

مرتیکه بیشعور اینقد بدم میاد آدم حس ناامنی میکنه منم یه بار با خواهر شوهرم سوار تاکسی بودم بعد یه پسر جوون نشست کنارم منم میوه رو گذاشتم بینمون زمستون بود نگو بیشعور دستش و به پام میزنه منم فکر میکردم سرمای کیسه میوه هستش یهو دستش دیدم اینقد عرق کردم اینقد چندشم شد خودمو جمع کردم پسره فهمید فهمیدم زود پیاده میشد اینقد مریض تو جامعه هستش امنیت نداریم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
حتما حساب می‌بره  مردک بیشعور ،چه‌جوری به خودش جرات میده  البته توام‌ حق داری توی فرهنگ ...

🫀🩵

عزیز دلمی

اره متاسفانه ، مخصوصا من که هیچوقت کسی نبود صدامو بشنوه مجبور بودم سکوت کنم تا ازار بیشتری نبینم

الان شده عادت برام 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه جان رک بگو حد خودتو بدون وگرنه منم جور دیگه ای رفتار میکنم اگه متاهل هستش بگو همسرتون تو محیط ...

خخخ منم از این موقعیت ها زیاد داشتم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

پرواته شک نکن واریکوسل داره شوهرم گرید ۲ هر دوسه ماه مشکل نعوظ داره با قرص ویاگرا درست میشه نخوره ...

وایی خدا خیرت بده خدا هر چی میخوایی بهت بده اگه یه نفرم حرف منو تایید کنه مطین تر میشه بابا باور کن ما یکبارم بدونه قرص نمیتونه هر بار رابطه باید از اون قرص ابی ها هست از اونا بخوره تازه یه مارک اورد به درد نخورد فقط خارجیش روش اثر میزاره خدا از دکتر مردانش نگزره به خدا اترین جونم تا خودم ازمایششو کتبی ندیدم دارو بهش نمیدادو میگفت مشکل ندارم اینم از این که اگه واریکوسل داشته باشه امیدیم به این جنینام نیست

پرواته شک نکن واریکوسل داره شوهرم گرید ۲ هر دوسه ماه مشکل نعوظ داره با قرص ویاگرا درست میشه نخوره ...

یه سوال اترین جونم این واریکوسل یا دی اف ای اگه فرض کنیم داشته باشه احتمال داره رو اینکه نینی سقط شده یا اینکه حامله نمیشم اثر داشته باشه 

احتمالا چون جنین داشتی دیگه نخاستن ابن سینا.  دی اف ای فقط با رابطه اوکی میشه دو روز درمیون مثل ...

اییییی دست رو دلم نزار خواهر دکترا از بس بهش گفته مشکل نداری دکتر مردان اصلاااا بهش اشارم نکرد خودم با دیدن ازش متوجه شدم انگار رفته تو مخش ۸ ساله الان داره میخوره خسته شدم از بس گفتم انگار دوتا بارداری قبلیمم بیشتر مطمینش میکنه نیاد حالا اگه اینارو انتقال بدم نشه دیگه مجبوره ولی الان میگه جنین باز داریم اگه من مشکل دارم چرا همه ی تخمکا جنین میشه واقعا نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم بابا من سه بار تو همون ابن سینای خرراب شده تخمک کشی شدم هیچ باری نخواستن شانس بده خودمم بعد از اخرین تخمک کشی و تشکیل جنین متوجه شدم ببخشید شرمنده انگار گلوم پرو هی پر حرفی میکنم معذرت

سلام رادیس جان.همه ی مشخصات حفظم کارت ملی یا مدارک پزشکی نمیخواد ؟ دیشب ی داروخونه ی دیگه رفتم میگ ...

آترین جون باید ببینی دکترت یا مرکزت با بیمه ایرانیان قرارداد داره یا نه اون موقع تخفیف میدن 

مثلا برای من بیمه سلامته تا حالا هر جا رفتم اصلا قرارداد نداشتن باهاش و همه چی آزاد حساب میشد، فقط یه دکتر بود که قرارداد داشت و واقعا هم داروخونه ها از قیمت دارو کم‌ میکردن 

من موقعی که رفتم برای تایید دارو کارت ملی اینا نخواستن ولی شاید جای دیگه بخوان چون به کارمندی که کار می‌کنه هم ربط داره 

تو با دفترچه زنداداشت برو فوقش اینه که میگن مال خودت نیست دارو رو نمیدن دیگه اون موقع با دفترچه خودت پیش میری 

یا اینکه از مرکز یا دکترت بپرس اگه با ایرانیان قرارداد داشتن از همون اول با اون برو 

آخه سینال قبلا میشد آزاد خرید من همیشه آزاد می‌گرفتم چون دفترچه ام‌به حساب نمیومد حتما تازگیا اینجوری شده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
یه سوال اترین جونم این واریکوسل یا دی اف ای اگه فرض کنیم داشته باشه احتمال داره رو اینکه نینی سقط شد ...

واریکوسل تاثیر می‌ذاره پروانه جان ،کلا واریکوسل اینه که مردانگی رو از بین می‌بره البته اگه گریدش بالا باشه حتما واریکوسل پیشرفت کرده که اینطوریه

اگه گریدش پایین باشه ممکنه فقط رو اسپرم تاثیر بذاره ولی رو مردانگیش نه

وقتی واریکوسل هست اسپرم ضعیفه و اسپرم ضعیف هم باعث سقط میشه 

به نظر من اگه ضخامت رحم تو اوکی باشه و آزمایشهای ایمنی انعقادی اوکی باشه یا داروهاشو مصرف کنی فقط میمونه ضعف اسپرم که باعث سقط میشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اییییی دست رو دلم نزار خواهر دکترا از بس بهش گفته مشکل نداری دکتر مردان اصلاااا بهش اشارم نکرد خودم ...

ازمایش میفرستی اینجا تعدادش چنده. سرعت ا. مورفولوژی چنده

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
واریکوسل تاثیر می‌ذاره پروانه جان ،کلا واریکوسل اینه که مردانگی رو از بین می‌بره البته اگه گریدش بال ...

خدا خیرت بده چقدر خوندن پیآمای شما ادمو دلگرم میکنه واقعا شماها از همخونای ادم بهش نزدیکترید ممنونم عزیزم همه چیزمون اکیه و دکتر خودشم شاخ در میاره پروندمو میبینه میگه اولین نفری هستی دوتا بارداری طبیعی داری و این همه بدو بدو میکنی 

پس قطعا مشکل همون جاس چون تنها جاییه که بررسی نشده فقط تا جون دارم اگه خدایی باشه و اگرم مشکل از شوهرم دکتراشو نفرین میکنم چون کم خرج نکردم از لحاظ مالی جانی روحی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ازمایش میفرستی اینجا تعدادش چنده. سرعت ا. مورفولوژی چنده

از مایشش اول تعداد کم بود مورفوژیش یک حرکت آصفر بعده سه ماه تقویتی اونم با دعوا و مرافعه شد تحرک آ بازم صفر مورفوژیش دو ولی تعدادش خوب شده بود دیگه نمیدونم من که فعلا معلوم نمیشه تا این جنینام تموم بشه مجبورش کنم

از مایشش اول تعداد کم بود مورفوژیش یک حرکت آصفر بعده سه ماه تقویتی اونم با دعوا و مرافعه شد تحرک آ ب ...

اون زمان که بچه دار شدی هم همین بود؟ شوهر من یبار سونو گفت واریکوسل تو رویان یبار یه جا دیگه گفتن نه اصلا معلوم نییت چی به چیه  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
از مایشش اول تعداد کم بود مورفوژیش یک حرکت آصفر بعده سه ماه تقویتی اونم با دعوا و مرافعه شد تحرک آ ب ...

شوهر منم همینجوری تعداد رو مرز سه بار سقط داشتم 

اون زمان که بچه دار شدی هم همین بود؟ شوهر من یبار سونو گفت واریکوسل تو رویان یبار یه جا دیگه گفتن نه ...

نه عزیزم اون زمان ازمایش دادیم مشکل نداشت فقط خودم پلی کیستیک بودم دوتاشونم یه دوره لتروزول ودوتا اقدام به دستور پزشک باردار شدم امادوراز جون مثله خر جلوگیری کردم فکر نمیکردم مشکل بیاره ولی الان طبیعیم نمیشم دیروز خواهر شوهرم زنگ زده یکی از فامیلاشون ۹ساله باردار نمیشه دکترای زیادی رفته ازمایششو بهم گفت همین مشکل شوهرمو داره یعنی بی هوا بدونه اینکه بفهمه گریم گرفت گفتم خدایا تا کی میخوایی بدونی خودشم گفت حاملم حسودی نبود ها ولی حس حسرت تو دلم فریاد تندی کشید و جرقش با اشک از چشمام جاری شد اما بازم بی صدا مثله همیشهههههههه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭