2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046597 بازدید | 684531 پست

بچه ها حالم خیلی بده🥺 پسرم زردیش ۱۸بود دیشب بستریش کردن میخواستم بمونم پیشش  گفتن نمونی بهتره اینجوری باید هی لخت از توی دستگاه بیاریمش بیرون بهش شیر بدی دیرتر خوب میشه،وای نمیدونین چه حاله بدیه بدون اون اومدیم خونه 🥺🥺🥺🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام،بچه ها من واسه قبل انتقال دکتر بهم روزی سه تا دوفاستون و دو تا شیاف پروژسترون 400داده،البته گفت ترجیحا امپول پروژسترون 50 پیدا کن و بزن.که نیست.

می خواستم ببینم سه تا دوفاستون زیاد نیست??

به جای شیاف که گفته مثلا اگر شروع کردم به شیاف یک دفعه دو تا امپول گیرم اومد یه روز شیاف نزارم امپول بزنم میشه درسته?بهتره امپول قبل انتقال زده بشه یا بعدش?

استرادیول تا کی باید خورد?

وای چه قدر سوال هام زیاد هست خدا خیرتون بده جوابم بدید ممنون،

عبدالواحد جان سلام  عزیزم خیلی ناراحت شدم واست ،انشاالله  که خدا به زودی زود برات جبران کنه و فرزندانی سالم و صالح نصیبت کنه،عزیزم شما هم شیاف داشتی?انگار یه جایی گفتی روز انتقال سه تا امپول پروژسترون بهت داده بودن درسته?به همه میدن?بچه ها هر کی بلده عبدالواحد رو واسه من تگ کنه لطفا 

ممنون جونم والا چی بگم منم و شکایتام خواستم خیر سرم بعد سه ماه یکم حالم خوب بشه زد و عفونت گرفتم اما ...

ای وای..  قوربونت،  نه داولاگ نکردم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
کلا بعد ۱۲ سال زندگی واقعا آدم نمیتونه بره پیش خانوادش زندگی کنه 🥺 ممنونم جانم ❤

اخ سارای مهربونم،  اون دوستمم که شرایطش مثل تو بود کاراش داره تموم میشه خیلی معذبه خونه خانوادش، انشاالله هردوتون خبر یه ازدواج خوبو بهمون بدین به زودی زود 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
حال دلتو کاملاااا میفهمم. نمیشه برا همسرت توضیح بدی ک همه چی از رحم نیس و علتای مختلف داره؟ دیروز ی ...

اره من مطمعنم اسپرمه وگرنه چرا هر کی شوهرش مشکل داره بیشتر خارج رحمیمیشه اسپرم قوی باشه دیوارم باردار میکنه

🥺🫂 حرف منم همینه چه فرقی داره مشکل از کیه وقتی جفتمون داریم عذاب میکشیم ؟؟ ن قانع نمیشه چون من گ ...

حال هممون همینه فاطمه جون، چندین سال ناباروری مگه اعصاب میمونه برا ادم، مواظب خودت باش توکل مون باید به خدا باشه 

سلام،بچه ها من واسه قبل انتقال دکتر بهم روزی سه تا دوفاستون و دو تا شیاف پروژسترون 400داده،البته گفت ...

استرادیول تااخر بایدخورد حداقل من تایکماه میخوردم.  امپول پرژسترون برو داروخانه های که از مرکز دورن.  تاریخ انقضاشم نگاه کن

ممنون جونم والا چی بگم منم و شکایتام خواستم خیر سرم بعد سه ماه یکم حالم خوب بشه زد و عفونت گرفتم اما ...

زدم نت ببینم داولاگ چیه دیدم اسمش برام اشناست.  اره باباااا اونو خیلی استفاده کردم فک میکردم کلیند مایسین،  الان دیگه جای اون شیاف کلوتریمازول صد مثل قرص استفاده میکنم از اپلیکاتور خوشم نمیاد 

سلام عزیزم منکه زیاد مثبت میشدم ماشالله ولی طفلیا نمیموندن بله خبر خوب اینکه  باردار شدم و به ...

الهی چشم دلت روشن خدا حفظش کنه عزیزم😍😍دختره یا پسر🥰 یادمه هی مثبت میشدی و منفی تا جایی که دنبال کارای سرپرستی بودی 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام دختر اوه خیلی وقتم بیشتر شده رفتی دیگه نیومدی. دارم جدا میشم   انشالله امسال سال آخر انتظ ...

بعد انتقالای منفیم یکم افسردگی گرفتن کلا از هرچی که منو به اون دوران وصل میکرد دوری کردم یه چند ماهی پیش دکتر مغز و عصاب رفتم دردای عصبی داشتم قرص عصاب و ارامش خوروم خوب که شدم دوباره اقدام کردم 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام باران جان. لوله چپم رو سال ۹۶ از دست داده بودم. این دفعه هم حین مصرف داروها در کمال ناباوری آز ...

اخی عزیزم 😥😥

الان بهتری ؟ 

انشاالله بعد از این خیر و خوشی برات باشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود