2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
عزیزم واقعا متاسفم که منفی شدی،امیدوارم خیلی زود انرژی ادامه دادن درمان رو بدست بیاری، گلم تو قرص پ ...

پردنیزول نداشتم

سه روز اول آمپول پروژسترون داشتم بعد از اون روزی دو تا شیاف

اره دکتر رستمی انتقال داد. اینقدر هم خجالت کشیدم که شرم ملافه کشیدم روی خودم .این همه شرم و زجر بکش آخرش هم منفی بشی

ان شاالله شماها به حاجت دلتون برسید 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم واقعا متاسفم که منفی شدی،امیدوارم خیلی زود انرژی ادامه دادن درمان رو بدست بیاری، گلم تو قرص پ ...

شما مرکز رستمی میری ؟توی چه مرحله ای هستی ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم امروز سونو شدم گفت ضخامتم 7 ولی تری لاین نیست  حالا دوباره پنجشنبه باید سونو بشم ببینم چی ...

ان شاالله تا پنج شنبه ضخامتت عالی میشه و سیکل انتقال پر از خیر و برکت رو شروع میکنی 

بله خرما هم قند داره ولى من براى تنظيم فشار و انرژيم گاهى خرما و شيره مصرف ميكردم بيشتر سعى كن قند ...

من هرروز دوقاشق غذا خوری ارده شیره میخورم. 

افت فشاردارم و سردرد میشم به خاطر همین هر روز نبات میخورم

منم شما رو کامل درک میکنم . برات صلوات فرستادم حال خوب بشه  دقیقا منم مثل شما هستم از شوهرم خج ...

😭😭😭

قربونت عزیزم

هرکی اینجا منفی یا مثبت میشه حس میکنم خودم میشم.

من دلم خوش بود با آی وی اف نشم شانس طبیعی دارم.ولی با حرف امروز دکتر نگرانم که شانس طبیعی رو هم ازدست بدم

منم امروز سونو شدم گفت ضخامتم 7 ولی تری لاین نیست  حالا دوباره پنجشنبه باید سونو بشم ببینم چی ...

طوطیا ان شا الله که رحمت تری لاین و عالی میشه ،با انرژی برو و نی نی رو بیار ❤🌱

شما مرکز رستمی میری ؟توی چه مرحله ای هستی ؟

من ثمرم عزیزم.

متاسفانه تو راه سختی افتادیم ،من همش به خودم میگم چجوری دووم اوردم .

اما خب آدمی به امید زندس.

ان شا الله به زودی مامان بشی عزیزم.

میشه برای منم بخونی 

چشم عزیزم ♥️ انشالله حاجت روا بشی 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چقدر اینجا خوبه قشنگ آدمو درک می کنند ممنونم که هستی 😍😘😗

عزیز دلمی♥️

متاسفانه دردامون یکیه 🥺 هرکدوم از شماها انگار خود منید مخصوصا ک یه تایمی باهم بودیم و صمیمی شدیم

انشالله ثمره ی صبرمونم به خوشی ببینیم😍🤍

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام طوطیا جان این که ضخامت رحم خوبه و ولی سه خطی نیست منم دو ماه داشتم از هرجا پرسیدم کسی نمیدونست با چه قرصی یا کاری رحم تری لاین میشه من یه ماه ضخامتم ۸ بود بخاطر همین سه خطی و یه دست نبودن سیکلم کنسل شد ماه بعدش دوباره ضخامت رشد کرد بازم سه خطی نشد اما دکترم باتوجه به اینکه بیماری خود ایمنی دارم گفت د مانش هیسترو هستش اما با شرایط تو صلاح نیست انجام بدم همونحوری دوتا برام انتقال داد که منفی شدم البته با ضخامت ۹  و خورده ای که دو سه روز بعدش انتقال بود حتما بیشتر هم شده بود 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

خواستم خواهش کنم اگه دکتر راهی بهت نشون داد به منم بگی 

خواستم خواهش کنم اگه دکتر راهی بهت نشون داد به منم بگی 

سلام عزیزم

من برای عفونتم رفتم دکتری دیگه  که گفت داشتن عفونت ربطی به آی وی اف نداره‌ گفت اگر بارداری طبیعی بود شاید تاثیر دارشت ولی چون خودشون جنین رو مستقیم میذارن داخل رحم عفونت هیچ تاثیری نداره.برلی شماهم احتمالا همون یه دست نبودن رحم هست‌ که منفی شدی.

برای من رحم یه دست و سه خطی میشه و ضخامت عالی میشه ولی چون قبلا کیست آندومتریوز داشتم گفت اون اجازه نمیده😔😔

سلام عزیزم من برای عفونتم رفتم دکتری دیگه  که گفت داشتن عفونت ربطی به آی وی اف نداره‌ گفت اگر ...

عزیزم اره اندومتریوز یه کم باردار شدن  رو طولانی میکنه من عفونتم رو پیگیری کردم دارو خوردم و دمنوش حالا پیگیرم ببینم چطور میتونم رحم سه خطی کنم 

۱۳ پریودی ۷/۳ بود دو روز بعدش ، دو بار به فاصله یک روز پی آر پی کردم دیگه سونو نشدم تا روز انتقال .ر ...

عزیزم ضخامت تو روز انتقال مهم نیست، قبل از شروع پروژسترون مهمه.

ولی برام عجیبه که بعد از پی ار پی کردن دیگه ضخامت رو اندازه نگرفته

باید قبل از شروع پروژسترون ضخامت حداقل ۷ و حتما سه خطی باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم اره اندومتریوز یه کم باردار شدن  رو طولانی میکنه من عفونتم رو پیگیری کردم دارو خوردم و دم ...

منم درحال درمان عفونت هستم

دیروز هم رفتم دکتر یه آمپول داد که اثرات آندومتریوز رو کم کنه.آخه من جراحی کردم و درآوردمش ولی گفت اثرات خودش رو گذاشته.

انشاالله مشکل شماهم به زودی حل خواهد شد.

شما گفتی بچه ۱ساله داری پس راحت باردار میشی. برای تعیین جنسیت رژیم غذایی رو انجام ندادی؟