2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046792 بازدید | 684548 پست
۱۳ پریودی ۷/۳ بود دو روز بعدش ، دو بار به فاصله یک روز پی آر پی کردم دیگه سونو نشدم تا روز انتقال .ر ...

واقعا درست نمیگن چقده و چیکار باید بکنیم که بهتر بشه

حالا انشالله کی دوباره میتونی شروع کنی؟

منم امروز سونو شدم گفت ضخامتم 7 ولی تری لاین نیست  حالا دوباره پنجشنبه باید سونو بشم ببینم چی ...

روز چند؟

یه خانمی اومده بودن داشتن سونو میکردن گفتن بهم بیا ببین اینو میگن اندومتر

راستم میگفت خیلی واضح تری لاین  بودنش دیده میشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام طوطیا جان این که ضخامت رحم خوبه و ولی سه خطی نیست منم دو ماه داشتم از هرجا پرسیدم کسی نمیدونست ...

اره به من هم گفت اگه تری لاین نشه تا پنجشنبه انتقال کنسله 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
روز چند؟  یه خانمی اومده بودن داشتن سونو میکردن گفتن بهم بیا ببین اینو میگن اندومتر راستم میگ ...

عزیزم من بدون سیکل پریود داروهام شروع شده روز ده مصرف استرادیول بودم

عزیزم ضخامت تو روز انتقال مهم نیست، قبل از شروع پروژسترون مهمه. ولی برام عجیبه که بعد از پی ار پی ک ...

سلام مامان سوفی جان خوبی 

کم پیدایی چه خبر ؟ شما چیکار کردین؟

خواستم خواهش کنم اگه دکتر راهی بهت نشون داد به منم بگی 

باشه عزیزم ولی دیروز  فقط گفت سیکلت کنسل میشه اگه اوکی نشه 

سلام من روز چهارم انتقالم هیچ علامتی ندارم دریغ از یه ذره درد شکم زیرشکم یا چه میدونم گر گرفتگی کاش هرکی واقعا مث من بوده و مثبت شده بیاد بگه یعنی چارتا جنین که برام گذاشتن هیچ فعل و انفعالاتی نداره؟

به جاى نبات ميتونى مويز و كشمش بخورى البته اين ها هم قند دارن ولى خب بهتر از نبات هستند

سلام دیروز پانکچر شدم ولی هنوز درد دارم شش تا تخمک بیشتر نداشتم اما میگم شاید اب اورده شکمم که اینقدر درد دارم.چیکار کنم؟میترسم پس فردا که برم برام انتقال بدن باهمین وضعم .چون دیگه چک نمیکنن همون روز پانکچر چک میکنن که رحم خوبه برای انتقال یا نه که گفتن خوبه.اما این درد نمیدونم از چیه چیکار کنم؟؟؟؟

سلام تو روخدا کمکم کنید من تو سیکل تخمک کشی هستم امروز روز سومه پریودمه دیروز که داروهامو تزریق کردم سر درد شدید شدم منم گفتم دارو نمیخورم چون میگرن دارم اگه به موقع دارو نگیرم کار به حالت تهوع بالا آوردن میرسه حالا هر کاری کردم خوب نشدم دیگه بالا آوردم ساعت 5 صب بود دیگه چاره هی نداشتم رفتم بیمارستان سرم استامینیفون تزریق کردن حالا به نظرتون بد نیست تخمکامو از بین نبره دکتر بهم گفت دیگه کمترین دارو رو برات تزریق میکنیم میشه راهنمایی کنید

خدایا امیدم رو تا امید نکن برای باردار شدنم صلوات بفرستید  
سلام دوستان کیسه آبم پاره شد دارم میرم بیمارستان برام دعا کنید به یاده همتون هستم

سلام عزیزم

انشاالله به سلامتی زایمان کنی.پیشاپیش مبارکت باشه.

التماس دعای فروان که قسمت ماهم بشه این روز شیرین😊😊