2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
سلام گلم ببخشید بلو مکس رو شما اصفهان کجا خریدی؟ چند وقت پیش دنبالش بودم نجستم میگفتن اسپریژن هست ب ...

از داروخانه سر دروازه شیراز 

تو شهرک سلامت هم دارن داروخانه هاش.نشد از دی.جی کالا بخر قیمتش حدود ۲۵۰اینطوراس 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم اگر سه بار ای وی اف کنی و منفی بشی یا اولش مثبت بشی ولی قبل از تشکیل قلب سقط کنی و به خون ریزی ...

کدوم ازمایش عزیزم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم دوستان درست میگن خیلی کم داری بهش شیر میدی شیر باید غذای اصلی باشه خودت فکر میکنی کمه ...

مهتاب جون، مرسی از پاسخت. خودم میخوام شیرم رو فقط عصر، شب و صبح بهش بدم (حداقل ۴ تا ۵ بار در یه روز میشه) و کلا از ده ماهگی به بعد میخوام بهش دیگه شیر خودم رو ندم. البته چند تا دلیل داره. مهمترینش اینکه که دخترم هنوز دل درد داره و شبها بی قراری میکنه و من فکر میکنم دل دردش به خاطر شیر منه، دومین دلیل هم اینه که میخوام از ده ماهگی بذارمش مهد و نمیخوام وابسته به شیر من باشه. دخترم با شیر مادر وزن میگیره ولی باید هر دو ساعت یه بار بهش شیر بدم و بدون رابط پلاستیکی اصلا سینه رو نمیگیره. شیر خشک هم امتحان کردم که نمیخوره.

الان نگرانی من اینه که تند رفته باشم جلو و توی ۲۳ روز دادن دو تا میان وعده و یه وعده نهار برای بچه زیاد باشه، خدای نکرده ارگانهای داخلی آسیب ببیند چون مجبورند کار کنند. این نگرانی بزرگ منه الان!

کدوم ازمایش عزیزم

ایمنی/ انعقادی

بعضی بدن ها ایمنی بالایی دارن و جنین رو به عنوان یه موجود مزاحم پس می زنن و اجازه لانه گزینی نمیدن برای همین با دارو سیستم ایمنی رو ضعیف می کنن قرصا همونایی هستن که‌بعد از پیوند اعضا مث کلیه و.. تجویز میشن تا بدن عضو جدید رو بپذیره.

انعقادی هم مربوط به خون هستش اگر غلیظ باشه خون رسانی به رحم و جنین انجام نمیشه درست و در نهایت سقط اتفاق می افته.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام سارا خوبی عزیزم ؟ کارای جدایی تموم شد ؟یا شوهرت آدم شد ؟

سلام عزیزم ممنونم شکر.

متاسفم بابته اتفاقی که برات افتاد اما بازم نور امیده.

نه هنوز آدم نشده و دیگه چیزی نمونده تا مجردیم💔

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم ممنونم شکر. متاسفم بابته اتفاقی که برات افتاد اما بازم نور امیده. نه هنوز آدم نشده و ...

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مثل من ازمایشم منفی شده و افت بتا نداشتم این ازمایش لازمه انجام بدم؟

سلام عزیزم. خیلی ناراحت شدم ولی خدا بزرگه. یکم رو بدن و روحیت کار کن و بعد ادا مه بده. من ۱ آی‌یو‌آی و ۲ آی‌وی‌اف ناموفق داشتم تو ابن سینا و تصمیم کرفتم دکترم عوض کنم چون من نازایی بی‌دلیل داشتم با کیفیت خوب جنین. به دکتر جدید از روز اول گفتم که این آخرین باره که من امتحان می‌کنم و هر کاری که لازم باشه انجام می‌دم. برام آزمایش ایمنی انعقادی نوشت که مشکلی نداشتم و در نهایت گفت خراش بزن که اونم انجام دادم و خدا رو شکر نتیجه گرفتم. منظورم اینه اگه به چیزی مشکوکی و آزمایش باعث اطمینانت می‌شه انجام بده. از دکترت راضی نیستی عوض کن. هرکاری که حس بهتری بهت می‌ده انجام بده که در نهایت با خودت نگی اگه این کار می‌کردم می‌شد یا نه💜

مهتاب جون، مرسی از پاسخت. خودم میخوام شیرم رو فقط عصر، شب و صبح بهش بدم (حداقل ۴ تا ۵ بار در یه روز ...

نگرانیت درسته و خیلی با سرعت این راه رو رفتی

هنوز بچه ۵ ماهه اونقدر توانایی نداره که این حجم از غذا رو هضم کنه گفتم بهت غذای اصلی شیره حالا چه شیر خودت چه شیرخشک تو ۱۰ ماهگی هم نمیتونی کلا شیر خودت رو حذف کنی بگی غذا خور شده 

در مورد شرایطت حتما حتما با پزشک متخصص اطفال مشاوره داشته باش و زیر نظر اون کار رو پیش ببر 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچهها نگفتین به جای اینو فولیک چی بخورم توسیکل انتقال جنین یا اقدام طبیعی 

خدا نکنه عزیزم همیشه سالم  و تندرست باشی 😍 ممنون بابت دعاهات و حس همدردیت 😍 دیگه کم اوردم ا ...

قربونت برم اینجوری نگو

میدونم بار دلت سنگینه

من ۴۷سالمع خواهری چه کنم که تقدیر ما سخت رسیدنه

نرسیدن نیست عزیرم.انشاالله به زودی خودت جمع جور کن

دوباره تلاش کن تا به خواسته ت برسی ♥️

سلام عزیزم ممنونم شکر. متاسفم بابته اتفاقی که برات افتاد اما بازم نور امیده. نه هنوز آدم نشده و ...

فدات شم ممنونم از همدردیت 😘

ولش کن خلایق هرچه لایق.با غرور واستوار پیش برو

بخدا دلم روشنه که بهترین زندگی در انتظارته 

خدا نکنه عزیزم همیشه سالم  و تندرست باشی 😍 ممنون بابت دعاهات و حس همدردیت 😍 دیگه کم اوردم ا ...

عزیزم خیلی متاسفم انشالله به زودی زود حاجت دلت روا بشه 🤍

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مهتاب جون، مرسی از پاسخت. خودم میخوام شیرم رو فقط عصر، شب و صبح بهش بدم (حداقل ۴ تا ۵ بار در یه روز ...

باران جون زن عموی من از نوزادی به بچه هاش غذا میداد 

مثلا ۵ ماهه اینا میشد غذای ادم بزرگ هارو بهش میداد

یا دخترش ۴۰ روزه بود بهش پوره سیب میداد ( زیاد نه)

الان ماشاالله پسرش ۱۷ سالشه دخترش ۴سالشه

فقط خواستم بگم که از استرست کم بشه میدونم که روشش اشتباه بود

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️