2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 ❌ شد دوتا چله منتظر اسامی قشنگتون هستم❌ تصم ...

اسم منو وارد کنید بیزحمت اسمم زهرا.فردا پانکچر دارم .دکتر گفته باید حتما جنین ها بلاست بشن.خیلی دعام کنید .انتقال چهارممه

اخه مشکل انعقادی تهش همون انوکسا دادن هست دیگه چکاری ازشون بر میاد 

والا چی بگم منم کلی هزینه ازمایشم شد آخرش گفت وقتی باردار شدی باید انوکسا و فولیک ۵ استفاده کنی ،،  دیگه باید تایید اون دکتر هم تو پرونده باشه با ويزيت ۲۵۰ هزار تومنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای حق میدم بهت عزیزم ناراحت باشی ولی ناامید نشو شروع کن ان شاالله نوبت ما هم میرسه  مرسی عزیز ...

ان شاالله 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اخه مشکل انعقادی تهش همون انوکسا دادن هست دیگه چکاری ازشون بر میاد 

آناشید جان دوز آنوکسایی که تجویز میشه مهمه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام خانوما من دوباره رفتم تو سیکل تخمک کشی و انتقال🥺. بعد افت بتا که از انتقال قبلی داشتم آزمایش ایمنی انعقادی دادم و دارو گرفتم یک ماهم اقدام طبیعی ِمتاسفانه بدون نتیجه. مشکلی که دارم دکترم به آزمایش ایمنی اعتقادی نداره به زور یه نگاه به آزمایش و داروهام کرد و فقط hmg و سينال روی ۳۶ درجه تجویز کرد. وقتی ازش پرسیدم  داروهای ایمنی رو چی کار کنم خودش که هیچ دستیار محترمش بی اعتنا جواب داد از اونی که برات نوشته بپرس!!! حالا میخوام چند روز دیگه برم پیش ایمونولوژیست ببینم چی کار باید بکنم در کنار داروهای پانکچر.اینجا کسی هست با مشکل ایمنی ای وی اف کرده باشه؟ میشه لطفا بگین چه داروهایی بهتون دادن؟ و کلا چی کار کردین که دچار سقط نشین؟  ممنونم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام  من از هفته ۱۶ تا هفته۳۶ هر ده روز یه آمپول ۵۰۰ پرولوتون زدم. بسته به شرایط شخص،دکتر تشخ ...

سلام عزیزم 0 شرایط شما چطور بود که از هفته 16 شروع کردن یعنی چطور باشیم این امپول میدن؟

سلام خانوما من دوباره رفتم تو سیکل تخمک کشی و انتقال🥺. بعد افت بتا که از انتقال قبلی داشتم آزمایش ا ...

عزیزم آزمایش ایمنیت مشکل داشت ؟مدبوط به همون پسوریازیس یعنی؟من ازمایش دادم دوتا ایتم آی جی جی و آی جی ام یه مقدارکم از نرمال فاصله داشتن دکتر ایمونولوژ گفت ولش کن اهمیتی نداره.ازش پرسیدم قرص پررنیزون لازم نیست بخورم گفت نه.ولی گفتم بعد انتقال بیام مطب گفت حتما بیا

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 ❌ شد دوتا چله منتظر اسامی قشنگتون هستم❌ تصم ...

ممنون عزیزم انشاءالله حاجت روایی خودت❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم برای مادر شدن باید استرس رو از خودت دور کنی فقط همین منم مرداد ماه انتقال دادم فقط دکترم ...

الان سرماخوردم و تب دارم زنگ زدم بیمارستانم پرسیدم گفتن تب داشته باشی دکتر این ماه برات انتقال نمیده . از طرفی بخاطر داروهای هورمونی دکترم که مصرف میکنم ، بهم آنتی بیوتیک نمیدن میگن تداخل داره . دعا کنین برام🙏

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود ، الّلهم صلّعلی محمدوآل محمدوعجّل فرجهم❤