2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
alaae بهم گفت که بهتره  فردا باز بتا میده  ان شا الله دیگه خطر رفع شده و هیچ وقت این ...

🥺🫂

انشالله ، امین یا رب العالمین 🤲🧿

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مهربونم برات دعای نادعلی خوندم انشاالله بهترینها نصیب قلب مهربانت بشه و هر چی از خدا میخای به بهترین ...

عزیز دلم ممنونم وقت گذاشتی  ان شاالله نفست حق باشه همه دوستانمون  و من حاجت روا بشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برات دعای نادعلی خوندم انشاالله که حاجتت برآورده بشه و بهترینها در انتظارت باشه 

مرسی عزیزم خیلی لطف کردین .ان شاالله حاجت روایی خودتون و ثواب این دعا برگرده به زندگی خودتون 🤲🌻🌷😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
انقد خستم از دکتر 🥲 حتی اگ درحال مرگ باشم راضی نمیشم برم انقد ک بیزار شدم از دکتر و سنو

حق داری عزیزم .میفهممت منم از هر چی دکتر و ... بیزار شدم ولی حالا اینسری رو برو یه چک آپ شو

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها من رفتم  دکتر مشایخی  وقتی سابقه درخشانمو براش توضیح دادم گفتم شما باید قبل از پانکچر پیش متخصص خون ویزیت بشید 

نپرسیدم اصلا برای چی 

کسی میدونه چرا منو ب متخصص خون ارجاع داده ؟

بچه ها من رفتم  دکتر مشایخی  وقتی سابقه درخشانمو براش توضیح دادم گفتم شما باید قبل از پانک ...

سلام عزیزم .به سلامتی دوباره دارین شروع میکنین ؟ رویان رو انتخاب کردین اینسری؟ برای بررسی مشکلات ایمنی و انعقادی .منم فرستادن 

سلام عزیزم .به سلامتی دوباره دارین شروع میکنین ؟ رویان رو انتخاب کردین اینسری؟ برای بررسی مشکلات ایم ...

سلام عزیزم شما خوبی در چه حالی درمان و شروع کردی،؟

اره خدا بخواد میخوام برم رویان اونم به خاطر هزینه هاش که کمتر والا کم آوردم دیگه 

اخه هم دکتر ایمونولوژی گفت برم  با اینکه از زرنانی نامه داشتم هم گفت برم پیش دکتر هدایت متخصص خون🤔

دوستان کسی درموردازمایش استرادل قبل از پانکچر اطلاعات داره که تقریبا چند تخمک میده؟عدد۲۳۰۰چندتا تخمک ...

خیلی نمیشه رو این عدد گفت چندتا تخمک میده 

سلام عزیزم شما خوبی در چه حالی درمان و شروع کردی،؟ اره خدا بخواد میخوام برم رویان اونم به خاطر هزین ...

مرسی عزیزم .شکر خدا منم خوبم .به سلامتی ان شاالله اینسری حتما نتیجه میگیری .من نه هنوز 😔 آره منم همشون رو رفتم ویزیت شدم .رویان کلا خیلی به ایمنی اهمیت نمیدن یعنی کلا دکترش معتقد سیستم ایمنی بدن نباید خیلی دستکاری بشه . ولی جز روتین چک اپ هاشون همه اینا هست من ژنتیکم هم بود جز مشاورهام 

سلام عزیزم دکتر منم گفت قطع کنم ولی روزی یکی میزارم میترسم یهو قطع کنم

سلام.امروز رفتم دکتر ،شیاف و آسپرین ر برام قطع کرد😁

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
نه سهیلا جان دکتر که گفت برای ای وی اف خوبه دنبالش نرفتیم حالا اینم انجام میدیم قبل از ای یو ای چ ...

مابه فاصله یک هفته ،دو بار انجام دادیم. خودمون خریدیم .شوهرم رو گره ها انداخت

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مرسی عزیزم .شکر خدا منم خوبم .به سلامتی ان شاالله اینسری حتما نتیجه میگیری .من نه هنوز 😔 آره منم هم ...

وای حق میدم بهت عزیزم ناراحت باشی ولی ناامید نشو شروع کن ان شاالله نوبت ما هم میرسه 

مرسی عزیزم از جوابت 😚😚😚😚

سلام دوستان شما آمپول پرولوتون رو از چند هفته شروع کردید ممنون میشم اطلاع بدید خیلی واجبه 

سلام 

من از هفته ۱۶ تا هفته۳۶ هر ده روز یه آمپول ۵۰۰ پرولوتون زدم.

بسته به شرایط شخص،دکتر تشخیص میده از کی شروع کنه و کی تموم کنه