2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 ❌ شد دوتا چله منتظر اسامی قشنگتون هستم❌ تصم ...

ممنونم گلم ک ب یادم بودی انشالله ک خودتم بزودی حاجت رواشی و مامان یه نی نی خوشگل بشی ❤🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره، سنم داره میره بالا ۲تا بچه کمه، دلم میخواد ۳-۴تا باشن. البته هنوز بخیه هام درد میکنه، کمردرد و ...

وای ماشاالله بهتون من ک دیگه عمرا برم سمتش مگه طبیعی خدا بده 

انشالله که هرچی به صلاحتونه خیر باشه 

منم هنوز جای بخیه هام درد می‌کنه و از وقتی از بیمارستان اومدم نتونستم یکم استراحت داشته باشم با اینکه مامانم پیشمه و کمکم میکنه 

شما کسی هست کمکت کنه شیر خودتون می‌دین ؟یا شیر خشک 

انشالله عزیزم الهی به زودی و بهترین شرایط برات جور بشه ی انتقال موفق و با برکت داشته باشی 

قربونتون 🥰 ان شاالله .همینطور برای شما 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ای گففتی برایه منم همش عقب میوفته این ماهم تیروییدم به هم خورده باز عقب افتاد

😔 خیلی بده .ان شاالله شما هم خیلی زود کارتون جور بشه و انتقال موفقیت آمیز داشته باشین .تیروئید با دارو زود کنترل میشه نگران نباشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فدات خوبم شکر  عزیزم تو سیکل انتقالم  سه تا دیفرلین داد الان سه ماهه،پریود نشدم تو همین ...

ان شاالله اینسری بارداری موفقیت آمیزی داشته باشین 🤲🤲

سلام خانوما کسی میدونه pgs و pgd برای چه جنین هایی انجام میدن

فرق این دوتا چیه؟؟

هزینش چقدره و چه کدوم شهر ها انجام میدن ؟؟

واینکه اگه ازدواج فامیلی انجام بشه این ازمایشو برای تشکیل  جنین سالم انجام میدن؟؟

وای ماشاالله بهتون من ک دیگه عمرا برم سمتش مگه طبیعی خدا بده  انشالله که هرچی به صلاحتونه خیر ...

هر از گاهی مادر یا مادرشوهرم میان

من شیرم خیلی کمه، هر کاری میکنم زیاد نمیشه. بیشتر شیرخشک میدم🥲

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
_بهاره‍  @سحربانوو68     @firoozeh7777     کویین جان رحم جای گذین&nb ...

سلام آترین جان

خدا رو شکر خوبیم. ممنون از احوالپرسیت

شما خوبی؟

_بهاره‍  @سحربانوو68     @firoozeh7777     کویین جان رحم جای گذین&nb ...

سلام آترین جان

خدا رو شکر خوبیم. ممنون از احوالپرسیت

شما خوبی؟

هر از گاهی مادر یا مادرشوهرم میان من شیرم خیلی کمه، هر کاری میکنم زیاد نمیشه. بیشتر شیرخشک میدم🥲

بهاره جان خواهر من توی هر ۲ تا بارداری قرص گیاهی لاکتاول از داروخونه گرفت خورد خداروشکر شیرش عالی شد عزیزم شما هم اگر صلاح دونستی امتحان کن و حتی اگر سینت خالیه بزار بمکن تا ترشح بشه شیر ، هرچی بیشتر بمکن بیشتر ترشح میشه. مایعات زیاد بخور . حرص نخور اصلا بیخیال باش کلا چند وقت . سعی کن از بقیه بیشتر کمک بگیری که بتونی بخوابی ، خواب باعث افزایش شیر میشه 

سلام بچه ها یه سوال دارم میتونین راهنماییم کنین؟؟؟؟؟من باید روز دهم پریودیم برم برا سنوی ضخامت قبل انتقال،حالا روز دهم پریودیم میفته روز سه شنبه که تعطیله میتونم یه روز قبل یعنی روز نهم برم سنو یا روز یازدهم؟؟؟؟؟؟؟