2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
خانومایی که تجربه دارید منو راهنمایی کنید من یبار یه دونه جنین بلاست برام تشکیل شد که موقع انتقال ب ...

ناراحت چرا عزیزم

هیچوقت نگو اگه نشه چیکار کنم نزار فکرای منفی بیاد تو ذهنت با انرژی مثبت برو به استقبال بچه هات و فقط و فقط از خدا بخواه درست میشه 

اینقدر اینجا دیدیم کسانی که یه جنینشون گرفته و کسانی که 15 تا جنین داشتن همش منفی شده باور داشته باش اگه خدا بخواد همون یه دونه جنینم کافیه واسه مثبت شدن

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 ❌ شد دوتا چله منتظر اسامی قشنگتون هستم❌ تصم ...

سلام آبجی کوچیکه ممنونم که منو هم لایق دونستی 

الهی به هر آرزوی قشنگی که داری برسی ♥️🤲🤲

عزیزم بسلامتی بلاخره انتقال دادی ؟انشاالله که خدا دلتو شاد کنه 

آره عزیزم 

امروز ۱۰ انتقالم

الهی امین 

خدا دل خودت هم زود زود شاد کنه الهی امین

چه خبر از خودت؟بهتر شدی؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

_بهاره‍ 

@سحربانوو68    

@firoozeh7777    

کویین جان رحم جای گذین 

قدم جوجه هاتون مبارکه عزیزانم 

إلهی قدمشون پر برکت های مادی ومعنوی نارنجستان elahe_الهه

شما خوبین کی زایمانتونه

_بهاره@_بهارهین 

@poweroflove    خوبین جوجه هاتون خوبه

دوستان بقیه همگی خوبین@elahe_الهه‍ خوبی عزیزم دخترت خوبه ؟

آره عزیزم  امروز ۱۰ انتقالم الهی امین  خدا دل خودت هم زود زود شاد کنه الهی امین چه خبر ...

الهی شکر پس بیشتر راهو رفتی الهی شکر الهی پر برکت باشه

ممنونم عزیزم.من بعداز سه قلوها یبار پریود شدم بعدش با داشتن دوبار رابطه که در حد خواب دیدن باردار شدم ساک بارداری پوچ و تو 5هفته 4روز موند دوباره 15شهریور برای دومین بار کوزتاژ شدم

و الان هم میوم دوسانتی دارم که دکتر میگه باید درش بیاریم.

موندم چکار کنم ایا برای سومین بار بیعوشی بگیرم و برای بار سومه که تو 4ماه رحم دستکاری میشه

میخوام ای یو ای کنم ولی دکتر میگه اول این میوم در بیاریم دیگه

الهی شکر پس بیشتر راهو رفتی الهی شکر الهی پر برکت باشه ممنونم عزیزم.من بعداز سه قلوها یبار پریود شد ...

عزیزمی ، خیلی ناراحت شدم ان شاالله زود زود با بارداری خوب که ختم بشه به بغل گرفتن بچه ، از خدا واست میخوام الهی امین 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

سلام بچه ها خوبین؟‌

قرار بود من شنبه اینده یعنی  ۸ ام سزارین بشم ،الان زنگ زدن میگن دکترم سفر خارج از کشور رفته تا پنج شنبه دیگه نمیتونه بیاد سزارین رو بزاریم برای پنچ شنبه هفته آینده،استرس بدی گرفتم نمیدونم چی کار کنم همون شنبه برم بیمارستان با دکتر جایگزین سزارین کنم یا تا ۵شنبه صبر کنم 😔از یه طرفی هم امروز همسرم مرخصی یه هفته براش رد شده،مامانم میخواست فردا از راه دور بیاد پیشم ،کلا با یه دکتر دیگه عمل شم استرس دارم دلم دکتر خودم رو میخواست😔 چی کار کنم 🤦‍♀️

الهی شکر پس بیشتر راهو رفتی الهی شکر الهی پر برکت باشه ممنونم عزیزم.من بعداز سه قلوها یبار پریود شد ...

عزیزم همین که طبیعی باردار شدی نشونه خوبیه منم ۲ماه قبله دخترم بارداری پوچ داشتم خیلی امیدوار شدم ایشاله حتما حتما دفعه بعد که باردار بشی یه نی نیه سالمه و تپل مپله، حتما میومت جاییه که به بارداری ضرر میرسونه ، ماله من جایی بود که مشکل ایجا نمیکرد قبلش عمل نکردم البته با چند تا دکتر مشورت کردم ، فقط درد داشتم تو بارداری