2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام ...

سلام عزیزم انشالله حاجت روا بشید وهرچی از خدا میخوای بهت بده.اگه زحمت نیست اسم منم وارد لیستت کن.قبول باشه گلم

سلام عزیزم جوش نزن اصلا به اینا نیست من بار اول ۴تا تخمک داشتم ۱جنین شد انتقال دادم مثبت شد اما تو س ...

میدونم عزيزم ولی خب هرچی جنین با کیفیت برای آدم تشکیل بشه شانس آدم بیشتر میشه من هربار پانکچر و انتقال داشتم و منفی بشه چون جنین ندارم دوباره میرم نقطه سرخط و دوباره پانکچر و دردسرهاش حداقل جنین زیاد داشته باشی فقط هزینه و پروسه انتقال میری ولی اینطوری علاوه بر بار زیاد هزینه اون برو بیا پانکچر هم داری من شاغلم بچه کوچیک دارم کمکی هم ندارم هیچ کس هم خبر از مشکل ما نداره یعتی برای یه تزريق عصبانی امپول پانکچر که شاید برای اکثریت به چشم نیاد من یه داستانی داشتم بازم گفتم هر که طاوس خواهد جور هندوستان کشد ،،، ببخشید طولانی شد روحیه م خیلی خراب شده اینا رو من باب درددل گفتم از بس این چند سال من تو این راه ناباروری مثل همه عذاب کشیدم پیر شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر من امروز سونوگرافی رفتم و ساک و کیسه ی زرده رو دیدم پنج هفته و سه روزم بود برای همتون مدا ...

خدا ر شکر خدا ر هزاران مرتبه شکر

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم این عکس فکر میکنم واضح تره ببنید میتونید بخونید،چتد صفحه آزمایش بود اما اونا نرمال بود فقط این ...

سلام عزیزم

آزمایش تون ر به دکترتون نشون بدین.

فاکتورهای انعقادی  مورد بررسی قرار گرفته و جهش های هموزیگوتی و هرتیزیگوتی دارین.

پس مشکل انعقادی ( غلظت خون)دارین که با تزریق آمپول انوکساپارین و مصرف قرس آسپرین و مصرف قرص ب۶وب۱۲ در طول بارداری مشکلتون حل میشه و دیگه دچارسقط نمیشین.وان شاالله این بار که بار دارشدین دیگه مامان میشین به مدد خدا.

باز این تجربه ی منِ کمترین هست.نظر دکترتون وتشخیص ایشون حرف اول ر میزنه.

کاش آزمایشهای مربوط به سی دی مارکرها که مشکل ایمنی ر هم بررسی می‌کنه براتون نوشته بود و انجام میدادین.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خداروشکر من امروز سونوگرافی رفتم و ساک و کیسه ی زرده رو دیدم پنج هفته و سه روزم بود برای همتون مدا ...

ب سلامتی

دو قلو بودش؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سی دی مارکرها مربوط به آزمایشهای تکمیلی ایمنی هستن،خپ عددشون ر با رنج نرمال آزمایشگاه مقایسه کنند مع ...

قربونت بشم سهیلا جان🌹

بله همینطوره که شما میگید عزیزم

اما این انگار رنج نداره

العان عکسشو میفرستم

ممنون میشم یک نگاهی بهش بندازی مهربون♥️

کسی مثبت نشده تازگی،  طوطیا انتقال داد؟  سحر مرخص شد از بیمارستان؟

نه  عزیزم من هنوز انتقال ندادم ولی استرادیولم شروع شده چند روز دیگه میرم سونو 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم براتون دعای نادعلی خوندم انشاالله تو همین انتقال باردار بشین ونه ماه بعد فرزند عزیزت رو بغل بگ ...

ممنون عزیزم انشاالله خودتون هم به زودی حاجت روا بشین

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
امروز ۸ انتقال هستم از امروز سینه هام درد میکنه نزدیکه پریودمه . نمیدونم خدا چی برام رقم زده

فقط از روی تجربه شخصی بهت بگم من اینبار بار سومم بود. دو بار قبل پر استرس بیبی چک می‌زاشتم. همش تو‌گوگل در حال سرچ علایم و همه‌چی بودم و منفی شدم. اینبار که کلن بیخیال بودم و می‌گفتم اینم مثل دو بار قبل نمی‌شه شد. به نظرم بیبی چک اشتباهه محظه نه مثبتش درسته نه منفیش فقط استرس می‌ده. صبوری کن. آهنگ گوش بده و از حس و حالت لذت ببر حتی برای ۲ هفته 💜 همه‌چی درست می‌شه مطمین باش

فقط از روی تجربه شخصی بهت بگم من اینبار بار سومم بود. دو بار قبل پر استرس بیبی چک می‌زاشتم. همش تو‌گ ...

من همش توی اینترنت دنبال علائمم هیچی هم دستگیرم نمیشه واقعا حرفتون کاملا درسته

ان شاالله به موقع  نی نی (ها) بیاد بغلتون😘😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍