2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله اینبار با اولین انتقال و اون جنسیتی که میخوای باردارمیشی

مممنونم عزيزم انشاالله برای شما ،،  البته دیگه دارم از فکر تعیین جنسیت درمیام به من نیومده به این راحتیا اراده کنم چیزی بدست بیارم

سلام عزیزم براتون دعای نادعلی خوندم انشاالله که حاجت روا بشین و بهترینها در انتظارتون باشه

سلام مهربونم ممنون از لطفت .

الهی هرچی از خدا میخوای به زودی بهت بده.

ان شاءاللّه حاجت رواشی دختر خوب.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام عزیزم به سلامتی قدمشون مبارک باشه ، عزیزم شما انوکسا داشتی ؟ از کی قطع کردی که خونریزیت زیاد بو ...

مرسی عزیزم

اره داشتم والا دکتر ک گفته بود یه هفته قبل از تاریخ زایمان قطع کنم ولی من خودم دو هفته زودتر قطع کردم بازم خونریزی داشتم 

عزییییزم. تبریییک میگم.🥰🥰🥰 بچه ها وزنشون چقدر بود؟ کم وزن بود که رفت دستگاه؟ خدا رو شکر که هر س ...

مرسی عزیزم فدات

۲۵۰۰ بودن دوتاشون یکی از دخترا بخاطر اینکه تند تند نفس می‌کشید رف دستگاه واسه وزنشون نبود 

بهار جان برای بچه های شماهم سونو لگن نوشتن ؟ بردین ؟ چجوریه من هنوزنبردم وقت نکردم ببرم. 

ان شاالله سیکل انتقال پر خیر و برکتی شروع کردی و این دفعه همه چی تا آخرش برات خوب پیش میره و با بچه ...

مرسی عزیزم 

انشاالله شما هم به زودی با جواب ازمایش خوشحالمون کنی 

بی بی چک نزاشتی؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام. دوستان کسی میدونه چند ماه بعد سزارین میشه برای بارداری اقدام کرد؟

عزیزم فکر کنم دخترات خیلی آروم و خانومن ها

ماشالله به این اراده فکر سومی هستی

انشالله سومی رو هم به سلامتی باردار بشی   

ممنون قشنگم دمای بدن چقدر  باید باشه ولی خب گاهی با خودم میگم وقتی مشکل از یه جای دیگس چرا من ...

داخل گوگل سرچ کن دمای بدن در تخمک گذاری باید هر روز دماتو بگیری بعد از بیدار شدن و یادداشت کنی روزی که دمات نیم تا یک درجه رفت بالا

اره گلم منفی بود 😭

اخی عزیزم 😥😥

دوباره پر انرژی شروع کن شما یه بار باردار شدین دوباره هم میشین فقط باید صبور باشی و تلاش کنی

اخی عزیزم 😥😥 دوباره پر انرژی شروع کن شما یه بار باردار شدین دوباره هم میشین فقط باید صبور باشی و ...

نمیدونم والا فعلا ک خیلی ناراحتم باید باز برم تخمک کشی اونم حالا حالاها نمیشه جون قبلش شوهرم باید بره اورولوژیست