2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046390 بازدید | 684511 پست
آره چرا نیاره. سعی کن بهش فکر نکنی. استرس اصلن برات خوب نیست 💜 الان چندمی؟

امروز ۸ انتقال هستم

از امروز سینه هام درد میکنه نزدیکه پریودمه . نمیدونم خدا چی برام رقم زده

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان،بعد از انتقال منفی شکمم خیلی ورم داره و بزرگ شده،حتی بعد از پریود ورم نخوابیده،من آندومت ...

چجوری با وجود کیست آندومتریوز انتقال داده براتون؟

کیست نمیذاره بارداری صورت بگیره

دوستان عزیز یه سوال.میگم مکمل انرژی زا که داروخانه ها دارن حاوی ویتامین های گروه ب واسیدامینه و ...

هستن شوهرم میخوره بد نیس؟

معلومم نیست پانگچر کی بشم کلا دلسرد شدم.بچه ها لبنیات گذاشتم کنار خسته شدم دیگ.کره نمیشه بخورم؟

سلام  دوستم تازه انتقال جنین داده میگه از دو ماه پیش آمپول انوکساپارین تزریق میکرده میگه از هم ...

سلام 

منم سری های قبل که می زدم کبود میشد ولی ایندفعه کبود نمیشه. وقتی میخوام امپول رو بزنم پد الکل می کشم اما بعد تموم  شدن نمی کشم میگم شاید بخاطر این کارم کبود نمیشه دیگه نمیدونم چرا ؛شاید توی زدن امپول ماهر شدم😂😁

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام  منم سری های قبل که می زدم کبود میشد ولی ایندفعه کبود نمیشه. وقتی میخوام امپول رو بزنم پد ...

سلام عزيزم، دقيقا رابطه مستقيم داره  بهش

پرستار به من گفت اصلا بعد از اين امپول روش پد نكش تا كبود نشه جاش

سلام عزيزم هزینه پانکچر خالی حدود ده میلیون سیصد ، داروهامم گونال اچ ام جی اسید فولیک و بکمپلکس فکر ...

وای چقد گرونه هزینه ها کدوم مرکز ناباروری هسین؟؟حدودا برای هر انتقال چقد لازمه؟؟

سلام عزیزم،اگر ممکنه برای من هم بخونید.شاید با نفس های شما خدا نگاهم کرد.اجرتون با خدا

عزیز دلم برات دعای نادعلی خوندم انشاالله که حضرت علی شفاعتت رو بکنه و حاجتت برآورده بشه

سلام به همگی

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام علی حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه انشاالله حضرت علی شفاعت ما رو پیش خدا بکنه.

۱) asemaneabi ✓
۲) پروانه ۲۱ ✓
۳) ۵ golnarges  ✓
۴) happygirls ✓
 ۵) 2aftab  ✓
۶) نهالیم ✓
 ۷) favali  ✓
۸) جاری favali  ✓
۹) یا منان ✓
۱۰) داداشمممم سارا  ✓
 ۱۱) houra1400  ✓
۱۲) مهدیه  ✓
۱۳) rose -710 ✓
۱۴) الهه- elahe ✓
۱۵) آسمان 6767  ✓
۱۶) queen 21722   ✓
۱۷) فردایی روشن ✓
۱۸) mahinaz  ✓
۱۹) alaae   ✓
۲۰) مهتاب 444   ✓
 ۲۱) نقل بیدمشکی  ✓
۲۲) nooshabehjoon  ✓
۲۳) شطرنجی  ✓
۲۴) ترگل -رض  ✓
۲۵) الادیا  ✓
۲۶) آیدا 128  ✓
۲۷) زلیخا 1402  ✓
۲۸) اناشید 99  ✓
۲۹) عبدالواحد✓
۳۰) سارایییی✓
۳۱) مارشمالوو ✓✓
۳۲) اردیان99( فاطمه) ✓
۳۳) طوطططیا✓
۳۴) asrin1372 ✓
۳۵) مریم ۴۲۱۰ ✓
۳۶) نهال ۶۴۶۷
۳۷) زهرا ۱۳۶۷
۳۸) haniiijoooon
۳۹) ریحانه (rpiruz)
۴۰) خدایاتومیدانی
۴۱) rozaby
۴۲) atrin-arsen-atrina

سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام ...

عزیزم اجرت با خدا،ممنون میشم اسم منم بذاری🙏

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»