2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
یک دنیا ممنونم ازت سهیلا عزیز محبت کردی عزیزم♥️💙💛💚💜 سلام دوستان عزیز🌹 اینجا کسی از سی دی م ...

سی دی مارکرها مربوط به آزمایشهای تکمیلی ایمنی هستن،خپ عددشون ر با رنج نرمال آزمایشگاه مقایسه کنند معلوم میشه که مشکل ایمنی دارن یاندارن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ان شاالله میگیره،خدا فقط باید بخواد

اگر نگیره من چکار کنم؟۳۸سالمه و این بار آخره چون واقعن بدنم دیگه تحمل آمپول و قرص و بیهوشی رو نداره دعا کن برام بلکه خدا منم مادر کنه بنظرت ۱۴روز استعلاجی بگیرمو استراحت کنم؟

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم مرکز میری؟ جنین شناس خیلی مهم  کی باشه

شنبه پانکچر شدم یکشنبه هم تعطیل بود روز پانکچرمم خیلی شلوغ بود بود و همه تخمک زیاد داشتن بعید نیست که گذاشتن تو دستگاه و ول کردن ،البته‌ بقیع براشون جنین تشکیل شده من خم تخمکام از همیشه کمتر بود هم همونا هم جنین نشدن

اگر نگیره من چکار کنم؟۳۸سالمه و این بار آخره چون واقعن بدنم دیگه تحمل آمپول و قرص و بیهوشی رو نداره ...

منم همسن شمام تقریبا 

یکسال کوچکتر دو تا جنین دارم

اگر الان باردار نباشم دو ماه دیگ میرم برا انتقال

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
اگر نگیره من چکار کنم؟۳۸سالمه و این بار آخره چون واقعن بدنم دیگه تحمل آمپول و قرص و بیهوشی رو نداره ...

قربونت بشم واقعا این استرس و اضطرابت ر درک میکنم.بسپار به خدا بگو« افوض امری الی الله آن الله بصیر بالعباد»

تو این مدتی که مونده به انتقالت سعی کن روی شکمت ر با روغنهای گرم ماساژ بدی،سعی کن رحمت گرم بشه.ان شاالله این بار مامانی دیگه گلم.

اگر فکر میکنید مرخصی گرفتن آرامش روحی و روانی بهت میده بگیر....سعی کن روحیه ت شاد باشه.قبلش یه مسافرت یا زیارت برو.

ماهم دعاگوهستیم ان شاالله به برکت این ماه که تولد حضرت پیامبر هست شماهم مامان آقامحمد میشی( إلهی آمین)

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بلاخره حتما برای ای وی اف باید بهتون امپول تحریک بدن ،،، حالا بدن بعضی ها به داروهای ایرانی مثل سینا ...

اینکه به سینال اف یا گونال جواب بده بدن ارتباطی به ذخیره تخمدان یا تنبلی یا چیزی داره؟؟

منم همسن شمام تقریبا  یکسال کوچکتر دو تا جنین دارم اگر الان باردار نباشم دو ماه دیگ میرم برا ...

انشاا... که بارداری و دلت شاد میشه

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
[QUOTE=311709608]سلام خانوما وقتتون بخیر کسی میدونه این آزمایش چیه؟بعد سقط انجام دادم[/QQUO  خ ...

عزیز بنظرت منم از روی همین فاکتور آزمایش بگیرم؟

نمیدونم آزمایش ایمنی دادم یا ن ، فقط وقتی ک رفتم ابن سینا آزمایش گرف ازم گفت ایمنی بدنت پایینه باردار که شدی ا

ماسک بزن و از بچه ها دور باش

حالا نمیدونم این همونه یا فرق داره

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت بشم واقعا این استرس و اضطرابت ر درک میکنم.بسپار به خدا بگو« افوض امری الی الله آن الله بصیر ب ...

خدا از دهنت بشنوه ممنونم دوست مهربونم🥰