2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046499 بازدید | 684518 پست
واقعا یکم اروم شدم چخوب شما مثبت شدی بار اول؟؟

من بارچهارمم بود عزیزم

دفعه اول با دکتر قاضی میرسعید بود که بارداری شیمیایی داشتم(چون دفعه اولم بود اصلا بلد نبودم باید چیکار کنم و نه خودم چیزی رعایت کردم نه همسرم.اسپرم همسرم خوب نبود )

بعد شهر خودمون ای وی اف کردم دوبار که یکبار مثبت شدم ولی سقط شد و کورتاژ شدم و اینا

بار دوم هم که عفونت زیاد موقع انتقال داشتم منفی شدم

ایندفعه با دکتر منتظری بار اول مثبت شدم.البته هنوز سونو نرفتم دعا کن تو سونو همه چی خوب باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم توروخدا راهنماییم کنید.من همین الان خونریزی با دفعه لخته بزرگ خونی داشتم روز۱۸ انت ...

عزیزم اصلا نگران نباش من تو بارداریم اینقد لخته بزرگ دفع کردم و خونریزی داشتم که نوار بهداشتی هم جواب نبود وقتی رفتم سونو قلیش هم میزد و دکتر گفت لخته هماتوم بوده  و بهتر که دفع شده 

یه ذره هم استرس نداشته باش

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔 سلام دوستان لطفا برای سلامتی @alaae        دع ...

اخی عزیزم 😥😥😥 

فاطمه هم چقدر سختی کشید توی این راه 

انشاالله خدا کمکش کنه راحت دفع بشه 

براش ایه الکرسی میخونم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه منم اولیم هست که باردارم،دوتاخارج رحم داشتم که هر دو لولمو برداشتن،آره واقعا سخته،امیدوارم هممون ...

عزیرم شما ازمایش خون سونو انومالی هم دکتر نوشته یا فقط سونوشو میدین؟

سلام به همه دوستان قدیمی و جدیدم خوبین من امروز موعدم بود پریود نشدم فقط رحمم گاهی تیر می‌کشه دع ...

عزیزم خوش خبر باشی جونم خدایا معجزه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من بارچهارمم بود عزیزم دفعه اول با دکتر قاضی میرسعید بود که بارداری شیمیایی داشتم(چون دفعه اولم بود ...

قاضی میر سعید کدوم مرکزه؟؟اینجور که گفتی پس توی مام بار اولته؟؟سختت نیس از شهرستان میای تا اینجا؟؟

چیزی که گفتی دفعات قبل دلیل داشتی برای نشدن اما اینبار همه رو برطرف کردی به امید خدا چون ثابقه ی مثبت شدن داشتی و الانم نثبتی حتما زیر نطر که باشی صددرصد نی نی رو بغل میگیری 

من بارچهارمم بود عزیزم دفعه اول با دکتر قاضی میرسعید بود که بارداری شیمیایی داشتم(چون دفعه اولم بود ...

بارداری شیمیایی دلیلش چیه؟؟پس از ۴ تا انتقال ۳ تا مثبت شدی بازم خوبه که مثبت شدی حتما دلایل رو برطرف کنی نینی بدنیا هم میاد مطمعنم

خداروشکر انشاالله بهدسلامت بیاد بغلت و شاهد موفقیت و خوشبختیش باشی

الهی آمین دوسی،ممنون از دعای قشنگت

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
عزیزم اصلا نگران نباش من تو بارداریم اینقد لخته بزرگ دفع کردم و خونریزی داشتم که نوار بهداشتی هم جوا ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه عزیزم.آخه من بتام خیلی بالا بود بخاطر همین میترسم.گفتن بتا۹۰۰۰ تو روز۱۷ انتقال خیلی زیاده.توروخدا برام دعا کنید این آخرین فرصت زندگیمه.

ممنون عزیزم.انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

قربونت برم،ایشالا شما هم نگرانیت پوچ بشه و سالم بغلش بگیری

عزیرم شما ازمایش خون سونو انومالی هم دکتر نوشته یا فقط سونوشو میدین؟

نه فقط سونو،انومالی فکر کنم فقط سونو داره

انشالله خدا از دهنت بشنوه عزیزم.آخه من بتام خیلی بالا بود بخاطر همین میترسم.گفتن بتا۹۰۰۰ تو روز۱۷ ان ...

بتای من روز ۱۷ ده هزار بود