2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
اصلا نمیدونم دکتر تو کدوم بیمارستانه.خیلی داغونم.خدا خودش رحم کنه.بخدا پیر شدم تو این راه.

نگران نباش،من زیاد تجربه ندارم اما شاید هماتوم باشه

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا نمیدونم دکتر تو کدوم بیمارستانه.خیلی داغونم.خدا خودش رحم کنه.بخدا پیر شدم تو این راه.

اسمشو سرچ کن شاید بیمارستانارو بیاره 

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
امروز رفتم یه سرنگ بهم داد نارنجیه سرش .نمیدونم خودشه یانه

سلام عزیزم ببخشید شما اصفهانی؟ پرگوویس و از کجا گرفتی اخه شنیدم گیرنمیاد دوستم خیلی دنبالشه دونه چند گرفتی!؟ 

سلام  توروخدا هرکی میتونه کمکم کنه دیروز مرکز مام بودیم دکتر اطرج با دیدن جواب ازمایش شوهرم که ۲۰ ملیون اسپرم داشت با حرکت اهسته ۲۵ درصد و مورفو ۲ و دی اف آی ۲۴ بود ارجاع داد برم پیش دکتر زنان که مراحل میکرو یا ای وی اف رو شروع کنیم منم دکتر علیرضایی رو انتخاب کردم فقط چون تعریفشو شنیدم اما الان میبینم میگن چون سرش شلوغه اهمیت چندانی به درمان مریصش نمیده و...راستش خودم دلم میخواد باهاش درمان بشم و انتقالم رو بدم دکتر نصر نمیدونم توروخدا کسی از دکتر علیرضایی چیزی میدونه بهم بگه لااقل یا دلم قرص بشه و ادامه بدم باهاش یا کلا دکتر دیگه انتخاب کنم

سلام  توروخدا هرکی میتونه کمکم کنه دیروز مرکز مام بودیم دکتر اطرج با دیدن جواب ازمایش شوهرم که ...

ببین دکترهای مام همه تقریبا یه روش رو می‌رن.آزمایشگاه هم که یکیه.من پیش دوتا از دکتراش رفتم دقیقا کارشون یکیه.واسه همین خیلی استرس نگیر.بنظر من واقعا همشون خوبن

من خودم الان با دکتر منتظری انتقال دادم و مثبت شدم.پارسال هم خواهرم با دکتر منتظری انتقال داد و الان دوقلوهاش بدنیا اومدن.دوستم با دکتر تمیزی مثبت شد

کلا روش هاشون یکیه .بنظر من آزمایشگاه مرکزی که میری خیلی مهمه که واسه همه ی بیمارای مام آزمایشگاه جنین یکیه.

و اینکه تعریف دکتر علیرضایی رو هم خیلی شنیدم.

سلام عزیزم دارو به شوهرت نداد دکتر اورولوژیست 

چندتا ویتامین داد با ۸ تا امپول اچ سی جی ۵۰۰ که هفته ای یکی عضلانی بزنه منتهی من از دکتر خواستم که نامه ارجاع به دکتر زنان روهم بده که کارای انتقال رو شروع کنم چون بعید میدونم با این جواب ازمایش ویتامین و امپول جواب بده و اخر باید برم انتقال دکترهم نامه رو داد که هم ویتامین رو بخوره هم شروع به کارای انتقال کنم بخاطر شرایط سنیمون وقتم کمه شما مرکز مام پیگیری میکنین؟؟بنظرتون خوبه دکار علیرضایی رو انتخاب کردم و برای انتقال هم نصر رو؟؟

ببین دکترهای مام همه تقریبا یه روش رو می‌رن.آزمایشگاه هم که یکیه.من پیش دوتا از دکتراش رفتم دقیقا کا ...

عزیزم‌ راسته که میگن دکتر علیرضای بخاطر اینکه سرش شلوغه به درمان مریض کمتر اهمیت میده و ..؟؟

چندتا ویتامین داد با ۸ تا امپول اچ سی جی ۵۰۰ که هفته ای یکی عضلانی بزنه منتهی من از دکتر خواستم که ن ...

نه عزیزم من مام نیستم ولی تعریفشو شنیدم به نظرم کار دکترا یکی مهم جنین شناسه که برایه همشون یکیه و البته شانس هم دخیله انشالله موفق بشی

نه منم اولیم هست که باردارم،دوتاخارج رحم داشتم که هر دو لولمو برداشتن،آره واقعا سخته،امیدوارم هممون ...

خداروشکر

انشاالله بهدسلامت بیاد بغلت و شاهد موفقیت و خوشبختیش باشی