2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046491 بازدید | 684517 پست
وای عزیزم🥹 نبات ، حورا ، حمیده ،پاشا یه فسفل دارن؟ حتما بچه هاشون الان ماشاالله بزرگ شدن😍🤤 سارا ...

نبات حورا دوتا حمیده وپاشا یدونه 

بله همون هلوسارا.النا دومیش بیست روز دیگه دنیا میاد.دخملی

ماهرخ هم 6ماهه س.

انشاالله.الهی به زودی نصیب بقیه مون بشه 🤲🤲🤲🤲

چشم 😘❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من امروز روز ۱۷ انتقالمه ازمایش بتام ۹۰۰۰شده.بنظر شما خوبه؟

عزیزم منم روز هیفده انتقالم بتام ۷۸۰۰ شد

البته هنوز سونو نرفتم ولی چون سه تا انتقال دادم احتمالش هست چندقلویی باشه

شما هم مثل منین احتمالا.دعا کنین واسم بیشتر از دو تا نباشه🙏🏻

سلام دوستان ،میشه راهنماییم کنید ، من تمام انتقالام فرش بوده الان اولین باره میخوام انتقال فریز بشم ،میخوام بدونم از الان که فرصت هست تا روز انتقال چه نکاتی رو رعایت کنم ؟ چه تغذیه ای داشته باشم ؟ از همه مهمتر چه مکملهایی بخورم الان بکمپلکس و اسید فولیک میخورم؟ 

و سوال دیگم اینه که عموما چه داروهایی دکتر برای سیکل انتقال تجویز میکنه ؟

سلام دوستان ،میشه راهنماییم کنید ، من تمام انتقالام فرش بوده الان اولین باره میخوام انتقال فریز بشم ...

واسه من ماهش وزن و اصلاح سبک خیلی کمکم کرد.شیرینی جات رو کامل حذف کردم غذاهای همه بدون روغن و با سالاد فراوان بود.تقریبا شیش هفت ماه این مدلی زندگی کردم و ۱۴ کیلو کم کردم.بنظرم هیچی اندازه ی سالم خوری و سالم زندگی کردن بهم کمک نکرد.زود خوابیدن هم خیلی کمک میکنه.و اینکه حتما قبل انتقال انتی بیوتیک بخور.من تا چند روز قبل انتقال با دستور دکترم انتی بیوتیک میخوردم.مکمل هم ویتامین دی و رووفیلیک و کوالی فول میخوردم.بازم شما مکمل ها و ویتامین ها رو بنظرم طبق دستور دکترت بخور

عزیزم منم روز هیفده انتقالم بتام ۷۸۰۰ شد البته هنوز سونو نرفتم ولی چون سه تا انتقال دادم احتمالش هس ...

عزیزم من یه دونه جنین بلاست انتقال دادم.انشالله هرچی خیره همون میشه براتون.یه دوقلوی دختر و پسر سالم.

عزیزم من یه دونه جنین بلاست انتقال دادم.انشالله هرچی خیره همون میشه براتون.یه دوقلوی دختر و پسر سالم ...

مرسی عزیزم همچنین برای شما

همون یدونه هم زیاد تو پیچ دکترم دیدم که تبدیل به دوقلو شده😃یدونه انتقال میدن ولی موقع تقسیم سلولی به دوتا تبدیل میشه و میشه دوقلوی همسان

ولی امیدوارم هرچی هست سالم باشه❤️

مرسی عزیزم همچنین برای شما همون یدونه هم زیاد تو پیچ دکترم دیدم که تبدیل به دوقلو شده😃یدونه انتقال ...

خیلی ممنون خدا خیرتون بده یه ذره آروم شدم.

من زنگ زدم رویان گفتن باید سونو شی تا همه چی مشخص بشه.منم گفتم دوشنبه میام.میترسم زود باشه.نمیدونم چه کاری خوبه؟

خیلی ممنون خدا خیرتون بده یه ذره آروم شدم. من زنگ زدم رویان گفتن باید سونو شی تا همه چی مشخص بشه.من ...

میفهمم چی میگی.خودمم چون سونو نشدم دلم آشوبه .اگه مرکزت گفته بیا دوشنبه برو.حداقلش اینه که ساک حاملگی رو میبینی انشاالله

سلام عزیزان امیدوارم پیامم رو بخونید و جوابم رو بدید من امروز روز سیزده انتقال جنین بلاست بودم دو ...

خیلی مبارک باشه مامان خانم،عالیه ایشالا تکرارش کردی هم میره بالاتر

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
واسه من ماهش وزن و اصلاح سبک خیلی کمکم کرد.شیرینی جات رو کامل حذف کردم غذاهای همه بدون روغن و با سال ...

مممنونم عزيزم،  مکمل فقط اسید فولیک بکمپلکس و اوابوست برای سیکل پانکچر داده بود دکتر که فکر کنم اوابوست دیگه نباید بخورم چون برای کیفیت تخمکه البته نمیدونم بدرد انتقال میخوره یا نه ولی برای انتقال فعلا ويزيت نشدم چون تازه پانکچر کردم ،،، آنتی بیوتیک دقيقا کدومشون مثلا آموکسی سلین یا مترونیدازول یا چیز دیگه؟؟

تو اینترنت گفته بود بتای بالا احتمال خارج رحمی و پوچ داره.خیلی میترسم بعد از ۱۰سال و ۳بار آی وی اف م ...

عزیزم منم بتای دومم خیلی خیلی بالا بود نگران شدم رفتم سونو ،ساک رو دید خیالم راحت شد،شما میتونی با دکترت مشورت کنی یه سونو بری

عزیزم الان زود نیست برای سونو؟میترسم ضرر داشته باشه

بتا بالای 1500 میگن ساک دیده میشه،منم بتام بالا بود دکتر خودش گفت باید سونو بدی

مممنونم عزيزم،  مکمل فقط اسید فولیک بکمپلکس و اوابوست برای سیکل پانکچر داده بود دکتر که فکر کنم ...

والا به من آزیترومایسین و مترونیدازول و کرم واژینال داده بود.ولی شما حتما طبق نظر پزشکت مصرف کن عزیزم