2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
دوستان اومدم سونوگرافی،میشه با دلای پاکتون دعا کنید خوشحال برگردم بیرون🙏

عزیزم خداروشکر که حال جفتتون خوبه 😍

به فسقلی سلام منو برسون🤍🤤

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

راس میگین؟؟؟

خیلی غصه خوردم گفتم عددش خیلی پاییینه

زنگ زدم مام

گفت حتما ۴۸ ساعت دیگه تکرار کن

باید دوبرابر شده باشه

خیلی غصه خوردم گفتم نکنه زبونم لال افت کنه

فرزند عزیزم تو بزرگ‌ترین معجزه خدایی که به فضل و اراده خودش اومدی تو زندگیم، خوش اومدی نور زندگیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راس میگین؟؟؟ خیلی غصه خوردم گفتم عددش خیلی پاییینه زنگ زدم مام گفت حتما ۴۸ ساعت دیگه تکرار کن با ...

عزیزم استرس نداشته باش

مهم روند رشد بتا هست نه عددش

انشالله بعد ۴۸ ساعت ۱.۵ تا ۲ برابر میشه 😍🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

راس میگین؟؟؟ خیلی غصه خوردم گفتم عددش خیلی پاییینه زنگ زدم مام گفت حتما ۴۸ ساعت دیگه تکرار کن با ...

کلا چون ای وی افی هستیم باید دوتا آزمایش بدیم

نگران این موضوع نباش عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشاالله هرچندتا که تشکیل میشه کیفیت خوبی داشته باشه🙏🏻به من ثابت شده که تعداد مهم نیست

ممنونم عزيزم، صحبت شما درسته ولی فقط ۶ تا تخمک داشتم یعنی از هر دو تا پانکچر قبلیمم کمتر ، تمام افرادی که اونجا بودن حتی با سن بالاتر یا شرایط دیگر تخمک‌های خیلی بیشتری داشتن

ب سلامتی ان شاالله خوش خبر باشید کجا میرید برای پانکچر

مممنونم عزيزم،  رویان میرم ،، الان برگشتم فقط ۶ تا تخمک داشتم از همه افراد اونجا کمتر البته میدونم مهم کیفیته ولی پانکچر های قبلیمم تخمک بیشتر داشتم جنینم خیلی کم تشکیل می‌شد اینبار خدا رحم کنه

ممنونم عزيزم، صحبت شما درسته ولی فقط ۶ تا تخمک داشتم یعنی از هر دو تا پانکچر قبلیمم کمتر ، تمام افرا ...

والا من سه دفعه پانکچر‌شدم.دوبار تخمکام بالای ۲۰ تا بود ولی انتقالام منفی می‌شد.ایندفعه ده تا تخمک داشتم کلی گریه کردم بعدش که چرا انقد کمه کلا پنج تا جنین تشکیل شد ولی خداروشکر انقد کیفیتشون بالا بود که مطمئنم بیشتر از یکی تو دلمه.یعنی همه ی ترسم ازینه که سه تا نباشه

والا من سه دفعه پانکچر‌شدم.دوبار تخمکام بالای ۲۰ تا بود ولی انتقالام منفی می‌شد.ایندفعه ده تا تخمک د ...

مبارکتون باشه عزیزم ،انرژي گرفتم از صحبتتون، دعا کنید برای منم جنین خوب با انتقال مثبت نصیبم بشه

سلام خانومای با تجربه 

منم تو سیکل آی وی اف هستم و دارم آمپولامو میزنم روزی 36واحد سینال آف و پنج تا اچ ام جی بود ک تموم شد اچ ام جی 

میشه برام دعا کنین و از تجربه های ای وی افتون بگین تو این دوران چ غذاهایی بخورم ک مفید باشه هشت ساله چشم انتظارم با کلی حرف که از این و اون شنیدم🥺

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

سلام خانومای با تجربه  منم تو سیکل آی وی اف هستم و دارم آمپولامو میزنم روزی 36واحد سینال آف و ...

بهتره گرمی زیاد بخوری لوبیا سبز زیاد بخور سینه و مرغ تخم مرغ ماهی میوه انواع مغزیجات

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم خداروشکر که حال جفتتون خوبه 😍 به فسقلی سلام منو برسون🤍🤤

چقدر اخه تو مهربونی،همیشه وقتی بهت فکر میکنم ،قلبم بهم میگه خدا هدیه خوبی برات کنار گذاشته ،که ایشالا بزودی باشه

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
مممنونم عزيزم،  رویان میرم ،، الان برگشتم فقط ۶ تا تخمک داشتم از همه افراد اونجا کمتر البته مید ...

ان شاالله هر چی که هست ختم ب بارداری سالم بشه برات عزیزم 

میشه بگی هزینه پانکچر چقدر اونجا ؟ دارو چی داشتی و چقدر شد قیمتش