2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
بچه ها من آمپول پروژسترون ۳ روز اول انتقال داشت روزهای بعد ۲ تا شیاف پروژسترون ۴۰۰ گفت بزارم به نظرت ...

زنگ بزنید مرکزتون بپرسید.لابد دکتر اینجور صلاح دونسته .

بعضی ها هر روز دارن بعضی ها هر ۷۲ساعت دارن

زنگ بزنید مرکزتون بپرسید.لابد دکتر اینجور صلاح دونسته . بعضی ها هر روز دارن بعضی ها هر ۷۲ساعت دارن

مرکزم گفته هر روز دو تا شیاف استفاده کنم میگم نکنه سهل انگاری کرده باشند

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من داشتم تنخا مشکل ناباروری هم همین بود چون یه بچه با روش طبیعی دارم. دومی رو نشدم به خاطر کیست یک ...

بله یه دوره قبل آی وی اف داد بعدم  ماه بعد گفت اوکیه ریسک می‌کنیم آی وی اف می‌کنیم 

حالا گه تستم منفی شد و یه ماه استراحته گفتم برم پیش دکتر روح الامین برای آندرومتریوز

سلام دوستان ممنون میشم  راهنمایی کنیدهمسرم آزمایش اسپرم داد  حرکت اسپرم کمه وDfiبالاست .میخواستم بدونم مشکل خیلی جدی هست؟ممکنِ با دارو رفع بشه؟خیلی نگرانم .از سال قبل ۳تا جنین بی کیفیت فریز داریم میخوام اول  روش iuiرو امتحان کنیم اگر که نشد جنین هارو انتقال بدن.

بچه ها من آمپول پروژسترون ۳ روز اول انتقال داشت روزهای بعد ۲ تا شیاف پروژسترون ۴۰۰ گفت بزارم به نظرت ...

سلام عزیزم من هم بعد انتقال مرکزم روزی یدونه شیاف داده بود که استفاده میکردم بعد از مثبت شدن هفته پنجم لکه بینی داشتم دکتر گفت که شیاف رو روزی دوتا کنم والان روزی دوتا استفاده میکنم هر بدن با هم فرق داره 

البته روز انتقال قبل انتقال ازمایش پرژوسترون گرفت که یدونه شیاف داد

سلام دوستم حالت خوبه؟ نی نی درچه حاله؟؟؟خیلی وقته نبودی؟؟؟ انشااله حالت خوبه؟؟؟ دوستم راستی شمام ر ...

سلام گلم ممنون خوبم قربانت آره زیاد نت نمیومدم گلم من تبریز انتقال دادم انشالا این دعفه مثبت بشی نا امید نباش

سلام عزیزم من هم بعد انتقال مرکزم روزی یدونه شیاف داده بود که استفاده میکردم بعد از مثبت شدن هفته پن ...

خدا رو شکر که بارداری ، ان شاالله تا آخرش خوب پیش میره 

پس همون شیاف میزارم

ازمایش پروژسترون هم کار خوبیه آدم خیالش راحت میشه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
انشالله🙏اشتباه کردم زود بی بی چک زدم باشه عزیزم مرسی 

عزیرم شما یادته ماه پنجم بارداری قبلیت طول سرویکست واژینال چند بود ؟ ببخش که این سوال پرسیدم ناراحتت کردم 

وقتی ضخامت اندومتر خوبه و مشکل پایین بودن پروژسترون نداری، حتما آمپولش ضروری نیست.

سلام عزیزم من هم بعد انتقال مرکزم روزی یدونه شیاف داده بود که استفاده میکردم بعد از مثبت شدن هفته پن ...

خوش به حالتون که آمپول ندارید

من از این مسیر بدم میادبه خاطر آمپولش