2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
بلافاصله بعدش با گروه سقط اشنا شدم رفتم پیگیر ازمایشات تخصصی تر برای دلایل سقط الان مشکلاتم مشخص ش ...

یه دکتر سقط مکرر پیدا کن اصلاح سبکم بکن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بله ،بعد اینکه سه دوره انتقال منفی داشتم و بعدش اینطور باردارشدم و افت بتا پیدا کردم. رفتم خودم از پ ...

هم انوکسا داشتی هم اسپرین انوکساچند هزاربود 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم انوکساپارین از روز اول انتقال داشتم ولی خب بازم نتیجه نداد دیگه نمیدونم مشکل از چی بود ک ب ...

ممنم داشتم به شکم میزدم  همش میگم نکنه چاق بودم جذب نشده

سلام عزیزم فعلا تصمیمم رو دکتر مشایخی تا ببینیم چی پیش میاد  عجله نکن عزیزم برای انتقال ب نظر ...

تهران کجا انجام میدن فیزیوتراپی رحم. بچههای تهران شمام اگه میدونین بگین بی زحمت 

سلام عزیزان  دیروز ۲ تا جنین انتقال دادم با دل های  پاکتون برای بنده ب حقیر دعا کنید که ه ...

سلام دوستم به سلامتی انشااله

لایق باشم دعا گوتم دوستم

خودتم به هیچی فکر نکن نه به روز آخر نه نتیجه فقط مراعاتت رو بکن و بدون استرس روزهاتو بگذرون انشااله به نیجه مثبت ختم میشه 

از کجا فهمیدی پروژسترون کمبود داری

عزیزم به یه ماما گفتم روز ۸ انتقال خونریزی افتادم گفت با وجود پروژسترون کسی پریود نمیشه شما برات مقدار پروژسترون کم بوده تو اون دوران

اینبارم به دکترم گفتم گفت حتما همینه آمپولم دادن

الهی عزیییزم. منم انتقال دومم اینجوری شدم خییییییلی دردش وحشتناک بود . ولی اولی و سومی مشکلی نداشتم. ...

سلام دوست عزیزم

اره ربطی نداره همشون عوارض اینهمه پروژسترونه دیگه 

شکر خدا تموم شد

ضخامتتون قبل انتقال چن بوده ؟

تو انتقال آخرین باری ک سونو شدم ۸/۱ شده بود. ۴ تای دیگه هم به لطف خدا بارداری طبیعی بودن که دیگه تو اونا نمیدونم چند شده بود. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزان  دیروز ۲ تا جنین انتقال دادم با دل های  پاکتون برای بنده ب حقیر دعا کنید که ه ...

مبارکه عزیزم الهی دو هفته دیگه خوش خبر باشی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم به یه ماما گفتم روز ۸ انتقال خونریزی افتادم گفت با وجود پروژسترون کسی پریود نمیشه شما برات مقد ...

حورا جون، من هم سر انتقالم هم آمپول پروژسترون داشتم و هم روزی سه تا شیاف پروژسترون، روز ۱۴ سیکل انتقال دادم و دقیقا ۱۴ روز بعدش ۲۸ سیکل پری شدم. یعنی اصلا به آزمایش خون هم نرسیده بودم.

تو انتقال آخرین باری ک سونو شدم ۸/۱ شده بود. ۴ تای دیگه هم به لطف خدا بارداری طبیعی بودن که دیگه تو ...

هشت که کم نبوده 

سلام انءشاالله که مثبت میشین دوست عزیز 

منم دیروز دوتا جنین سه روزه انتقال دادم البته فرش بودم من