2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
دکتر میرداماد رو خیلی تعریفشو شنیدم منم که رفتم ۸سال پیش،فکر کنم نمیدونستیم همسرم آزو هست و گفت اول ...

حورا جون خیلی خوبه که آرومی

اگر روحت و دلت گریه میخواد گریه کن

چرا خودت رو سبک نکنی

این یه حس طبیعیه و دلیل بر ناشکری نیست و خدا خودش از دلت آگاهه که چقدر راضی به رضایش هستی

میگم دیگه تو رویان جنین نداری؟

میردامادی خیلی معروفه ولی نمیدونم علمش بروز هست یا نه یعنی حقیقتا نظری در موردش ندارم

اخه بعضی از دکترها همون سبک قدیم خودشون کار میکنن 

بازم صبر کن ببین بچه های اینجا نظرشون راجع به دکتر میردامادی و تغییر دکتر چیه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
قبل از انتقال آزمایش دادم مشکلی نداشتم شکرخداتا حالا تیروئید مشکل نداشتم اصلا الانم آزمایشای اول ب ...

عزیزم براتون دعای نادعلی خوندم انشاالله با سلامتی و دل خوش فرزندت رو بغل بگیری و بارداری راحتی داشته باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران کنسل شدن نباش. موقتیه. خوب بشی انتقال می‌دی. هیچی بدتر از وارد شدن به سیکل بی‌نتجه نیست. اون د ...

من همش همین مشکل کاهش ضخامت و کمبود خون رسانی دارم مشکلم حل نمیشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
حورا جون خیلی خوبه که آرومی اگر روحت و دلت گریه میخواد گریه کن چرا خودت رو سبک نکنی این یه حس طبی ...

سلام مهتاب عزیزم،به لطف خدا آرومم ولی میدونم که به موقعش برای سبک شدنم لازمه گریه کنم که دلمم خالی بشه

نه من جنین ندارم دیگه 

من میخوام اینبار برم پیش ارولوژ همراه همسرم بدونم وضعیت اسپرم بعد از عمل تسه چطور بوده همیشه،از دی اف آی اسپرم بپرسم،اصلا آزمایش دی اف آی داده،هیچ اطلاعاتی برای اسپرم همسرم و کیفیتش ندارم

دکتر میرداماد فوق تخصص زنانه و زایمان خیلی ها نتیجه گرفتن ازش،منتهی امروز میخوندم تو نت ازش،خیلی هام از سبک قدیمیش ناراضی بودن

حورا جون خیلی خوبه که آرومی اگر روحت و دلت گریه میخواد گریه کن چرا خودت رو سبک نکنی این یه حس طبی ...

فکر میکنم برام مهمه اول اوضاع همسرمو چک کنم ببینم میشه کیفیتشو بالا برد یا نه

بعد ببینم جنین رو چجوری گریدشو بالا ببرم

ای بابا پس چقدر اذیت هستی حقیقتا تو بارداری اصلا نباید بذاری اینجوری طولانی بشه همیشه روغن زی ...

تمام تلاشمو دارم میکنم برای خوردن

ولی چون بخاطر یبوست دمیترون رو دیگه نمیخورم به شدت تهوع دارم

آبم که میخورم بالا میارم

خلاصه که خواهر یه وضع اسفناکی دارم که به چه کنم افتادم

هرطرفشو میگیرم اونورش در میره🥴

خدا بخیر کنه

عزیزم براتون دعای نادعلی خوندم انشاالله با سلامتی و دل خوش فرزندت رو بغل بگیری و بارداری راحتی داشته ...

خدا خیرتون بده دوست عزیزم

انشاالله به حق تک تک کلمات دعای نادعلی به هرچی خیرومصلحتتونه برسید

صلاحت اونی باشه که خودت دوست داری💗🙏🏻

سلام عزیزم  اگر ممکنه برای منم بخونین الهی بحق مولا علی حاجت روا بشین

مهتاب مهربونم براتون دعای نادعلی خوندم انشاالله که هر چی از خدا می خواهی بهتون به بهترین شکل بده و خدا دختر نازت رو برات نگه داره

من همش همین مشکل کاهش ضخامت و کمبود خون رسانی دارم مشکلم حل نمیشه

من یک سال درکیرش بودم 

ضخامت اندومترم آنقدری نمیشد که بخوام انتقال بدم

این ماه که انتقال دادم از قبل از پریودم هر روز پیاده روی کردم و فقط غذاهای سالم خوردم 

برای روز ۷ سیکل که رفتم دکتر سونو کرد گفت عالیه

شما هم امتحان کن