2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست
دوستان تورو خدا قبل انتقال تیروییدو جدی بگیرید چند بار چک کنید من رفتم متخصص غدد میگفت اکثر سقطهای ب ...

پروانه نگفت باید چند باشه برای بارداری؟؟

مال منم ۳.۴ بود زنان گفت نمیخواد دارو شاید پایین بودن بتام هم به همین ربط داشته باشه

بارداری قبلم هم ۲.۵ بوده اما هیچی راجبش نگفتن بهم

یعنی واقعا میشه علت سقط از اینم باشه؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

سلام به همگی،من داروهای انتقال رو می خورم البته هنوز به استرادیول و ... نرسیدم.دگزا،فرتیل سی،امگا۳ ،بست فولات و...می خورم.دیروز ازمایش دادم تیروییدم 5.8 شده بود.خیلی حالم بده، در صورتی که همیشه تیروییدم  زیر ۲ بوده.نمی دونم چی کار کنم.چرا الان اینجوری شدم.احتمالا مهرماه انتقال دارم.دکتر برام لووتیروکسین ۵۰ نوشت.و گفت چیز مهمی نیست کنترل میشه تا اون زمان.

بچه ها به نظرتون علت ش چی هست؟ممکنه به خاطر داروها باشه؟؟؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی،من داروهای انتقال رو می خورم البته هنوز به استرادیول و ... نرسیدم.دگزا،فرتیل سی،امگا۳ ، ...

فکرکنم بخاطر داروهاست

چون منم همیشه زیر۲ بوده ولی تازگیا بالا اومده

سلام به همگی،من داروهای انتقال رو می خورم البته هنوز به استرادیول و ... نرسیدم.دگزا،فرتیل سی،امگا۳ ، ...

شما کدوم مرکز میرید؟؟

بقیه ازمایش هام خوب بود.تیروییدم هم دکتر میگه نگران کننده نیست .لب مرزه.اما من خیلی نگرانم.

به نظرتون یه چند روز دیگه بازم برم ازمایش بدم بعد از داروها؟

ضمنا یه مدت استرس هم خیلی داشتم.الان بد تر شدم

ناشتا و غیر ناشتا میخورم گلم دیگه تحمل میکنم تا یکشنبه که برم دکتر خودم

دکتر من توی بارداری بهم Movicol  داده بود، خیلی خوبه. اگه میخوای دارو بخوری این رو بخر. زود اثر میکنه. یه پودر توی آب حل میکنی و میخوری، من توی کل بارداری خوردم

سلام عزیزم ، من رو یادته آبان با هم انتقال داده بودیم منفی شدیم، الان باز انتقال دادم فردا باید آز ب ...

سلام عزیزم اره یادمه انشاالله مثبته .

برا منم دعا کن.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

مرکز ما هم دگزا میده بجا پردنیزولون

فکرکردم شمام اونجا باشی بیخیال

انشاءالله که به خواسته قلبیت برسی هرجا هستی عزیزم😘❤

بله خوردم

من فکر می کنم به خاطر داروهایی هست که استروژن دارند.من دکتر غدد رفتم.گفت استرادیول که شروع میشه بدتر هم میشه و خیلی ها متوجه اون نمیشن.به همین خاطر به من لووتیروکسین با دوز کم داد.ولی من نگرانم همچنان.احتمالا حین خوردن داروها یه از میدم ببینم چی شده