2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
من چندباره هی میام سوال میکنم هیچکی محل نمیده💔💔💔

عزیزم منکه سوالتون رو ندیدم

ولی دوستان اگه جوابشو بدونن ریپ میزنن حتما

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام،  خانم ها چندتا از دکترایی که میدونید خوبن و با بیمارستان پیامبران کار میکنن رو معرفی میکن ...

عزیزم من با بیمارستان پیامبران آشنایی ندارم

فکرکنم اینجا بیشتر مام و ابن سینا و رویان و بهمن باشن

عزیزم خیلی ممنونم الهی آمین این روزا واقعا محتاج دعام الهی صدبرابرش به خودتون برگرده

سلام سارای عزیزم خوبی جونم سلامتی انشاالله بهترین ها برات رقم میخوره جونم 🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بخشید که من جواب میدم. یکی یوبی کینون هست که فرم اکسیده و یکی یوبی کینول که فرم احیا و فعال است. فرم ...

باران جان کیوتن قرمز همون فرم فعالشه؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم چه دختر نازی😍😍😍 انشاالله خدا بهت میده کپی خودت 

😍😘 مرسی قشنگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم میشه منو تو اون گروه ببرین خیلی ممنون

عزیزم داخل پیام رسان ایتا هست :)

عزیزان هر چهل روز یکبار چله جدید شروع میکنیم.

انشالله همگی حاجت روا بشیم🤲🤲

https://eitaa.com/joinchat/208273892C0c43150e45

گروه چله : https://eitaa.com/joinchat/208273892C0c43150e45

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آقا چرا همش فقط پیام های تگ شدتون رو جواب میدید 😢😢😢😢💔💔💔💔

سلام عزیزم. شرمنده گلم من همه پیام ها رو میخونم تک ب تک ولی اگه اطلاعاتی نداشته باشم جواب نمیدم. احتمالا بقیه هم همین طورن. منتظر بمونید اگه کسی جواب نداد باز مطرح کنید. گاهی بین پیام ها بعضی پیام ها گم میشن و دیده نمیشن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عکس بچگی هام😁♥️ ای خدا بزرگی تو شکر بهم دختر بده😍🤤 شبیه خودم 

عزییییییزم😘😍😍😍😍 خدا حفظت کنه گل دختر🥰😍

الهی سال بعد این موقع دختر خوشگلتو بغل کنی عکس بذاری😍🥰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزییییییزم😘😍😍😍😍 خدا حفظت کنه گل دختر🥰😍 الهی سال بعد این موقع دختر خوشگلتو بغل کنی عکس بذاری ...

🤤🤤🤤🤤

ممنون خاله جونم

خاله 🥺🥲 تخمک گذاریمه انقد درد دارم میخوره ب پهلوم چیکار کنم؟

اولش فکر کردم سنگ کلیه هست ، ولی چون هم زیر دلم درد میکنه هم ترشح تخم مرغی دارم میگم از تخمک‌گذاری هست این درد

کمرمم درد میکنع🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40