2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046200 بازدید | 684503 پست
سلام دوستانم منم امروز رفتم آزمایش جوابشو شب گرفتم فعلا قسمتم نبود مادرشدن انشااله خدا به هممون بچ ...

عزيزم ناراحت شدم، انشالله خدا كمكتون كنه و صلاحتون تو بچه دار شدن  باشه، خداروشكر كه ديدگاهتون با اين قضيه اينجوريه باعث ميشه زود خودتون رو جمع و جور كنيد، انشالله انتقال ديگه تون اخرينش باشه و مادر بشين هر چه زود تر 🙏🙏🙏

سلام دوستانم منم امروز رفتم آزمایش جوابشو شب گرفتم فعلا قسمتم نبود مادرشدن انشااله خدا به هممون بچ ...

عزیزم تموم میشه این راه سخت و پر فراز و نشیب انشالله

فقط زمانش رو کسی نمیدونه

انشالله که برای شما کوتاهترین باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گل  میگم من بدون پریود شدن میخوام برم تو سیکل انتقال کسی رو یادتون میاد که سیکلش ا ...

چرا آمپول بهتون داده ک پریود نشین ک انتقال بده ؟ علتش چیه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

سلام دوستان یه سوال

کسی که بیماری روماتیسم داره ممکنه سایرفاکتورهای آزمایش خودایمنیش هم مثبت بشه؟

چون چندساله درگیر درمان ناباروری هستم ولی جواب نگرفتم تا الانم آزمایش های ایمنی رو برام ننوشتن

عزیزم وضعیتم خرابه دعام کنید سونو رفتم جفت بچه پر از کیست شده تنفس و حرکت هم نمره ۰ گرفت یعنی از ۸ ...

ا وای عزیزم. خدا نکنه.‌این پیام دیشبت بودم. امیدوارم امروز اتفاقعای خوبی افتاده باشه

سلام‌بچه ها من دو ساعتی میشه زایمان کردم به لطف خدا ،بچه هم سالم و کامل بود دکتر گفت هفته اش بیشتر بوده از اونی که ما فکر میکردیم،فقط یکم درد دارم دیگه دعا کنید زودتر خوب بشه دردام،دعاگوی همتون بودم و هستم،مرسی که توی این راه کنارم بودید❤️❤️❤️❤️❤️

سلام‌بچه ها من دو ساعتی میشه زایمان کردم به لطف خدا ،بچه هم سالم و کامل بود دکتر گفت هفته اش بیشتر ب ...

سلام عزیزم خداروشکر راحت شدی 

انشالله زودتر سرپا بشی 

پیش آمالی زایمان کردی ؟کدوم بیمارستان رفتی 

بیا بگو چطور بود 

سلام‌بچه ها من دو ساعتی میشه زایمان کردم به لطف خدا ،بچه هم سالم و کامل بود دکتر گفت هفته اش بیشتر ب ...

ای جان عزیزم. خدا را شکر که به سلامت امانتیتو تحویل دادی. انشاالله ورودش به دنیا برای خانواده خودش و شما همراه با خیر و برکت باشه. ایشالا همیشه خدا لطفشو شامل حالت کنه که بتونی مثل الان حال دیگرانو خوب کنی و به برکتش حال دل خودت و خانوادتمدخوب باشه. برات ارزوی سلامتی و تندرستی دارم. ایشالا زود روبه راه بشی دوستم

هورا جان واقعا ناراحت شدم انشاالله خدای بزرگ در اولین اقدام بعدی دامنتو سبز میکنه

فقط یه سوال دوستان یادمه گفتین پردنیزولون رو یه دفعه ای قطع نکنم ،الان من هم هیدورکسی کلرولین و هم ...

ان شااله خدا به زودی و سلامتی و به شرط عافیت دلت رو شاد کنه.

قرص پردنی رو یه روز درمیون  و بعدش دو روز و بعدش سه روز در میون  کن و بعدش قطع کن. 

حتی آسپرین رو هم دکترم گفت اینطوری قطع کنم