2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
شاید چون اومده تو لگن دیگه کمتر متوجه حرکاتش میشی

دیروز کلی شکلات خوردم اما اصلا تکون نخورد انگاری جفت دیگه نمیتونه خوب تغذیه برسونه

حرکت تنفسی هم نداشت نمره نگرفت

وزنش دو کیلو۷۰۰هست

خانوما انشالله زودی همتون نی نی تونو بغل بگیرید 

واسه منم دعا کنید حداقل تکلیفم مشخص شه 

شوهرم تحرک اسپرم ۴۱ هست با مورفو ۱

پنج ماهه عمل واریکوسل انجام داده 

دکتر یه دوره سه ماهه دارو داد 

دوباره یه دوره سه ماهه جدید شروع کرده 

و میگفت شانس بارداری طبیعی ۸۰ درصد دارید

ولی تو این پنج ماه اتفاقی نیوفتاده 

کاش اگه قراره ای یو ای یا ای وی اف یا هرچیز دیگه ای بکنینم

هرچی سریعتر تکلیفمون مشخص شه 

توروخدا برام دعا کنید

خیلی این روزا حالم بده 😓❤💔

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من اومدم مرکز برای شروع سیکل پانکجر ،بعد از سونو گفت تخمدان سمت چپم کیست داره خود دکتر ه ...

سلام عزیزم

به نوع کیست بستگی داره

بعضی کیست ها با یه دوره ال دی خوب میشن

انشاالله آندومتریوز نباشه که یه مقدار سخت تره درمانش

دیروز کلی شکلات خوردم اما اصلا تکون نخورد انگاری جفت دیگه نمیتونه خوب تغذیه برسونه حرکت تنفسی هم ند ...

کاش بگی اگه خطریه دنیا بیارنش

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام ...

من

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بله پلی کیستیک خفیف بودم قبل بارداری مداوم میخوردم چه تو سیکل بودم چه نبودم  سونوی سه بعدی دو ...

اخه چجوری میخورین اینو من ناشتا هشتاد و پنج بخورم؟  دکترا میدادن ولی نمیخوردم چه تخمکشی چه امتقال سرم گیج میرفت چاق میشدم

چرا دیگه گفتم برن بگن میخوایم درش بیاریم دیروز سونو۳۶ هفته و ۵ روز گفت،وزنشم۲و۷۰۰ خرده ای

انشاالله هرچی خیر همون پیش بیاد

به امید خدا زودتر به دنیا بیاد هم شما نفس راحت بکشی هم خانوادش

شما بهمن انجام دادی؟چقد طول میکشه جوابش بیاد منم از صبح باید برم؟

من سال ۹۳ تو بهمن انجام دادم

عزیزم اگر میخواین ای یو ای کنین باید با هم برید دیگه

یه اتاق هست برای نمونه گیری 

همون صبح که نمونه رو میگیرن

میفرستن ازمایشگاه و بستگی به شلوغ و خلوتی  نیم ساعت تا یه ساعت بعدش )دقیق یادم نیست(  به شما تزریق میکنن

ان شا الله  براتون خیر باشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست