2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضخامت اندومتر B-C   8

چجوری میشه A

یبار تو سیکل بارداری با سینال f و.بودم قرص استرودیول خوردم شد a

الان به دکتر گفتم نمیدید گفت تو سیکلivfنخوری کارمونا بریزی بهم

مگه تو سیکل ivfنمیدن؟؟؟یا دلیل دیگه ای داشته

انتقالت دکتر حقیقی انجام داد؟ به نظرت اگه دکتر رستمی بود بهتر بود؟  ممنونم عزیزم ؛ ان شاالله ه ...

آره عزیزم همون موقع رستمی رفته بود خارج از کشور من نمیدونستم داروهامو شروع کرده بودم بعدا تو مطب از مریضا فهمیدم

آره رستمی خودش انتقال بده بهتره

انشاءالله عزیزم🤲

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم چرا دکتر برات پی آر پی و چسپ جنین و راه های دیگه رو برات انجام داده این کارها رو میکنند که بهش ...

چسب جنین داشتم ولی پی آرپی نه

شما اصرار کن که ضخامتتو دوباره چک کنه

من موقعی که رفتم برای انتقال همون کسی که سونو می‌کرد یه چیزی به انگلیسی گفت به حقیقی من حسم خبردار شد فکرکنم مربوط به رحم و ضخامت میشه دوتامون که بودیم برای انتقال اون خانمه هم همین بود

شاید دلیل منفی شدنم همین باشه

عزیزم چرا دکتر برات پی آر پی و چسپ جنین و راه های دیگه رو برات انجام داده این کارها رو میکنند که بهش ...

بعد همون موقع استرس گرفتم هرچی به دکتر گفتم چی گفت گفت فکرتو درگیر نکن

سلام بچه ها مسمومیت بارداری چه جوریه ؟؟؟

من از دیشب حالم بد بود،اصلا نخوابیدم دلم تیر میکشید مثل وقتی مسموم میشیم دل پیچه داشتم میرفتم دستشویی ببخشید یه کم اسهال بودم تا صبح دلم سنگین بود ، صبح پا شدم یه آب جوش نبات با یه کم ابلیمو قاطی کردم خوردم  راه رفتم و دلمو ماساژ دادم یهو حالم به هم خورد،بعدش دلم سبک شد خودم هم  آروم شدم ،ولی الان نگرانم دلم تیرهای ریز میکشه ،لازمه برم دکتر یا نه؟

دیشب قرمه سبزی خوردم چرب بود و ترش میگم شاید از اون باشه ،نمیدونم🤷‍♀️

سلام خانما  من الان تو هفته 38 هستم ببخشید ولی امروزدوبار ترشحات شیری رنگ داشتم و و نمیتونم بش ...

سلام عزیزم 

اگر منظورت درد زایمان مثل درد پریود میمونه 

میگیره  ول مکینه 

وقتی آدم تو ماهش میره درد داره که طبیعی هست بهش میگن ماه درد.چون لگن داره آماده میشه برای زایمان طبیعی

درد زایمان هم وقتی هست که یه نظمی تو دردات میبینی مثلا هر ۲۰ دقیقه یکبار میگیره ول میگنه تا ۲۰ دقیقه بعدی 

بعد هی فاصله این دردا کمتر میشه

سلام کسی تا حالا سونوی تخصصی آندومتریوز انجام داده من دو بار تا حالا تخمک کشی کردم فقط ۲ تا جنین واس ...

سلام .من انجام دادم چیز خاصی نیست

ولی فکرنکنم باوجود کیست مثبت بشید

چون من ناباروریم فقط به خاطر کیست بود.از قبل که کیست نداشتم با یه بار اقدام باردارشدم ولی برای اقدام بعدی کیست مانع میشد

به نظرم اول کیست رو درمان کن بعد انتقال بده. مخصوصا که میگی جنین کم داری