2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
نه عزیزم این اندازه که گفتم بخوری مشکلی پیش نمیاد کلا روغن زیتون  جزو ممنوعات بارداری نیست اتف ...

پس حتما میخورم

باورت نمیشه چقد زور زدم هم رو توالت فرنگی هم ایرانی

خدا فقط به دادم برسه🥺

انتقالت دکتر حقیقی انجام داد؟ به نظرت اگه دکتر رستمی بود بهتر بود؟  ممنونم عزیزم ؛ ان شاالله ه ...

سلام عبدالواحد جان.شما استرادیول ایرانی داشتی یا خارجی،?تست کرونا هم گفته بدین؟بعد اینکه فقط همین ۱۳ پریودی سونو شدی؟

پی ار پی و چسب جنین خودتون پیشنهاد دادین یا خودشون میگن?ببخشید سوالام زیاد بود.انشاالله به حق امام حسین خدا به هممون کمک کنه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها با یبوست شدید توی هفته ی هفتم چیکار کنم؟ همه ی راه ها رو رفتم ولی خیلی اوضاعم خرابه نوبت دک ...

انجیر خیس کن ابشو بخور،تخم شربتی صبح ناشتا بریز توی اب ولرم.قرص رو نخور،ازمایش تیرویید بده

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…
سلام بچه ها مسمومیت بارداری چه جوریه ؟؟؟ من از دیشب حالم بد بود،اصلا نخوابیدم دلم تیر میکشید مثل وق ...

داری نزدیک زایمان میشی 

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…
ضخامت اندومتر B-C   8 چجوری میشه A یبار تو سیکل بارداری با سینال f و.بودم قرص استرودیول خوردم ...

عزیزم من با اندومتر 3حامله شدم زیاد به این حساس نباش

سلام دوستان من اومدم مرکز برای شروع سیکل پانکجر ،بعد از سونو گفت تخمدان سمت چپم کیست داره خود دکتر هم تعجب کرد چون اولین باره من تو عمرا کیست دارم الان اورژانسی برام آزمایش خون استرادیول    E2  نوشته منتظرم جوابش آماده بشه ،،، سوالم اینه بنظرتون الان کیست با دارو حل میشه یا عمل میکنن و اینکه سیکلم کنسله دیگه ؟؟؟؟ اولین باره برام پیش اومده خیلی عصبی و استرسی شدم لطفا راهنماییم کنید الان چی میشه

سلام عبدالواحد جان.شما استرادیول ایرانی داشتی یا خارجی،?تست کرونا هم گفته بدین؟بعد اینکه فقط همین ۱۳ ...

خواهش میکنم عزیزم

استرادیول ایرانی داشتم

تست کرونا خدا رو شکر ازم نخواستند

یک بار ۱۴ پریودی ماه قبل سونو شدم واسه چکاپ ضخامت؛یک بار هم  ۱۳ پریودی  البته دکتر گفته بود ۱۱ پریودی بیا نتونستم روز ۱۱ برم روز ۱۳ اومدم واسه سونو

چسپ جنین خودشون برام نسخه کردند

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍