2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست

سلام دخترا خوبید؟تاریخ زایمانمو زدن 20اسفند میشه تا فروردین بچه رو نگه دارم بعد سزارین کنم؟

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان کسی تا حالا گونال ۴۵۰ استفاده کرده؟؟ داخل بسته سرنگ هست یا باید سرنگ انسولین بخرم؟

سلام عزیزم والله من سرنگ جدا خریدم خواهر براش ولی خارجیشو بگیر خیلی بهتره هزینش کمی بیشتر ولی سرنگاش عالین

سلام بچه ها من چندتا کیست اندوتریوز کوچیک دارم زیر سه سانت

بعد چند بار ای وی اف کردم نشد اخرش طبیعی باردار شدم و الانم 14 ماهه زایمان کردم توی این 14 ماه جلوگیری نداشتم و اقدام داشتم بر بچه دوم ولی بازم باردار نمیشم

مگه نمیگن بعد زایمان رحم تمیزتره و امادگی بر باداری بیشتره 

علت اینکه نمیشم چیه

و اینکه چیا مصرف کنم زودتر باردار شم

سلام عزیزم والله من سرنگ جدا خریدم خواهر براش ولی خارجیشو بگیر خیلی بهتره هزینش کمی بیشتر ولی سرنگاش ...

ممنونم عزيزم،  پس بگم سرنگ خارجی انسولین؟ 

آخه چند سال پیش گونال ۷۵ استفاده کردم کلا سرنگ آماده تزريق بود خیلی راحت بود فکر کردم شاید دز ۴۵۰ هم خودش سرنگ آماده داشته باشه

سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام ...

سلام عزیزم 

اگر ممکنه برای منم بخونین

الهی بحق مولا علی حاجت روا بشین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
از روز ۱۴ سیکلم لک شروع شد  خیلی کم بود ‌ روز ب روز بیشتر شد  امروز دکتر زنان رفتم کفت ...

سقط که بعید بوده

ان شا الله خیر باشه  و به مادر شدن نزدیک شدی

سلام دوستان از بهار خبر ندارین نکنه زایمان کرده نیومده دوسه روزه نام کاربریشو نمیدونم تگش کنم

سلام عزیزم 

_بهاره_ منظورتون هست؟

ایشون یکی دو هفته پیش زایمان کردن 

سلام بچه ها من طاقت نباوردم تا سه شنبه زودتر رفتم ازمایش دادم ؛امروز جوابش منفی شد 

خدایی بیبی چکا ملت گیر اوردن بیبی من کاملا مثبت سده بود پریشب اما امروز صب کامل منفی شد قاطی کردم رفتم زودتر تکلیفم مشخص کردم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای