2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
فدات عزیزم  انشاالله شما هم به همه آرزوهای قشنگت برسی  ولی من حس میکنم شما طبیعی مامان م ...

🙂🫀

تنها امید و دلخوشیم همینه که بدون دخالت دکتر باردار بشم

چون دیگه دکتر نمیرم 

چله ی حدیث کساء برداشتم برای اولین بار 🥹

اساس کشی هم تموم شه میرم طب سنتی تاحالا نرفتم..

سعید به بهزیستی راضی نیست منم اصرار نکردم 🥲

نمیدونم چرا یهو پشیمون شد راضی بود اولش...

امشب بهش گفتم خونه تموم شد بریم طب سنتی دارو گیاهی میده شاید جواب بده تاحالا امتحان نکردیم

گفت حالاکه امید داری بهزیستی نمیریم 😁😕

هرچند که از دست روی دست گذاشتن هاش متوجه شده بودم ک تمایل نداره

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت برم مرسی عزیزم ان شاالله خدا به شما هم نی نی ناز بده بزودی❤️

🤤😍

ممنون گلی ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترم میگه مامان شکم من چرا مثل مال تو بزرگ نیست،منم گفتم مریضم میخوام یه شب برم بیمارستان کوچیکش کن ...

عزییییییییزم 🥹🥹

انشالله زایمان راحتی داشته باشی 🧿💙

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیر گفتی ولی گل گفتی فاطمه جون ان شاءالله خدا بهشون عمر باعزت و بابرکت عطا کنه🤲🏻 خدانکنه خاله جو ...

😍😘😘😘

قربونت عسلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام ...

🫀🙂

خدا قبول کنه عزیزم

اجرت با خود خود خدا 🧿💙

دوست داشتی برای منم بخون😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم وقتی سونو گفته خوبه مشکلی نداره که نگران نباش. همه چی بستگی به جای جفت داره. حتما تداخل با جای ...

بله عزیزم داپلر بود

دکترم امروز گفت نینی ریزه خودتو این دو سه هفته ببند به بستنی و کباب و عصاره

من حالا از دیروز استرس حرکاتشو دارم خیلی کم شده وقتی هم حرکت میکنه یه ذره مثل ماهی سر میخوره فشار می ...

حرکاتش دیگه مثل قبل ضربه زدن نیست خب اینور به اونور میره و فشار میاره تمام تحرکاتش دیگه دردناک شده

من بارداری اولم ۲۳ سالم بود انقدر سرخوش بودم به دکتر گفتم ۴۰ هفته میخواهم صبر کنم بعد سزارین کنه که بچه رشد کنه ولی الان دارم روزها رو میشمارم

🙂🫀 تنها امید و دلخوشیم همینه که بدون دخالت دکتر باردار بشم چون دیگه دکتر نمیرم  چله ی حدیث ...

سلام عزیزم

حتما ژل رویال و عسل اصل هم بخورید هم خودتون هم همسرتون

خدا بخواد معجزه میکنه

انشاالله به حق صاحب الزمان به زودی خوشحالمون میکنی😊

عزیزم براتون دعای ناد علی رو خوندم انشاالله که به حرمت حضرت علی حاجتت برآورده بشه و بهترینها برات ات ...

عزیزم ممنونم از لطف شما انشاالله که هر چی از خدا میخواهید بهترینش رو به شما بدهد 

خدا رو شکر خوبه آره خیلی زود بود پدرم در اومد تا اینجا رسوندمش

الحمدلله خدا براتون حفظش کنه.چند سالشه؟ نیاز به کاردرمانی و گفتار درمانی پیدا نکرد؟ خیلی خوشحال شدم برات. وقتی خوندم ۲۷ هفته قلبم لرزید

سلام خانوما امروز صبح باز بی بی زدم منفی بود روز ۱۲انتقالم بود میگم داروهامو قطع کنم 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام ...

ممنون میشم منم اضافه کنید❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱