2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
انشالله ک مثبت باشه 😍🙏شما چند ماه از سقط قبلیت گذشته انتقال اول بعد سقطته؟ امید ب خدا مثبت میشی&nb ...

مال من یکسال و نیم بیشتره عزیزم .از بعد از سقط این دفه دوم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پس انتقال قبلیت مثبت نشد اشکال نداره انشالله اینبار مثبتی 🙏من 3ماه از سقطم گذشته 

نمیدونم عزیزم نشد.بعد از سقط من دیگه جنین نداشتم هم اینکه کلی طول کشید تا بتونم خودم رو جم و جور کنم .آخه افسرده شده بودم

چرا پس انتقال قبلیت مثبت نشد اشکال نداره انشالله اینبار مثبتی 🙏من 3ماه از سقطم گذشته 

یه مدت خواستم قرص اعصاب بخورم آقام اجازه نمی‌داد. خلاصه که روزای خیلی سختی رو به چه زجری گذروندم

نمیدونم عزیزم نشد.بعد از سقط من دیگه جنین نداشتم هم اینکه کلی طول کشید تا بتونم خودم رو جم و جور کنم ...

منم افسرده شدم حتی دکترم بهم گفت پیشنهاد میکنم بری روانشناس چون خدای نکرده منفی شی حالت خیلی بدتر از الانت میشه اما خب من حس میکنم فقط باردار شدن دوباره حالمو خوب میکنه 

یه مدت خواستم قرص اعصاب بخورم آقام اجازه نمی‌داد. خلاصه که روزای خیلی سختی رو به چه زجری گذروندم

دقیقا همسر منم با قرص اعصاب مخالفه اخه من قبلا یه مدت طولانی قرص اعصاب مصرف میکردم بخاطر افسردگی و تا وقتی قرص میخوردم حالم هر روز بدتر از قبل میشد تا گذاشتم یهو کنار بخاطر همین الانم نمیزاره قرص اعصاب بخورم 

دقیقا همسر منم با قرص اعصاب مخالفه اخه من قبلا یه مدت طولانی قرص اعصاب مصرف میکردم بخاطر افسردگی و ت ...

آره منم آقام میگفت عادت میکنی خوب نیستن ‌.بعدا بخوای بزاری کنار اذیت میشی .انشاالله الان مثبتی .روز چندی؟علائم هم داری؟

آره منم آقام میگفت عادت میکنی خوب نیستن ‌.بعدا بخوای بزاری کنار اذیت میشی .انشاالله الان مثبتی .روز ...

ارت گلم قرص اعصاب اعتیاد داره کنار گذاشتنش سخته، عزیزم من تازه فردا میخام انتقال بدم هنوز انتقال ندادم 

ارت گلم قرص اعصاب اعتیاد داره کنار گذاشتنش سخته، عزیزم من تازه فردا میخام انتقال بدم هنوز انتقال ندا ...

عزیزم انشاالله مثبت بشی و جای دخترت پربشه اونم با دوتا

از خود دخترت بخواه که دعاکن برات

نه همین دکتر امالی رو میگم شما چی شد؟زایمان نکردی؟

کویین جان خوبی عزیزم؟

من دیروز رفتم توالت فرنگی وقتی  که نشستم ،ببخشید حین ادرار کردن یهو توی واژنم انگار یه چیزی ترکید خیلی ترسیدم دستمال گذاشتم اومدم بیرون نشستم که اگه آبی چیزی اومد متوجه شم ولی چیزی نبود ،امروز هم دوباره همون طوری شدم انگار یه چیزی مثل قلنج توی واژنم شکسته شده ،شما نمیدونی این چیه؟‌یعنی بچه ضربه میزنه؟