2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

سلام به همگی

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام علی حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه انشاالله حضرت علی شفاعت ما رو پیش خدا بکنه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاقبت خودت و عزیزانت ب خیر نمی دونم چ جوری بتونم عمق ارزش کاری و ک می کنی ب زبون بیارم و تشکر کنم🌷 ...

❤️❤️❤️

الهی آمین 

ان شا الله بسلامتی زایمان کنی مهدیه جان

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام ...

عزیزم ممنون میشم برای من هم بخونی امیدوارم خودت هم به خواسته دلت برسی 🤲❤

برایه منم لطف کن بخون خدا خیرت بده انتقالم نزدیکه

پروانه جان لطفا با روحیه و انرژی برو برای انتقال ؛ اینبار دیگه نی نی بیاد و پیشت بمونه 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام ...

سلام عزیزم برا منم میخونی انتقالم نزدیکه برام دعا کن مثبت شم و اینبار بمونه برام خدا حاجت خودتم رواکنه گلم ویه بچه ناز و تپل مپل بهت بده 🌹

قبول باشه عزیز دلم تونستی برای منم بخون برای جاری منم بخون 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم، امروز میتونی بی بی چک بزنیا دکتر تمیزی به من گفت روز دهم دیگه بزن

سلام گلم .جراتش رو ندارم .ولی میخوام تکلیفم هم مشخص بشه. بعد ازظهر میگم آقام بگیره بیاره برام