2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام دوستان خوبین؟ امروز روز ۴ انتقال جنینم بود hcgزدم زیر دلم درد میکنه اثر اونه؟ انگار میخوام پر ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=309154253

طبیعیه حساس شدن رو علایم مث ذربین ولی بودن خیلی که هیچ علایمی نداشتن بودن هم ک با کوچیکترین علایم متوجه شدن خودمون دیگه خیلی حساس شدیم نگران نباش بسپار بخدا عزیزم انشالله میچسبن نی نیا ب دلت و شادت میکنن.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
انشالله ک خوبن عزیزم نگران نباش خودش الان بخیه داره و درد و اینا تازه بچه ها هم باید بری بهشون سر بز ...

ان شاالله ان شاالله😍😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بعضی چیزا میخورم دهنم بدمزه و خشک میشه .روز ۸ انتقال جنین بلاست بود امروز .به نظرتون میتونه ن ...

من امروز روز ۵ بودم بی بی چک زدم منفی بود، البته میدونم زوده ، گفتم امتحان کنم مثل بهارک که رو ۵ بی بی چکش مثبت بود 

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
عزیزم شما دخترتون هفته چند بدنیا اومد؟آمپول ریه زده بودید یا نه؟چند کیلو بود؟ من دختر خودم۳۶ هفته د ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=309112570

ای خدا سکسکه وای تصورشم قشنگه متوجه میشین خودتون دلم رفت برا تجربه کردنش 😍😍😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خدا رو شکر، خوبیم یه کم نگران آزمایش غربالگریشونم😞 بچه داری سخت نیست، تحمل هزار و یک ناراحتی که پ ...

چرا عزیزم خدا نونه. ازپایشگاه دقیق تستها را انجام بدین انشاالله چیزی مهمی نیست

غربالگری ۳تا ۵ روز چندتا از آنزیمهای کبدی هر دوشون پایین و بالاست. دکتر گفت یا به خاطر تغذیه است یا ...

با این استرس میخوای زیاد هم بشه؟نگران نباش عزیزم. اگر تو خانواده بیماری متابولیک نداشتین بعیده دوتاشون با هم مشکل داشته باشن. همشان که نبودن‌. بیماری متابولیک هم خیلی محتمل نیست دوتاشون درگیر بشن. ایشالا طبق نظر دکتر همون از تغذیه هست

ان شااله که چیزی نیست به خودت استرس نده، معلومه روزهای اول بعد تولد کبد هنوز فعال نیست و کار نمیکنه. ...

انجا عربالگری ندارید یعنی باران جان؟ ایران عربالگری روز ۳ تا۵ تولد داریم که از کف پای نوزاد خون میگیرن و دور از جون همه بچه ها برای تشخیص بیماریهای متابولیک هست. ولی یک تست اولیه هست اگر مشکل نشون بده ازمایش دقیق انجام میدن. من هم نطرم اینه که مشکلی ندارن انشاالله.

نه عزیزم اینجا اینجوری نیست من بازم بخوام میتونم حامله بشم ولی دیگه بچه نمیخوام همین دوتا رو خدا عاق ...

خیلی خوبه. چون تهران برای این کار دکترا تا جایی که میدونم بیش از یک سزارین را حتی قبول نمیکنن. چون اولی سزارین باشه دومی هم سزاربن میشه. اکثرا میترسن برای دور از جون پارگی رحم و همون جریان نفوذ جفت که خدا را شکر شما مشکلی نداشتی. به نطرم دکترت به همین خاطر قبول کرده بود اخرای شهریور سزارینت کنه که دیگه خیلی فشار به رحم نیاد تابچه زیاد وزن نگرفته.

من تیکرم رو روی ۳۸ هفته و چند روز گذاشتم یعنی ۳۹ هفته الان۳۵هفته و یک روزم،یعنی توی۳۶ هفته 

پس اخر شهریور زود هم نیست. پس چرا یادمه دکتر قبول کرده بود زودتر؟!نمیخواد که بشه ۴۰هفته که.