2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046392 بازدید | 684511 پست
پروانه یادمه شما هم پریودتون نامنظم بود برای تنظیمش چه قرصی میخورید؟؟ منکه اصلا بدون قرص پریود نمیش ...

والله من الان دارم ال دی میخورم که از کیستم جلوگیری کنه چون با کیست که انتقال نمیدن دوفاستون خوبه برایه پریودی یه مدت اونو میخوردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  من دیشب کیسه آبم پاره شد و دخترام بدنیا اومدن الان nicu هستن توروخدا هرکی پیام من ...

سلام عزیزم به سلامتی ایشاله قدمشون مبارک باشه نگران نباش سحر جان مطمئن باش همه چی خوب پیش میره   

[QUOTE=308855879]سلام دوستان  من دیشب کیسه آبم پاره شد و دخترام بدنیا اومدن الان nicu هستن توروخدا هرکی پیام من ...[/QUOTE 

ای جان دلم،قدمشون مبارک.

ان شاالله به زودی به حق اباعبدالله الحسین ،صحیح و سلامت بغلشون میگیرید ومیارین خونه.بچه شیعه ی امیرالمومنین هستند،سایه ی امام زمان به سرشون

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم روز انتقال هم صحساب کردی؟ من خودم یکشنبه هفته قبل انتقال دادم و دوشنبه این هفته  صبح زود ب ...

اره عزیزم ساعت ۱۰ ونیم روز چهارشنبه انتقال دادم صبی تستم منفی شد میسپارم به خدا اگر دلش خواست مثل تخمک کشی و تبدیل به جنین خوشحالم میکنه اگرم نه که کاری از دستمون بر نمیاد هر چی از دوست رسد نیکوست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
سلام دوستان  من دیشب کیسه آبم پاره شد و دخترام بدنیا اومدن الان nicu هستن توروخدا هرکی پیام من ...

سحرجان،الان حالشون چطوره؟ تنفسشون خوبه؟ حال خودت چطوره؟ 

براتون حمدشفا می‌خونیم ان شاالله صحیح و سلامت باشین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

براشون ۱حمدو ۴قل و خوندم انشالله که صحیح و سالم بغلشون کنی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

سلام عزیزم مبارکه قدمشون پرازخیر وبرکت باشه براتون..ان شاالله بحق همین ایام عزیز بزودی مرخص میشن میان پیشت

منم سحرجان درد داشتم ۱سانت باز شده دهانه رحمم..بتا بهم زدن..توروخدا برا منم دعا کن فعلن نیان حداقل تا۳۲ صبرکنن

سلام سحرجان،خودت خوبی؟؟؟

چشم ما طبق وظیفمون حتما دعاتون میکنیم

ولی شمام نگران نباش زیاد،انشااله به زودی سلامت میبریشون خونه