2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684517 پست
سلام عزیزم دیدم چند بار اینجا پیام گذاشتید چرا به دکترتون مراجعه نمیکنید اگر درمان لازم باشه باید ...

سلام عزیزم دکترم این هفته نیستن هفته بعد میان میخواستم ببینم کسی اطلاعی داره کمک کنه من خودم نمیدونستم چی هست که تو نت خوندم ممکنه مثبت کاذب باشه و یا اینکه با متخصص عفونی درمان میشه  ممنون از پاسخ گوییتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه بدونی چه داستانی دارم!هفته پیش خونشون بودم خودمو زدم به اون راه اصلا یه وضعی😁

😁😁😁

ولی خاطره میشه برای شما و خانوادتون 😍😂

بچه هاتون سوتی نمیدن؟ یا خبر ندارن

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزم چقدر شما مهربونی با اطلاعات خوبت همیشه همه رو راهنمایی میکنی انشالله به مراد دلت برسی نا ...

قربونت عزیزم خوبی از خودته. خوش حال میسم اگر بتونم کمکی کنم. محبت داری شما

متاسفانه اونم گرفته من خیلی ناغافل ناقل شدم یعنی سرفه های اطرافیان و دلیلشون برای سرفه گمراهم کرد ...

عزیییزم.

خدا زودتر شفا بده انشاالله. میشه تجربه. اینجور وقتها همه میخوان توجیه کنن و ادمو متاسفانه به اشتباه میندازن. بچه تا بزرگ شه بارها مریصی را پشت میگذاره و این به ایمن شدن بدنش کمک میکنه. نگران نباش عزیزم.زود خوب میشه به امید خدا.

دوستان ازتون میخوام با دلای پاکتون مثله همیشه خواهرانه دعام کنید من احتمالا ۱۰روز دیگه پریود میشم نمیدونم چم شده اصلا دوست ندارم برم انتقال اصلا شوقو ذوق ندارم دوستان قدیمی منو میشناسن همیشه چقدر عجله داشتم ولی انگار از منفی شدن دوباره میترسم برام دعا کنید این بارم بتونم برم قلبا میخوام برم اما پاهام نمیخوان قدم بر دارن شاید بگید زود جا زده ولی خستم انگار دلم نمیاد این جنینامو هدر بدم میخوام یه کور سوی امیدی داشته باشم خدایا خودت کمکمون کن این راهو برامون هموار کن 

نا امید نباش عزیزم میدونم چه دردیه من دیروز واسه بار دوم انتقال دادم

به سلامتی انشالله نتیجه بگیری 

نمیدونم چم شده واقعا دیگه توانمو از دست دادم این ۵بارمه خواهر دیگه منفی بشم نه جنین دارم نه پول نه روحی بخوام برم دنبالش باید به ارزوی دست نیافتنی بپیونده 

دوستان ازتون میخوام با دلای پاکتون مثله همیشه خواهرانه دعام کنید من احتمالا ۱۰روز دیگه پریود میشم نم ...

کاملا حق داری.ولی اینم بدون فقط خداباید بخواد و اگ تاالانم محقق نشده خواسته ات یه حکمتی هست.

به سلامتی انشالله نتیجه بگیری  نمیدونم چم شده واقعا دیگه توانمو از دست دادم این ۵بارمه خواهر د ...

مطمعن باش این بار مثبت میشی

با فکر مثبت برو جلو

پایان شب سیه سپید است 

الان که به این نا امیدی رسیدی قراره خورشید بنابه به زندگیت

فقط بگو خدایا راضیم به رضای تو

و برو 

مطمعن باش میای اینجا جواب مثبتتو میدی

عزیییزم. خدا زودتر شفا بده انشاالله. میشه تجربه. اینجور وقتها همه میخوان توجیه کنن و ادمو متاسفانه ...

سلام عزیزم بچه تکون میخوره یکم ادرارم ببخشید میاد این اشکالی داره یا طبیعیه؟

😁😁😁 ولی خاطره میشه برای شما و خانوادتون 😍😂 بچه هاتون سوتی نمیدن؟ یا خبر ندارن

به دید خودم که کسی خبر نداره بقیه اش با خدا دیگه

نه بچه هام فقط گفتن مامان شکمت بزرگ شده چرا منم گفتم مریضم خوب میشم دیگه چیزی نگفتن 

دوستان ازتون میخوام با دلای پاکتون مثله همیشه خواهرانه دعام کنید من احتمالا ۱۰روز دیگه پریود میشم نم ...

کاملا درکت میکنم پروانه منم همینم دیروز به همسرم گفتم دیگه پام نمی‌کشه به مرکز اصلا دیگه طاقت منفی شدن ندارم

دیگه حسو حال اولی رو ندارم چشم ترسیده از منفی شدن

سر این انتقالم خیلی لطمه دیدم هم جسمی هم روحی

خدا خودش به دادمون برسه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من که مشکلی ندارم چون سومین بارم هست،پیاده روی کن بزار روند زایمانت بیفته جلو

والا یکم راه میرم یهو مثانم انقد وحشتناک درد میگیره ک نمتونم یه قدم دیگه بردارم یکی از بچه ها خیلی پایینه خیلی اذیتم حتی سونو هم میرم نمتونم اونو چک کنن میگن سرش خیلی پایینه 

میترسم یهو همون بیاد بیرون😂