2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046788 بازدید | 684548 پست
سلام دوستان خوبین؟ این ۱۴ روز انتظار تا آزمایش رو چطوری سپری میکنین . امروز روز ۴ بود خیلی کلافه ام ...

آخه چطور ۱۴ روز تکون نخوریم و تو خونه بمونیم .من دارم دیوونه میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه پله ندارید بیرون برید یه دوری با ماشین بزنید اشکالی نداره استراحت زیاد هم خوب نیست

آقام اصلا اجازه نمیده.شما ۱۴ روز رو یادت هست استراحتت چطور بود؟الان زود نیست یه دوری بیرون بزنم؟

این دفه ششم انتقالم هست ها .هر دفه نسبت به دفه قبل کم حوصله تر و بی صبر تر میشم چکار کنم؟؟؟!!!   ...

الهی بگردم چی کشیدی🥺من الان سیکل تخمککشیم میخواد عقب بیفته انقدناراحتم حد نداره شما چی بگین حق دارین بخدا.استرس نباید داشته باشی و یه مقدار تحرک براخونرسانی رحم هم خوبه

الهی بگردم چی کشیدی🥺من الان سیکل تخمککشیم میخواد عقب بیفته انقدناراحتم حد نداره شما چی بگین حق داری ...

سختی که خیلی کشیدم .انشاالله که تو زود زود جواب بگیری به دفه دوم و ... نرسه .تو خونه کم و بیش راه میرم .هر چی میخوام خودم رو با جدول و فیلم و موسیقی ... سرگرم کنم بازم وقتم پر نمیشه باز میبینم کلافه ام

میدونین دوست جونیا گاهی اوقات با خودم میگم کاش میشد فرار کرد رفت یه جای دور و تنها زندگی کرد .کاش میشد بدون بچه زندگی کرد. کاش میشد طلاق گرفت بدون اینکه آب از آب تکون بخوره.

سلام عزیزدلم‌  ممنون که یاد منی دوست مهربونم برام خیلی دعا کن والا الان دکتر بودم میگفت چقد شک ...

وظیفمه دوستم

اصلا نگران نباش،یادته چه سختی هاییکشیدی ولی تا اینجا رسوندی،به نظرت خودت خواستی و تونستی ؟نه

پس الانم آروم باش چون خود خدا کاملا حواسش هست حتی اگر با سختیم باشه نتیجش خوبیه نترس

تا اینجا آوردتت بقیشم باهاته دوستم،از ته دل مطمان باش 

آخه چطور ۱۴ روز تکون نخوریم و تو خونه بمونیم .من دارم دیوونه میشم

دوستم سلام

منم با شما هم دورم،حوصلمم سررفته خیییلی،شانسم دوستمم که میدونست و قرار بود بیام پیشم مریض شده

ولی ۵روز استراحت بودم بدون کارکردن بعد اومدم خونم،نهار درست میکنم با احتیاط،ظرفم میشورم تیکه تیکه،راهم میرم تو خونه کمی

مجبور نیستی تکون نخوری،البته اگر پله نداشتم شاید بیرونم میرفتم 

گفتم بدونی تنها نیستی هممون برای رسیدن به اونچه میخواهیم باید صبر کنیم،هروقت خسته شدی به این فکر کن خدا داره صبرتو امتحان میکنه هاااااا،ببینه چقدر تو این راه راسخ هستی

میدونین دوست جونیا گاهی اوقات با خودم میگم کاش میشد فرار کرد رفت یه جای دور و تنها زندگی کرد .کاش می ...

معلومه خسته ای و روح و روانت به هم ریخته

سعی کن حرف بزنی حتما با کسی که راحتی،افکارتو خالی کنی که یه کم حالت جا بیاد

دوستم سلام منم با شما هم دورم،حوصلمم سررفته خیییلی،شانسم دوستمم که میدونست و قرار بود بیام پیشم مری ...

خوشحالم که شما رو دارم و میتونم درد و دل کنم .میگم کاش یه دارویی چیزی بود می‌خوردیم ۱۴ روز دیگه بیدار می‌شدیم میرفتیم آزمایش