2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست

سلام خانما روزتون بخیر و خوشی

منم بلاخره رفتم تو سیکل انتقال

اوضام اصلا خوب نیست شانس مثبت شدنم خیلی پایینه ولی دکتر گف دوتا انتقال میدیم تا ببینیم چی میشه

من کیست اندومتریوز دارم چسبندگی هم دارم

سوالم اینه ب من گفتن سه هفته دیگه بیا

الان من برم کی انتقال میدن؟

۳ هفته دیگه تقریبا نزدیک پریودیمه میخوام بدونم ۳ هفته دیگه برم کی انتقال میدن

لطفا بگین

برا بچه ک مشکلی پیش نمیاد ن  مرسی ک به یادمی عزیزم  اون صاحب کارش ک زنگ نزد تازه دوست شو ...

خو خدا را شکر که مشکل به طریق دیگه حل شده. نه عزیرم خودتوومقصر ندون و با اهصابدخوردی بچه را اذیتدنکن.‌من خیلی به چله سوره واقعه برای رزق و روزی اعتقاد دارم. امتحان کن شما هم. انشاالله به سلامتی و دلخوشی بارتو زمین بزاری گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دارم همه سرنگامو جمع میکنم بچه که اومد بچینم دورش ازش عکس بگیرم بعدا بگم ببین برا داشتنت چ ...

قعا اگر بگی میگه برای خودت کردی و من را میخواستی دنیا نیاری. وللی کلا من اون عکسو نمیپسندم چون ممکنه به بچه احساس گناه دست بده. البته میدونم شوخی بود. ایشالا با کمترین دردسر جوجه های سالم و ناز نصیبت بشه. الهی آمین

نه تغییر نمیکنه ولی هر ماه تعداد آنترال تغییر می‌کنه  من خودم تو بعضی پانکچرا ۳ تا تو بعضیا ۶, ...

من هم همین شرایطو دارم. تازه یک تخمدانم که یکی بیشتر نداره. باز اگه همونها هم همشون رشد کنن تخمک بدن خوبه

عزیزم در این مورد دکتر باید نظر بده  ولی اگه مطمئنی ۳ تا فولیکول بوده و یکدونه برداشتن ارزششو ...

به نطرت اگر ازاد شده باشه به ادم میگن؟ خوب معلومه اون که سایزش بالاس تا اینها بهش برسن ازاد میشه ولی این هنر پزشکه که روش مناسب بیمارو دونه و انجام بده. بعصی دکترها که اصلا زیر بار نمیرن. تازه بعصی ها هم روزهای خاصی فثط میرن اتاق عمل و ممکنه تا اون رروز برسه فولی تخمکو ازاد کنه. کلا بستگی به وجدان پزشک داره به نظرم

خو خدا را شکر که مشکل به طریق دیگه حل شده. نه عزیرم خودتوومقصر ندون و با اهصابدخوردی بچه را اذیتدنکن ...

اره خداروشکر کار پیدا کرد خرجمون درمیاد خداروشکر 

مرسی عزیزم ان شاالله باقی راه هم به سلامت بگذره پایان این همه سختی به خوشی تموم بشه ان شاالله 

سلام خانما روزتون بخیر و خوشی منم بلاخره رفتم تو سیکل انتقال اوضام اصلا خوب نیست شانس مثبت شدنم خی ...

عزیزم چرا اول کیست و چسبندگی رو درمان نمیکنی؟ 

سیکل انتقال من اینجوزی بود که از سوم پریودی ال دی خوردم ماه بعد که عادت شدم از سوم پریودی استرادیول شروع شد و چند روز یکبار سونو گرافی برای بررسی ضخامت آندومتر

سلام خانما روزتون بخیر و خوشی منم بلاخره رفتم تو سیکل انتقال اوضام اصلا خوب نیست شانس مثبت شدنم خی ...

مشکل ناباروری من فقط وجود آندومتریوز و چسبندگی بود 

یک سال اقدام کردم و نشدم

آندومتریوز التهاب میده و اجازه نمیده لانه گزینی  اتفاق بیوفته

به نظرم اول این دو موضوع رو حل کنید بعد.حیف که به همین راحتی جنین هاتون رو ازبین ببرید

همینجوریش وقتی رحم سالم شانس لانه گزینی تو آی وی اف کم چه برسه به این دو مشکل که شما دارید

مشکل ناباروری من فقط وجود آندومتریوز و چسبندگی بود  یک سال اقدام کردم و نشدم آندومتریوز التها ...

سلام عزیزم یه سوال.شما بقول این پیج ها تو اینستا اصلاح سیک هم انجام دادین؟مثلا روغن سالم بخورین و چیزهای بیرونی نخورین.من خوراکی های بیرونی خیلی وقته حذف کردم و لبنیات.ولی روغن مصرفی همین مغازه ای هاس عذاب وجدان دارم.

قعا اگر بگی میگه برای خودت کردی و من را میخواستی دنیا نیاری. وللی کلا من اون عکسو نمیپسندم چون ممکنه ...

مرسی عزیز دلم 

نه برای اینکه بخوام احساس گناه کنه میخوام بدونه که چقدر برام عزیزه چقدر خواستنی بوده برام که حاضر شدم اینهمه سختی بکشم بخاطرش

سلام عزیزم یه سوال.شما بقول این پیج ها تو اینستا اصلاح سیک هم انجام دادین؟مثلا روغن سالم بخورین و چی ...

من کلا سبک زندگیمو عوض کردم حتی برای خودم رب گوجه پختم که از بیرون نگیرم شکر و قند هم حذف کردم و خیلی راضیم کلا تغییر کرده سیستم بدنم حتی پریودیهام خیلی بهتر شده نسبت به قبل

عزیزم ببخشید من نظر میدم من رفتم یزد البته با کریم زاده اونطوری هم که میگن خوب نیست بروز نیستن همون ...

ممنم موافقممم بایزد کریم زاده هیچ کار جدید نمیکنه بعد هر انتقال منفی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم