ببین الان که بار اولت بوده و سه تا فولیکول داشتی و یکدونه اش تخمک بوده ،معلومه که اون دوتای دیگه پوچ بودن یا شاید کیفیتشون اونقدر پایین بوده که جنین نشده اینم فرقی با پوچ بودن نداره ،دقیقا شرایطت عین منه
من که چند بار پانکچر کردم این کارایی که بهت میگم حتما انجام بده اولا اینکه حتما داروهاتو به دکتر بگو عوض کنه
من چهار بار پانکچر شدم یه بارم داروها رو استفاده کردم بدنم به کل واکنش نشون نداد عمل نرفتم یعنی اونم در نظر بگیریم ۵ بار پانکچر شدم که توی چهار بار قبلی سیکلام فقط با سینال و هاش ام جی بود که نتیجه همیشه مشابه بود تخمکهام پوچ بودن و از ۴ بار فقط یکدونه جنین داشتم
این بار آخر به اصرار خودم به دکتر گفتم داروی خارجی بنویس برای آخرین بارم دارم میام پانکچر پرگوریس نوشت هیچ کدوم از فولیکولام پوچ نبودن دوتا هم جنین تشکیل شد ،درسته جنینام زیاد نیست ولی برای من مثل معجزه بود
من شوهرمم ضعیفه وگرنه شاید جنین بیشترم میشد
دوم اینکه حتما قرص (دی اچ ای آ) رو به مدت دوماه استفاده کن ،این قرص برای ذخیره پایین خیلی خوبه اما بیشتر از دو ماه نباید استفاده بشه هورمونیه ،ضرر داره
دی اچ ای آ میگن اول باید آزمایش بدی بعد قرصش رو مصرف کنی برای من دکتر آزمایش ننوشت فقط قرص رو داد ولی تو اگه تونستی آزمایش بده
در مورد آمپولا هم هر بدنی به یه نوع آمپول واکنش میده یعنی متفاوته باید دکتر تصمیم بگیره که چه آمپولی بده ولی اینبار با خارجی پیش برو چون با ایرانی رفتی و نتیجه نداشته دیگه مثل من نباش ۴ بار با ایرانی رفتم
اون موقع که من رفتم خارجی موجود نبود ناچار بودم با ایرانی برم آخرین بارم دکتر از خدا بی خبر به حرفم گوش نداد خارجی موجود بود ننوشت