2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
دکتر فقط نوشت تو برگه گفت برو بگیر.بعد هم داروخانه سرنگ ازهمین معمولیا گذاشته ولی روش نوشته زیر جلدی ...

با سرنگ انسولین باید بزنی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس دارو ایرانی بوده برای تحریک تخمک گداریت. شاید به همون خاطر تعداد فولیهات زیاد نیست. یک دوستی اخه ...

اخه پارسال هم با پرگووریس پانکچر شدم یه جای دیگه ، که باز فولی هام کم بود، کلا از اونایی هستم که فولی کم دارم، با این که کلا مشکل از همسرمه

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
اخه پارسال هم با پرگووریس پانکچر شدم یه جای دیگه ، که باز فولی هام کم بود، کلا از اونایی هستم که فول ...

وای چقد این پست ناراحتم کرد .منم با سینال تخمکام کم بوده الان در به در دنبال پرگووریس هستم به امید تعداد فولی بالا

دکتر فقط نوشت تو برگه گفت برو بگیر.بعد هم داروخانه سرنگ ازهمین معمولیا گذاشته ولی روش نوشته زیر جلدی ...

از کدوم داروخونه گرفتی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
وای چقد این پست ناراحتم کرد .منم با سینال تخمکام کم بوده الان در به در دنبال پرگووریس هستم به امید ت ...

آبان با پرگووریس پانکچر کردم که ۳ تا تخمک داشتم فقط از یه دونه تخمدانم الان با آمپول ایرانی ۶ تا فولی دارم از هر دو تخمدان حالا ببینم فردا چند تا تخمک ازش در میاد

به دکتر تمییری گفتم خارجی نمیدی گفت اتفاقا ایرانی ها بهتر جواب میدن

البته گونال فکر کنم از همش بهتره

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
شما استفاده کردین؟یادتون نیست چند تا امپول داشتین؟

آره ی پودر و ی آبی هستش ک آبو قاطی پودر میکنی و با سرنگ انسولین میکشی و زیرجلدی تزریق میکنی

شما چند تا گرفتین ؟ روزی چن تا باید بزنی ؟

والا دکتر گفت برو ۱۶ تا بگیر زیاد نیست؟

ن دیگه . هر ۱۶ عدد داروخونه بهت دادش ؟