2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046837 بازدید | 684555 پست
سلام الهه جون خیلی ممنونم عزیزم، خوبیم خداروشکر،  بله چون از تاریخ ازدواجمون ۵ سال بیشتر گذشته ...

و چه چیزها ادم میشنوه. که چی بشه مثلا. دور از جون ممکنه بچه را کسی دزدیده باشه؟ ۵ سال هم که چیزی نیست خیلی ها اصلا اولش بچه نمیخوان تا چند سال. ما خودمون اولش نمیخواستیمو تازه ۵سال بعد به فکر افتادیم بعد دیدیم ۵سال الکی جلوگیری کردیم😅

اما اون زمان ایراد نگرفتن واسه شناسنامه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ولی اروم بودم اونشب اول شوهرمو اماده کردم اشکالندارع ما تلاشمون کردیم خدا نخاست بعد که خابید زنگ ...

عزیزم چقدر دردناکه قربون او دلت برم عزیزم انشالله خدا بنده اش رو خوشحال کنه من کلی نذر ونیاز کردم توسل به حضرت زهرا کردم خدا جوابش رو بده  انشالله

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
من ان شااله از دو هفته دیگه که دخترم ۵ ماهش میشه میخوام غذا رو شروع کنم. و ان شااله تا ۱۰ ماهگی کامل ...

اوووف حالا حالا ها راااه داری عزیزم. واقعا پروسه بچه خوابوندن سخته. نگران وابستگیش نباش. هرچه بیشتر احساس امنیت ازت بگیره بعد مستقل تر میشه. 

عزیزم فکر می کنم شما از روز انتقال حساب می کنید اگه سه شنبه انتقال دادید امروز روز ۱۱ میشه ان شاالله ...

انشالله که مثبته عزیزم من دوشنبه ساعت ۶عصر انتقال دادم 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
احتمالا دکتر ایمنی توکلی ازش پرسیدم من خیلی مشکل انعقادیدارم گفت نه زیاد اره بخور 

میگم طوطیارو میشه تک کنی ببینه آزمایشمو

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
وای خدا کنه، یه دفعه چنان گریه میکنه دیگه نمی دونم چی میشه 😐  چه خوب، خدا حفظش کنه، انشااله ک ...

ممنون عزیزم. ممکنه پسرت دل درد داشته باشه.

دختر من گردنش رو همیشه کج میذاشت و علاقه اش به سمت راست سرش بود، هرکار میکردم نمیتونستم به چپ بخوابونمش گریه میکرد تا اینکه سمت راست سرش، پشت سرش کامل صاف شد و عضلات گردنش سفت شد.  دیگه دکترش براش فیزیوتراپی نوشت‌. البته فیزیوتراپ نوزادان مثل ماها نیست، بیشتر با بچه بازی میکنند که سرش رو چپ و راست بچرخونه و به ما هم یاد میده که چطوری با بچه تمرین کنیم.