2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
به سلامتی عزیزم ان شاالله از این به بعد همیشه خوشی و خنده باشه تو زندگیتون با دخترهای گلت راستی اسم ...

ممنون عزیز.

الهی شما هم زایمان راحتی داشته باشی

اسمشون رو نگم که اینجا شناسایی نشم😁

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون  nkنوشته تو برگه ازمایش؟   اخه اونی ک باران جان میگف فک کنم از طریق بیوپسی رحم ب ...

بله همین نوشته

آره از بیوپسی هم میشه

ولی مال منو با آزمایش خون فهمیدن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
فقط چندتا سوال دارم، ممنون میشم از دوستانی که تجربه سزارین دارند کمکم کنند: من از بعد زایمان شروع ک ...

سلام قدم نورسیده هات مبارک باشه.نامدارباشن ان شاالله.

منم بعد سزارین ورم کردم شدیدهاااااا،پاهام مثل پای فیل شده بود انگشت های وام داشت می‌پرید ازبس ورم کردم.

درد سزارین هنوز هنوزا ادامه داره،اگه دکتربهت اجازه میده شیاف دیکلوفناک مصرف کن تا بتونی یه کم سرپاشی حرکت کنی.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
والله من ماه بعد انتقالمه این بار اصلا نمیخوام استراحت کنم تنها کاری که نکنم جارو برقی و سنگین بلند ...

منم این سری کار کردم ولی نشسته و کم

مثلا کمک شوهرم تو آشپزخونه بودم کارای نشسته انجام دادم

سبزی پاک کردم .حتی خودم شستم ولی کم سرپا بودم

البته سه روز اول فقط درحد دستشویی و نماز

منم حس میکنم خون رسانی خوب نمیکنم

اگر پیدا کنم برم فیزیوتراپی.سحربانو هم گفتن رفتن. خوندم که خیلی به خونرسانی کمک میکنه

خداروشکر ک دارم. ولی اول منم مثل شما فکر میکردم وقتی میفتی تو کار خیلی اذیت بشی از خودت هم سیر میشی

واقعا سخته

همون ۱۵ روزم که آدم میخوابه و کم بلند میشه سخته

چه برسه به چندماه چه برسه به اینکه آدم دوراز جون شما محتاج اطرافیان بشه ولی بازم خداروشکر که نتیجه بخش هست

فقط به نتیجه ش فکرکن

بعداز ۱۵ روز با ولع دارم خونه تمیز میکنم. در صورتی که قبلش خسته بودم ازاینکه همش دارم کار میکنم 

انشاالله  زمان به سرعت برق و باد برات بگذره و برسه اون موقعی که بغلشون کردی

اره بیشتر استراحتم الآنم ک جفتم هم سر راهی و هم پایین هنوزم هماتوم کامل رفع نشده  روغن زیتون ا ...

خب دیگه تمام شرایط یبوست شدن رو شما داری.

کاهو عالی.غذای آبگوشتی عالی. آب ولرم روبه گرم عالی.

برنج هم خواستی بخوری کته بخور

انشاالله درست میشه همش.سال دیگه این موقع هیچ خبری از اینا نیست و میای از گل دختر برامون میگی

سلام دوستان مهربونم سه شنبه بعد پاره شدن کیسه آبم رفتم بیمارستان. حدود ۲ساعت به تشخیص دکتر درد طب ...

الهی دورت بگردم چقد خوشحال شدم پیامتو دیدم واقعا دل نگرانت بودم عزیز دلم

خدارو شکر که دخملی ها حالشون خوبه قدمشون پر از خیرو برکت جانِ دلم انشالله از این به بعد فقط شادی و خنده تو خونتون باشه و از ته دل خوشحال باشید🩵

اسم قشنگارو چی گذاشتی😍

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان مهربونم سه شنبه بعد پاره شدن کیسه آبم رفتم بیمارستان. حدود ۲ساعت به تشخیص دکتر درد طب ...

سلام عزیزم تبریک میگم خداروشکر بچه ها صحیح و سالم بدنیا اومدن و نرفتن دستگاه انشالله زودتر حال خودت خوب بشه و سرپا بشی 

برای منم دعا کن بچه هام نیاز به دستگاه نداشته باشن خیلی استرس گرفتم از دیشب آمپول ریه زدم و درد دارم 

ممنون عزیز. الهی شما هم زایمان راحتی داشته باشی اسمشون رو نگم که اینجا شناسایی نشم😁

راستی میشه بگین چند وقتتون بود زایمان کردین؟ هزینه هم کلا چقدر شد براتون 😶 چون زایمان دو قلو با یکی میگن فرق می‌کنه 

من که طاقت‌ نیووردم‌ بعد سه روز رفتم حموم‌ واقعا در عذاب بودم‌ چون من از سر و گردن خیلی عرق میکنم اص ...

ممنون که تحربه تون رو گفتی. واقعا اگر همه بگن یه کمکی میشه متوجه بشیم واقعا یه سری چیزا تاثیر داره یانه.

منم بعداز یه هفته مثل شما رفتم حمام. غذا هم غذاهای سبک پختم برای خودم جدا برای خانواده هم جدا ولی صندلی گذاشتم هی نشستم.ظرف نشستم. جارو هم دخترم زد

اولین بارش بود یه ۶ساعتی طول کشید ولی زد.

نماز هم مهر رو بالا پایین کردم خودم نشسته

بقیه رکز هم بیشتر حالت شیب دار نشسته بودم که بهم فشار نیاد

خدا کمک کنه ماهم مثبت بشیم

ازنی نی بخواه ما روهم دعاکنه

سلام عزیزم تبریک میگم خداروشکر بچه ها صحیح و سالم بدنیا اومدن و نرفتن دستگاه انشالله زودتر حال خودت ...

فیروزه جان 😍 پیشاپیش تبریک میگم عزیزم ♥️

انشالله زایمان راحتی داشته باشی و برات خاطره شیرین به جا بزاره

انشالله فسقلی ( ها) در سلامت کامل به دنیا بیان و نیاز به دستگاه نداشته باشن

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام بهاره جان قدم نورسیده ها مبارک باشه..ان شاالله قدمشون پر ازخیروبرکت باشه براتون..😍🥰😍🥰😘ای جانم خدایا

سلام عزیزم قدمهای نو رسیده هات مبارک.

خداروشکر که تمام شد وبه آرزوت رسیدی.

انشاالله عاقبت بخیر بشن و شاهد خوشبختیشون باشی.

ممنون که به یاد ماهم بودی

اون فرشته های ناز هنوز به عالم بالا متصل هستن ازشون بخواه ما روهم دعاکنن. مخصوصا یه وقتایی میبینی به سقف نگاه میکنن و میخندن اون لحظه دارن امامون رو میبینن و به ایشون لبخند میزنن.