2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
اخه بتای صفرمیخوادیهو چی بشه روز۱۲کمش باید۵۰۰میشد حیف ۱۰۰میلیون پولم میتونستم یه سفرخارج برم ریخت ...

برای یه دوره ۱۰۰ تومان شد؟

انتقال چندم بود؟

کدوم مرکز رفتید؟

ببخشید این همه پرسیدم 

اونا براشون مهم نیست

وگرنه میومدن روی اونایی که مثبت شدن از لحاظ تغذیه و استراحت و اینا بررسی میکردن تا به روش درست بگن چیکار کنه آدم

یا از اول یه سری آزمایش ها رو میگرفتن .انقدر مثل نان نامادری خرد خرد انجام نمیدادن که باید چقدر منفی بشی تا انجام بدن

انتقال اولم دخترمه این دومیه بعد از ۶ سال خیلی استرس سونو رو دارم خدا به دل هممون نظر کنه 🥺🙏🏻

خداروشکر که هر دو رو با انتقال اول مثبت شدید.

خیلی خوشحال شدم. انشاالله بارت رو به سلامتی زمین میذاری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورتون و متوجه نشدم یعنی چی از کی بوده ؟؟؟من از اسفند ۹۵ پرونده تشکیل دادم ولی به خاطر مشکل خودم د ...

واي عزيزم چقدر سختي كشيدي، انشالله كه سالم و صالح برات ١٢٠ سال  قلبش ميزنه و ميمونه❤️❤️❤️🙏🙏🙏

سلام عزیرم من الان که ۱۴ هفتم همچنان دارم هر روز آمپول پروژسترون رو میزنم و توی نت خیلی خوندم که این ...

بله عزیزم تا ۱۸ هفته روزانه دوتا میزدم اتفاقا از سقط جلوگیری می کنه از ۱۸ به بعد امپول پورلوتون هفتگی شروع شد

بله عزیزم تا ۱۸ هفته روزانه دوتا میزدم اتفاقا از سقط جلوگیری می کنه از ۱۸ به بعد امپول پورلوتون هفتگ ...

سلام سحر جون خوبی دوستم؟نی نی ها خوبن؟

سحرجان یه سوال میشه داهنمایی کنی اگر میدونی

نزدیک انتقال که میشه کلی سوال و افکار منفی میاد سراغ آدم،وای به حال روزای انتظار،منم استثنا نیستم از این خصلت

امروز ترشحاتم زیاد شده،بی رنگ و بی بو و آبکی (معذرت میخوام)

البته دیروزhcg هم زدم ،نمیدونم یه حس بدی دارم میگم نکنه عفونت گرفتم،یکشنبه انتقال دارم میترسم مشکلی باشه

از زور استرس حسّ خارش دارم البته بیشتر فکر کنم حس هست نمیدونم

اگر ناراحت نمیشی و حوصله ش رو داری تجربه ات رو برامون بگو منم یه بار باهاش پانکچر شدم و یه انتقال د ...

ای وای چقدر بد. من راستش میخواستم برم سراغ اون.خوب شد گفتین.‌جالبه که دکتر علیرصایی گفت اگر بخوای با وجود سن بالا پانکچرت میکنم اما احتمالا تخمک اهدایی بخوای. بعد فهمیدم اونجا تو مام هم نامه دادگاه میخواد هم نوبت طولانی داره. بعد خود دکتر ایشونو معرفی کرد که بی دردسر انجام میده

داروهات تو سیکل انتقال چیا بودش؟ امروز روز چندم پری بودی ک سونو انجام دادی ؟

سلام دوستم

استرادیول و آ اس آ و کوالی فول،پردنیزولون و هیدروکسی کلرولین

خودمم ویتامین ای و دی و فرتیل سی ام خریدم

برا من یک بار آی یو آی کرد و یک بار آی وی اف اشتباه و منفی همسرم آزواسپرمه و از اسپرم اهدایی استفاد ...

خدای من چقدر ضربه بهتون زده. یعنی خودشون اهدا کننده رادمعرفی میکنن و بعد نمونه اش مشکل داره؟ با این حساب رو اهدا کننده تخمک هم اعتباری نیست که درست و حسابی ازمایش شده و دارای تخمک خوب باشه. مشکل مام طولانی بودنشه و اینکه خوب باید بری دادگاه نامه بگیری و ممکنه تو سیستم ثبت احوال ثبت بشه

اخه بتای صفرمیخوادیهو چی بشه روز۱۲کمش باید۵۰۰میشد حیف ۱۰۰میلیون پولم میتونستم یه سفرخارج برم ریخت ...

سارا اون واسطه چهل تومن خیلی گرفت اخه ازت، من فکنم گفتی خوشگل بود احتمالا برا همون گرون شد.  کلش با پانکچر باید میشد پنجاه تخمک اهدایی، فروتن حالا خوبه باز یه ناراحت میشه  من چهارده سال تو مطبام بقیه خیلی بیوجدانترن  طرازی هم خوب بود به نسبت بقیه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
انشاالله کوچولوتون براتون بمونه وبغل بگیرید به سلامتی من خودم به شخصه ترومبوفیلی مشکل دارم البته بعد ...

این چیه ترومفیلی فاکتورش چیه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم