2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهر خوبی بلا به دور باشه 

سلام عزیزم خوبی 

ممنون عزیزم انشاالله همه تنشون سالم باشه منم جزءشون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان اگه موافقید برایه به سلامت بغل گرفتن نینی بهار جون هر کی این پیامو دید ده تا صلواتو ایت ...

منم صلوات میفرستم براش 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من بیبی چک زدم منفی بود  ولی فردا ازمایش میدم هر چند مطمئنم منفیه  بیخود این ماهو رفتم ا ...

شایدم، بی بی نشون نداده انشاالله مثبته، مشکلتون نابارویتون چیه اگه ناراحت نمیشین بگین 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام دوستان اگه موافقید برایه به سلامت بغل گرفتن نینی بهار جون هر کی این پیامو دید ده تا صلواتو ایت ...

انشاالله که بسلامتی زایمان کنه و روی ماه نی نی هاشو ببینه🙏منم براش خوندم

خدایا شکرت
سلام‌دوستان امروز هشتم‌انتقالمه بشدت پاهام یخه خوبه یا نه ؟ کسی قبل اینجوری بوده 

عزیزم تو این تاپیک هر کی تو انتقالش پاهاش یخ بوده یا عطسه داشته بدون استثنا مثبت شده ،انشالله خیره و مامان شدی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سرفه هم به خاطر بیهوشی ،اونم خوب میشه گلم 

بله پی ار پی شدم برای من یکم سخت بود اما گذشت الان خوبم خدا رو شکر 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عشق من خوبی فکر نمی‌دونم قبلا خلط پشت گلو داشتم شاید برای اونه لوله هم گذاشته بودن تو حلقم 😅فک ...

فاطمه جون یادم رف بگم برا سرفه شیر و زردچوبه هم خیلی خوبه. یه چند روز ی لیوان شیر گرم، یه قاشق مرباخوری زردچوبه بریز توش بخور

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی  ممنون عزیزم انشاالله همه تنشون سالم باشه منم جزءشون

عزیزم انشاالله شما هم سلامت باشید.کار خوبی کردین عمل کردید به امید خدا بقیه راهتون هموار بشه

خدایا شکرت
دوستان من کیسه آبم پاره شد اومدم بیمارستان ازتون یک دنیا التماس دعا دارم دعا کنید بچه ها نرن تو دس ...

سلام عزیزم چ خبر؟ 

ان شاالله اذیت نمیشین و با هم صحیح و سلامت و  با لب خندون میاین خونه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان من کیسه آبم پاره شد اومدم بیمارستان ازتون یک دنیا التماس دعا دارم دعا کنید بچه ها نرن تو دس ...

عزیزم به سلامتی🥰اصلا نترس تا چند ساعت دیگه بچه هات بغلت هستن ان شاالله❤️❤️