2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
حلال کن  تورو خدا. به خاطر شوهرم میرم که تمام تلاشم رو کرده باشم چون تو این سه سال یه بارهم ب ...

نه فداتشم مقصر تو نیستی من زیادی ضعیف شدم باید بازسازی کنم روحمو 

برای باز سازیش نیازه به این گریه ها و غرغرها😁

😚😚😚

عریز دلمی ادمی به امید زندست تلاشتو بکن بالاخره ادم نتیجه میگیره

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبیعی کی میتونم؟

خدایی نکرده که سقط نداشتی عزیزم 

از همین الانم میتونی طبیعی اقدام کنی ..

ولی صبر کن آزمایش دوم رو هم بده انشالله که معجزه بشه 😍

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام پروانه جون خوبی  میگم قرص DHEA رو میشه بدون تجویز دکتر خورد  اخه آزمایش دادم ذخیره ت ...

پانکچر،  ازمایش قبلی مرکز ناباروری دادی؟   دی اچ ای  چیز بدی نیست از دکتر بپرس بخور اونا که ذخیرشون کمه میخورن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام دخترا خوبین ممنون از دعاهای قشنگتون 🙏🙏🫂

خوبی عزیزم اومدی خونه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
😁 اونا که خاطره شد ناراحتی روحیم بخاطر نداشتن بچه هست  هرچقدر هم خواستم در برابر حرفا یا رفت ...

الهی بگردم

منم که میشم وقتی میگن ناراحت میشم

مثلا میگن نذر کن میگم مگه بچه دار نمیشم 

چندوقت پیش مامانم تو جمع گفت دعا کنید دخترمنم خدابهش بده منم گفتم مگه بچه دار نمیشم

نمیدونن آی وی اف میکنم که باعث طول گشیدن .فکر میکنن هرماه رابطه دارم ولی نمیشه 

یعنی سراین ۱۵ روز استراحت بدبختی میکشم که نمیرم خونشون هزارتا کلک و دروغ درست میکنم 

نه فداتشم مقصر تو نیستی من زیادی ضعیف شدم باید بازسازی کنم روحمو  برای باز سازیش نیازه به این ...

قربونت عزیزم

دلامون مثل شیشه شده

وقتی فهمیدم منفی سرم رو کردم تو بالشم و گریه

دخترم شنیده بود داشت برای باباش تعریف میکرد.

حالا ما میریزیم بیرون طفلی مردا

من ۶تا تعیین نشده داشتم که تعیین کردن  ۴تاش پسر بود  دلم میخواست و با شوهرم شرط کرده بود ...

من جات باشم طبیعی اقدام میکنم تعین جنسبت جنین بیشتر دستکاریمیشه فکنم 

خدایی نکرده که سقط نداشتی عزیزم  از همین الانم میتونی طبیعی اقدام کنی .. ولی صبر کن آزمایش دو ...

سقط در نتیجه آی وی اف پارسال بوده

اگر بخوام طبیعی اقدام کنم میذارم یه دوره بگذره تا اثر داروهای هورمونی بره.

فقط کاش علتش مشخص بشه .الان آدم بره دکتر لابد میخواد بگه طبیعی

من جات باشم طبیعی اقدام میکنم تعین جنسبت جنین بیشتر دستکاریمیشه فکنم 

خودمم دوست دارم.از اون طرف هم شوهرم و خواسته ش رو دوست دارم

یه بار دیگه چون جنین دارم تلاش میکنم اگر نشه دیگه روزی مون نیست

یا خدا میخواد بهمون بگه به توچه فضول که تو کارمن دخالت میکنید

الان که دارم عمیق فکر میکنم چقدر خوبه که شماهارو دارم  شماها گرچه خودتون دست به دامن خدا و ائ ...

میری اونجا انشاالله حامله هم میشی مامانت ازت مراقبت میکنه   

شما کیسه صفرا عمل کردی؟ 

سلام عزیزم بله 

خوبی تو

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستم خوبی؟ داشتم پیامارو میخوندم دیدم آلائه گفته عمل داشتی،شکر خدا خودت اومدی خاطرمون جمع شد ...

سلام هوراجان خوبی عزیزم ممنون گلم 

آره اومدم خونه مادرم اما درد گاها میگیره بعد سرفه دارم موندم ضرر نداشته باشه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم متاسفم برایه جواب منفیت استراحت مطلق بودی ؟ این بار میخوام دلو بزنم به دریا فقط جاروبرقی ...

اتفاقا تو مرکز گفت تا ۳روز استراحت مطلق 

گفت کار خونه از هفته دوم به شرطی که خسته نشی

حتی گفت توالت فرنگی هم نیاز نیست ولی من استفاده کردم گفت دولا شدن و اینا هیچ تاثیری نداره.گفتم پس چجوری خارج رحم میشه ؟گفت خود پرزهای رحم تکونش میدن و حرکت شما و حالت خواب و اینا هیچ تاثیری نداره

آب خیلی میخورم

گفت یکی از دوستاش آزمایش اول منفی میشه و داروهاش رو قطع میکنه و خونریزی و آزمایش دوم به زور همکارانش میره میده و میلینه بارداره و دوباره دارو شروع میکنه و گفت الان بچه ش ۴سالشه

فاطمه جونم خداروشکر که حالت بهتره انشالله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه 🧿💙

سلام فاطمه جان خوبی قشنگم ممنون از دعای قشنگت قشنگم