2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
بله راست میگی سر خود اشتباهه پس استفاده نمیکنم . به نظرت استرادیول ایرانی بگیرم یا خارجی؟ایرانی سیک ...

میخوای خارجی رو هم امتحان کن. چون برا بعضیا هم خارجی سازگار تره. من هم ایرانی هم حارجی امتحان کردم متاسفانه تاثیری نداشت. ان شاالله برا شما سازگار باشه و کارت عالی جلو بره.

یادمه اون سیکلی ک مرکز قبلی بودم و هیسترو کردیم و بعدش ضخامتم بالا رفت ب جای استرادیول ، استرومارین داد حالا نمیدونم تاثیر اون بود یا تاثیر  هیسترو. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا بعضیا رو با دادن نعمت امتحان میکنم بعضی ها رو با ندادنش😞 طفلک اون بچه هایی که ایشون کشتتشون😢

دقیقا همین طوره. خدا کمک کنه هممون روسفید بشیم ازین امتحانا. برا اونم خیلی ناراحتم ولی خب چ میشه کرد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان من ۱۰سال میشه امپول کزاز نزدم..بهم گفتن ۲۸هفته بزنم..میترسم نکنه عوارض داشته باشه؟نکنه مریض ب ...

من اصلا نمیدونم کی زدم. چجوری باید بفهمم

یه سری ادمهای احمق من فامیلمونم یه بچه تو خونه با قرص یکی دیگم همینطور اخه چرا واقعا نمیدونم حالا اگ ...

الهییی عزیزم. اره میفهمم آدم واقعا ترس برش میداره. قبلا همه نگرانیم این بود ک مثبت شدم از کجا معلوم خارج رحمی نشه باز حالا هم ک همش نگرانی ک ی هفته اول بعد مثبت شدن  رو رد می کنم یا نه. فک کن ی هفته😅 بدون لک بینی و...

ولی خب این نگرانیا فقط مارو نابود می کنه. تصمیم گرفتم اصلاااا بهش فک نکنم. توکل ب خدا چ من فکر کنم و بترسم چ نترسم اونی که خدا خواسته برام اتفاق میفته پس حداقل زجرشو پیش پیش نکشم و زندگیمو بکنم😊😅

نه فعلا انتقال موند دو سه ماه بعد فعلا باید دو س دوره داروهایی ک دکتر زرنانی دادن رو بخورم تا ببینیم خدا چی میخواد❤️

🥹 فاطی قربونت بره عزیزکم سلامتی خاله جون دیگه بریدم😞 نمیدونم چرا خدا باهام لج کرده راهمو بسته نم ...

خدانکنه عشقم😘

اای جان دلم. چرا نتونی خب🥺 نه مطمئن باش خدا باهات لج نکرده اگه راهی هم بسته اس الان، مطمئن باش ی راه جدید و خیییییلی بهتر برات در نظر گرفته.

همسر منم رضایت نمیده خیلی وقته تو فکرشم. ازونورم با استادم مشورت میکردم ایشونم صلاح ندونست گف فعلا خودت تلاش کن . دکترمم همین طور.

ولی دل خودم پر پر میزنه براش. نمیدونم چ حکمتی هست. توکل ب خودش ان شاالله بهترین ها رو خدا پیش روی هممون بذاره و خیییلی زود حاجت روایی هممونو ببینیم😍

💔 این قلب منه دقیقا همینطور شکسته... تحت فشارم 🥺  شوهرم میگه با اسپرم های من جنین تشکیل می ...

نه بابا اصلا معلوم نیس. ممکنه مشکل از رحم باشه ممکنه زنتیک جنین مشکل داشته باشه صرف تشکیل جنین حتی گرید a دلیل بر سالم بودنش ک نیس. ممکنه اصلا طبیعی باشه ک جنین ضعیف  حذف بشه تو بدن و....

من ب دکتر گفتم این دفعه ک ممکنه مشکل از رحم من باشه گف ممکنه ولی هیچی نمیشه الان گفت . گف ی بارم امتحان کنیم ببینیم چجوری پیش میره. هر بارم میپرسم از دکترای مختلف هم میگن تو س ماهه اول طبیعیه این اتفاق.

بسپار ب خدا یا ان شاالله خودش دل همسرتو نرم کنه یا خییلی زود معجزشو بذاره تو دلت😍 کاش دوباره تلاشتو بکنی

💔 این قلب منه دقیقا همینطور شکسته... تحت فشارم 🥺  شوهرم میگه با اسپرم های من جنین تشکیل می ...

فاطمه جون تا اونجایی که من این چند سال طبق تجربه فهمیدم تا سه روزگی بسته به تخمک از اون به بعد بسته به اسپرمه پس تخمک شما کارشو میکنه وقتی جنینا اوت میشه اسپرم ضعیفه متاسفانه مردا همیشه مشکل از زنه رو زود قبول میکنن ولی مشکل خودشونو نه شوهر منم همین رواله میگه جنین تشکیل میشه پس من مشکل ندارم  در صورتی که این ظاهر جنینه با اینکه حتی سنو نداده ازمایش دی اف ایم نداده صدبار بهش گفتم میگه جنین داریم تشکیل میشه نمیخواد ما چکار کنیم با این مردا خدایا خودمون کم درد نداریم اینام روش

دوستان من ۱۰سال میشه امپول کزاز نزدم..بهم گفتن ۲۸هفته بزنم..میترسم نکنه عوارض داشته باشه؟نکنه مریض ب ...

عزیزم منم تو بارداری اولم یه واکسن زدم،فکر کنم همین کزاز بود اصلا هم مشکلی نداشت هیچ عوارضی هم برام نداشت

نگران نباش،اگه دکترت گفته بزن بهش اعتماد کن،اگه فقط بهداشت گفته با دکترت یه مشورتی بکن

میخوای خارجی رو هم امتحان کن. چون برا بعضیا هم خارجی سازگار تره. من هم ایرانی هم حارجی امتحان کردم م ...

ممنونم عزیزم

دعا میکنم توی آینده نزدیک بگی باردارم و با بارداری راحت ؛  بچه هات بیان بغلت .😍😘😗

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍