2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047188 بازدید | 684580 پست
۳۹ سالمه  بچه ندارم  ذخیره ام کمه ،همسرمم اسپرم‌های ضعیفه ، چند بار پانکچر شدم متاسفانه ...

انشالله که به حق همین ماه عزیز تو این ماه نتیجه بگیری و به مراد دلت برسی

پروردگارا همانطور که شب را مایه آرامش قرار دادی،قرار دلهای بی قرار ما باش.........خدایا تنها امیدم توئییییییییییییییی
خوبی عزیز دلم بخدا انقد از گفتارم پشیمون شدم 🥺 حتی بغضم گرفت  نیومدم نیومدم وقتی اومدم دل ش ...

سلام عزیزم تو خوبی.میدونم که چیزی تو دلت نبود

و نیست.درکت میکنم.

إلهی خدا به زودی دامنت سبز کنه و بچه‌های سالم و صالح بهت بده 🤲😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من ۱۰سال میشه امپول کزاز نزدم..بهم گفتن ۲۸هفته بزنم..میترسم نکنه عوارض داشته باشه؟نکنه مریض بشم؟بنظرتون بزنم خطری برای جنین نداره؟

واینکه باید امپول روگام هم بزنم..نمیدونم چیکارکنم..کدومو اول بزنم

وای بهاره این چه حرفیه دختر  بقران اکثر ماها به دلخوشی شما دلخوشیم.خدا شاهده که تمام دعای لحظه ...

آترین جون من تیکرم از خودم جلوتر بود اومدم درستش کردم حالا دوباره نمایش داده نمیشه 

قربون دل مهربونت که نگران همه میشه 

انشالله خدا بزودی دامنت سبز کنه

سلام سحر جون خوبی عزیزم ؟ دردت ایشاله کمتره یا هنوز اذیتی ؟ سحر جان جای آمپول انکسا تو شکمم میزدم خو ...

سلام الهه حان خوبی عزیزم 

والا من به بازو میزنم دردش کمتره تا ران پا 

ولی جاش باید قسمت خارجی ران پا باشه برای تزریق

خدا نکنه فاطمه جون قربونت برم دل من که نشکست عزیز، یهویی پیامت رو خوندم هول کردم گفتم نکنه ناخواسته ...

عزیز دلم مطمینم فدایی جونم منظورش شما نبودی ماها اینجا از خواهرو مادر به همدیگه نزدیک تریم با مبت شدنتون ماها دلمون قرص میشه خدایی نکرده با منفی شدن یا مشکلتون دل ماهام میگیره مگه ادم به خواهر خودش حسودی میکنه یا ای کاش میگه من شاید بارهای بار بیشتر از خودم برایه دوستانم اینجا دعا کردم بهت نگفتم ولی وقتایی پیام میزاشتی برایه شما برایه دوستان دیگم پس اصلا نگران نباش عزیزم خدا انشالله نینیاتو حفظ کنه هر چه زودتر فارغ بشی چشمو دله ما رو هم روشن کنی 

امروز دلم داشت می ترکید. ی جایی بودم یکی از اشناها گف سقط داشتم و... خیلی خونریزی و... درست همون رو ...

یه سری ادمهای احمق من فامیلمونم یه بچه تو خونه با قرص یکی دیگم همینطور اخه چرا واقعا نمیدونم حالا اگه ما بودیم خونرو خدا رو سرمون خراب میکرد بابت گناهمون حالا اینا واللله از هر طرف میباره برکت تو زندگیشون من الان تو حسرت یه بارداری طبیعی مثله قبل موندم والله گاهیم میگم دختر شد شد حداقل میدونم بی دغدغس یادش به خیر نمیدونستم اصلا کی باردار میشدم فرطی بیبی چکم مثبت نه ترس نه دلهره باور کن الان از مثبت شدنمم میترسم چون دلیل یابی نکردن میترسم باز سقط بشه خدا به دله ماهم نگاه بندازه 

راستی خواهر نرفتی انتقال باز

چه قدر بلدی شما من اینچیزا که میگین اولین بار میشنوم  بعد دکترا میگن تو چرا اینقدر میدونی شما ر ...

من رشته ام مرتبط با بیولوژی هست، وقتی چیزی به گوشم میخوره سریع میرم سرچ میکنم تا ته توش رو در نیارم آروم نمیشم. البته یه چیز دیگه هم اینه که سیستم درمانی آلمان روی مخمه، زمین تا آسمون با ایران فرق داره. مجبورم خودم سرچ کنم و پیگیر باشم