2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
وای بهاره این چه حرفیه دختر  بقران اکثر ماها به دلخوشی شما دلخوشیم.خدا شاهده که تمام دعای لحظه ...

خوبی عزیز دلم

بخدا انقد از گفتارم پشیمون شدم 🥺

حتی بغضم گرفت 

نیومدم نیومدم وقتی اومدم دل شکستم 

کاش لال میشدم ، دستم میشکست درد دل نمیکردم

ماها که همو خوب درک میکنیم 

بجون عزیز ترین کسم من تابحال از بارداری کسی ناراحت نشدم خیلی هم خوشحال شدم

ولی چطوری بگم یه جوری میشم از اینکه مادر نشدم از خدا دلگیر میشم 😞 امیدوارم بهاره منو ببخشه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عشقا خوبین 😍 دلم براتون تنگ شده بود  لطفاً اخبار جدید رو بهم بگید پیام ها فوق العاده زی ...

سلاااااام خاله جون چطوری عزیزم؟؟؟؟😍

یهویی گذاشتی رفتی نمیگی نگرانت میشیم دختر؟ چ خبرا؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااااااام خاله ی قشنگم ♥️ دلم برات تنگ شده بود خوبی جانِ دلم ؟! ببخشید نگرانت کردم

قربونت برم عزیز دلم😘❤️ همین ک اومدی حالم خوب شد😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الا جان من ۶ تا پچ استرادیول دارم به جای استرادیول میتونم سر خود استفاده  کنم

واقعیتش نمیدونم ب جای استرادیول میشه یا نه. ولی من هم زمان استفاده می کردم هم استرادیولا رو میخوردم هم واژینالش رو داشتم و هم پچ استفاده می کردم.

ولی ب نظر من اصلااا این مواردو سرخود استفاده نکن چون ما ک نمیدونیم کی باید قطع کنیم و... من خودم فک می کردم مهم تا انتقال استفاده کردنشه بعدش قطع کردم ک فردای انتقالم لک بینی افتادم. نگو تا چند وقت بعد مثبت شدن  باید استفاده می کردم

سلام توروخداهرکس این پست ومیخونه واسه خواهرزادم دعاکنه دکترامیگن یه بیماری نادرگرفته شروع کردن به شی ...

الهیییی ب حق باب الحوائج شش ماهه ابی عبدالله ع خدا شفاشو خیلی زود بده

امروز دلم داشت می ترکید. ی جایی بودم یکی از اشناها گف سقط داشتم و... خیلی خونریزی و...

درست همون روزایی ک منم سقط کردم گفتم عه منم تو این دو ماه دو تا سقط داشتم. پرسیدم ک چرا اون اینجوری شده اخه اون دو تا بچه داره و این سومیش بود. گف خودم سقط کردم😭😭😭😭😭 دلم داشت میترکید. انقددددد تحمل اون محیط برام سخت شد ک دلم میخواس پا شم فرار کنم ازونجا. آخه چرا این کارو می کنن. نیاز مالی هم اصلا نداشتن و وضع مالی شون توپ بود. اونوخ ما خودمون می کشیم با کلی وام و قرض و قوله باز سقط😭 ناشکری حال خودمو چون و چرا نمی کنما اصلا. مطمئن مطمئنم برا منم خیر محض تو اینا بوده. ولی وقتی راحت میگن سقط کردم نفسم میگیره😭

واقعیتش نمیدونم ب جای استرادیول میشه یا نه. ولی من هم زمان استفاده می کردم هم استرادیولا رو میخوردم ...

بله راست میگی سر خود اشتباهه پس استفاده نمیکنم .

به نظرت استرادیول ایرانی بگیرم یا خارجی؟ایرانی سیکل انتقال قبلی برام تاثیر نداشت نمیدونم این سیکل تاثیر بزاره یا نه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
امروز دلم داشت می ترکید. ی جایی بودم یکی از اشناها گف سقط داشتم و... خیلی خونریزی و... درست همون رو ...

ای خدا آدم چه بگه ؛ متتفرم از این چنین آدمهایی 

حکمت خدا رو نمیدونیم یکی لایق مادر شدن نیست بچه میده و یکی هم همه ی عمرشو توی مطب هاست بچه نمیده .ای خدا ما بنده ات هستیم و حکمتت هم نمیدونیم  به همه ی منتظرها بچه های سالم و صالح عطا بفرما الهی امین یا رب العالمین 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
منم خودم آزمایش های ایمنی انعقادی رو دادم. یعنی پزشک زنان شهرستان نوشت ، رفتم مرکز گفتم کامل ترش رو ...

برای منم‌ تقریبا لب مرز هستن فاکتور ها ودکتر دارو داده.

شما بعد از اقدام به درمان باردار شدین یا هنوز در تلاشین؟

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

تست سلامت جنین شناس بهمن گفت سالما رو هم میگن ناسالم گفت هر جاهم بهت گفتن انجام نده.  ابن سینا ...

اره عزیزم ۴۴ چه خبره فوقش من با تعیین جنسیتو انتقال ۲۴ملیونم هدر بره دیگه نهایتا منفی میشم میخوان خرج الکی بدن دستم شوهرم قاطی کرده بود 

وای بهاره این چه حرفیه دختر  بقران اکثر ماها به دلخوشی شما دلخوشیم.خدا شاهده که تمام دعای لحظه ...

قربون مهربونیت آترین جون

منم لحظه به لحظه این روزا یاد شماهام عزیز

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بمیرم الهی این چه حرفیه کاش لال میشدم نمیگفتم  نه عشقم شما که خدارو شکر اخر راهی انشالله بسلام ...

خدا نکنه فاطمه جون

قربونت برم دل من که نشکست عزیز، یهویی پیامت رو خوندم هول کردم گفتم نکنه ناخواسته باعث رنجشت شدم. 

یادت باشه من مثبت شدنمم اینجا نگفتم تا یه وقت کسی رو ناراحت نکنم.

من عاشق بچه های اینجام. با غمهاشون شدید غمگینم و با خوشیهاشون خوشحال. دیشب پیامت رو خوندم گفتم نکنه تمام این مدت دلت رو ناخواسته غصه دار کردم عزیز❤️

امروز دلم داشت می ترکید. ی جایی بودم یکی از اشناها گف سقط داشتم و... خیلی خونریزی و... درست همون رو ...

خدا بعضیا رو با دادن نعمت امتحان میکنم بعضی ها رو با ندادنش😞

طفلک اون بچه هایی که ایشون کشتتشون😢