2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
ای جانم الهی شکر ، ان شاالله بسلامتی بغلش کنید ،منم یه دختر سه ساله دارم ، سر سوزن واسم اهمیت نداره ...

نه گله گوسفند دارم که بدم بچرخونن.نه زمین دارم ک پسرام سرش کارکنن.تازه الان پسرداشتن سختتره.پسرارو از همه لحاظ اذیت میکنن تو مدرسه و کوچه خیابونا.اگر بدونی روزانه چ چیزایی ثبت میشه مویی رو تنت نمیمونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن نزنید چون احتمال داره نشون نده ناامید میشید داروها رو قطع میکنید😁 بعد ازمایش میدید مثبت میشه و ...

من ک کمرنگ تر از این و نصفه هم خط افتاده بود.بارداریم مثبت بود.برای توام مثبته استرس نگیری فقط

نه گله گوسفند دارم که بدم بچرخونن.نه زمین دارم ک پسرام سرش کارکنن.تازه الان پسرداشتن سختتره.پسرارو ا ...

😅😅 اره واقعا ،تازه همون کارها رو دخترها بهتر انجام میدن😁 الهی هر کی ارزوی بچه داره بحق امام حسین همین امسال حاجت بگیره ، بقیش دیگه مهم‌نیست

😅😅 اره واقعا ،تازه همون کارها رو دخترها بهتر انجام میدن😁 الهی هر کی ارزوی بچه داره بحق امام حسین ...

انشاالله هر زن و مردی که لایق پدر و مادرشدن هستن دامنشون ب زودی سبز بشه.اونایی ام ک انتظار میکشن زودتر جواب مثبت بگیرن.خداهیشکی و تو انتظار نزاره ک خیلی سخته

دوستان من جنین سه روزه انتقال دادم ، امروز روز دهمه بی بی چک زدم بنظرتون این هاله داره ؟با چشم بهتر ...

هاله کاملا مشخصه گلم ،مبارکه ☺️☺️☺️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها من به طرز عجیبی هر روز حداقل یکی یا دوجا دعوتم دیگه کم آوردم صبح که بیدار میشم صلوات می فرستم  که اون روز کسی با من کار نداشته باشه ولی انقدر همه باهم کار دارن. همین اول صبحی روضه دعوت شدم اونم سمت همسرم ، تازه چهار روز گذشته، یعنی هر کی ظرف چند ماه گذشته با من کاری نداشت تو این چند روز باهام کار داره.

راستی داروهای من کم نیست هر روز دوتا شیاف و هر ۷۲ ساعت یه آمپول

استرادیول روزی یکی (اونم به اصرار خودم)

فولیک اسید

انوکسا۴ (اینم به اصرار خودم)

آسپرین و اسید فولیک

آمپول پروژسترونم کم نیست؟

الان حدود دو سال نیم هست ،آخه سنم بالاست اگه بخوام باید الان اقدام کنم تازه از برج ۱۲ پارسال اقدام ک ...

منم دغدغه سن و کیفیت جنینها رو دارم که چند ساله فریز هستند ، بچم ۴ سالشه خودم ۳۴

فعلا هم که به کار مشغول شدم

بچه ها من به طرز عجیبی هر روز حداقل یکی یا دوجا دعوتم دیگه کم آوردم صبح که بیدار میشم صلوات می فرستم ...

استراحت خیلی مهمه ، یه جوری که خودت میدونی بیشتز باور میکنن ،کنسل کن