2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
برام جای سواله چرا وقتی  ضخامت خوبه انتقال نمیدن و ماه بعد با دارو شروع می کنن؟ کاش میشد ریسک ن ...

راست میگی به اینجا فکر نکرده بودم

شاید به دلیل یه سری ازمایش برام نوشته ماله تیرویید و ویتامین دی انجام بدم و جوابش ببرم پیشش اگه آزمایش جوابش خوب بود سیکل انتقال رو شروع کنه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم،ما چون یهویی تصمیم گرفتیم بریم برای انتقال از روز ۱۴ سیکلم شروع کردم به خوردن قرصام(۷ یا ۸ ماه ق ...

ممنونم عزیزم شوهرتون چندوقت دارو خورد؟خودتون چی؟چندتا جنین تشکیل شد؟روغن سیاهدانه بداتخمککشی میزدین؟توپریودی اشکالی نداره.

من رژیم غذایی از اینترنت و ملاحظه روز تخمک گذاری ک بچه دومم پسر بشه.ولی دختر شد.اصلا هم ناراحت نشدم.چون ازهمون اولش گفتم خدایا دوست دارم پسر باشه.اما دخترم شد ناراحت نمیشم و صلاح تورومیخوام.و خدا دوباره بهم ی دختر با رفتارای خیلی بامزه تو سونوگرافی بهم دااد..عالم و ادم میگفتن پسره ولی دختر شد

ممنونم عزیزم شوهرتون چندوقت دارو خورد؟خودتون چی؟چندتا جنین تشکیل شد؟روغن سیاهدانه بداتخمککشی میزدین؟ ...

فدات،پانکچرم ۶ سال پیش بود،زیاد یادم نیست

هم من هم شوهرم دارو میخوردیم،شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد ولی بازم آزمایشاش خوب نبود،خودمم پلی کیستیکم،پرولاکتینمم همیشه بالاست

تا اونجایی که یادمه قبل پانکچر هم خیلی رعایت میکردم حتی قندوشکروچای رو حذف کردم،فست فودوغذاهای کنسروی رو هم یادمه حذف کرده بودم

روغن سیاهدونه یادم نیست زدم ولی بادکش رحم و تخمدان انجام دادم

با همه ی اینا ۶ تا تخمک گرفتن که ۴ تاش جنین شد