2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
دوبار دادم ولی مال خیلی سال پیش.  باید برم ایمونولوژیست که تاحالا نرفتم احتمالا دوباره بنویسه ش ...

اره میخام برم پیش دکتر ایمنی بنویسه فقط کاش زود ترمیدونستم باید برم ک زودتر میرفتم الان باز سیکلم عقب میفته 😥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما امیدوارم خوب باشین بعد از مدتها انلاین شدم خب من آزمایش ایمنی انعقادی دادم  و متاس ...

سلام عزیزم یعنی فقط تو پریودی میشه داد منم میخام برم اما دوست ندارم سیکلم عقب بیفته 😥

سلام عزیزم یعنی فقط تو پریودی میشه داد منم میخام برم اما دوست ندارم سیکلم عقب بیفته 😥

آره عزیزم منم نمی دونستم وگرنه ماه قبل رفته بودم شما اصفهان بودی برو پیش دکتر بهزاد شاکریان خیلی خانم باردار تحت نظرش بودن ایشالا مشکلی نباشه روز ۳یا ۴سیکل باید آزمایشو بدی حالا قبلش برو که بنویسه برات 

منم پیش ایشون رفتم نوبت دهیش خوب بود و معطلی نداشت. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من بالا سرش بودم داشتم بغلش میکردم، فقط یک ثانیه فکرم رفت به سمت دیگه، اصلا نفهمیدم چطوری افتاد. تا ...

بچه س دیگه ،درسته باید احتیاط کرد ولی اتفاقه پیش میاد، عذاب وجدان نگیریاا برای همه ی مادرا پیش اومده،انشاالله بلا دوره

الان دیگه حالش خوب خوبه به امید خدا؟

آره عزیزم منم نمی دونستم وگرنه ماه قبل رفته بودم شما اصفهان بودی برو پیش دکتر بهزاد شاکریان خیلی خان ...

اره گلم اصفهانم اتفاقا دکترمم شاکریان رو معرفی میکنه اما من نجف ابادم میخاستم برم پیش زهرا حجتی اما بازم دو دلم چون دکترم بیماراشو میفرسته پیش شاکریان کاش زودتر رفته بودم ☹️چون دکترمم این سیکل اگه نرم سیکل بعد مسافرته خودش نیست باز دوسیکل عقب میفتم شما دکتر زنانت کیه؟ من بیمار تهرانیم گفته اگه نبودم برید پیش نقشینه نمیدونی نقشینه خوبه یا نه 😥

باران جان بچه هام از صبح مدام تو شکمم خودشون رو سفت می کنند. این طبیعیه؟! الان هفته ۳۵ ام.

اره عزیزم. هفته های آخر طبیعیه. واسه من یه دونه بود و فسقلی بود اونقدر خودش رو سفت میکرد من فکر میکردم یه گودزیلا توی شکمم هست😅

حواست به فشار توی ناحیه واژن باشه . از طرفی ممکنه کیسه آبت هم پاره بشه. واسه من یه شب که خیلی خودش رو سفت میکرد نفسم بالا نمی امد، ۶ صبح پا شدم رفتم دستشویی که شاید بعدش جاش کمی باز بشه خودش رو شل کنه که کیسه آبم پاره شد. 

بچه س دیگه ،درسته باید احتیاط کرد ولی اتفاقه پیش میاد، عذاب وجدان نگیریاا برای همه ی مادرا پیش اومده ...

ممنون مهیناز جون . شکر خدا خوبه. دیروز روز خیلی سختی بود برام خدا رو هزار مرتبه شکر که دخترم رو سالم بهم بخشید

اره میخام برم پیش دکتر ایمنی بنویسه فقط کاش زود ترمیدونستم باید برم ک زودتر میرفتم الان باز سیکلم عق ...

شماسقطداشتین درسته.  چند روز پیشتونت خوندم سه ماهباید بگزره ازش

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره گلم اصفهانم اتفاقا دکترمم شاکریان رو معرفی میکنه اما من نجف ابادم میخاستم برم پیش زهرا حجتی اما ...

من دکترم نقشینه است یک بار پیشش iui کردم که نگرفت و یک بارم ivf که تو هفته ۵ منجر به سقط شد 

به نظرم دکتر خوبیه هر سری پرونده بیمارو خوب بررسی 

می کنه ولی مشکلش اینه که تو تمام این مدت داروی تقویتی به من نداد یا بعد از سقط گفت ۳ پریود گذشت بیا، ولی من پریود دوم رفتم پیش دکتر زنان قدیمیم چون خیلی شلوغه مطب نقشینه (اما بی نظم نیست) که اون دکترم دوباره برام سونو نوشت و فهمیدم بقایا دارم هنوز که بهم ال دی دادن و گفتن برم پیش شاکریان چون همه ی آزمایشات خودم و همسرم خوب بود واقعا متعجب بودن من چطور طبیعی باردار نشدم و در نهایت مشکل شدید ایمنی و انعقادیم مشخص شد. من فعلا مکمل اوبوست میخورم و داروهای شاکریانو مجدد باید تخمک کشی بشم

ولی شما اگر جنین داری کارت راحت تره فقط آزمایشو بده و برو پیش نقشینه برای انتقال اگر مطب میری نامه از دکتر خودت بگیر پذیرشت کنه اگرم بیمارستان میری که راحته. ولی چون سقط کردی نگران این سیکل نباش بذار رحمت استراحت کنه عزیزم در جریان بودم روزای سختی داشتی آزمایش رو بذار تو اولویت تو شرایط بهتر انتقال بده حالا یه ماه دیرتر. توکل به خدا

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام خانوما امیدوارم خوب باشین بعد از مدتها انلاین شدم خب من آزمایش ایمنی انعقادی دادم  و متاس ...

دکتر ایمنی کیبود عزیزم چه فااکتورای مشکل داشتی چند تا سقط داشتی با ای وی اف

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من دکترم نقشینه است یک بار پیشش iui کردم که نگرفت و یک بارم ivf که تو هفته ۵ منجر به سقط شد  ب ...

شاکریان اینترنتی ویزیت نمیکنه،؟  بتا یک شد بازم بقایاداشتی؟ 

این داروها رو گفتن چند ماه قبل انتقال بخوری؟  دفعه پیشپردینوزول یاسرم نداشتی؟